teşekkür ederim bilgileriniz için. danışmanda sürekli bişey olmaz bisikletle 15 dakkada varırsın diyo. aslında öyle uzak değil falan diyip duruyo. ittircek heralde aprilin evlerini bize. peki şirket aracılığı ile değilde kendimiz oraya gittikten sonra sokak sokak gezip arasak kaç günde buluruz? o bahsettiğim aşağıdaki bölgeden? yani şirket heralde biz kendimiz ev bulana kadar 2-3 günlüğüne başkasının yanına yerleştirebilir bizi ama önemli olan biz kendimiz bulabilicekmiyiz..
Edit : bide ben bu craiglist.org a giriyorum, otomatik olarak illa norfolk.craiglist.com a yönlendiriyo, norfolk istemiyorumki. bide burda in virginia beach falan yazıyo hepsi taa alakasız yerlerde.. bu kastettiğim yerin genel bi adı vs. yokmudur ki bu bölgedeki aramayı nası yapıcam :S
2. Edit : bu arada bahsettiğim yer Ocean Lakes diye geçiyo sanırsam, o civarlardaki parkların okulların adları hep ocean lakes le başlıyo. bi tanede ilan buldum, linki şu
TO OWN LARGE LAKEFRONT HOME
ama pahalı geldi aylık 1500$, bide burda aylık böyle yazıyoda istediğimiz kadar kişiyle kalabiliyomuyuz mesela burda? kişi başı değildir heralde bu fiyat?
Bookmarks