Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: duyuru:ucak bileti hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladım eyuuup. Ben o şirketin wat ile ilgilendiğini de sanmıştım o yüzden öyle bir cevap verdim. 6 taksit yaptıkları fiyat nedir istersen onu da yaz buraya. ben bir yerde vergiler dahil 595 euro buldum. yine vergiler dahil 560 euro'ya da buldum ancak onda öğrenci indirimi yoktu. Bu nasıl birşeydir böyle . aynı hava yolu şirketi aynı gün öğrenciye 595 yetişkine 560 euro. dönüş günlerinde farklılk vardı sadece. bulduğumuz fiyatları ortaya koyalım o zaman. topluca alınan biletlerde büyük indirim söz konusu olacaktır elbet. (komisyondan kısmak gibi)

geçen sene 650 euro'ya uçtuğumu hatırlıyorum da (karambole gelmiştim), bu sene bol keseden para veren watçı olmasın istiyorum.
    sen yine 650 euro vermissin ben tam 2016 ytl verdim. hala uyumakta zorlanıyorum.
    indirim olmasa bile bize ucaktaki ucuz biletleri alacaklar. fiyatlar nisan basında degisecekmis tamamen o yuzden simdi fiyat soylemiyolar. rezervasyonunuzu onceden yaptırmıs olsanızda yeni fiyattan alırsınız biletinizi cunku fiyatı havayolu sirketleri belirleyecek dediler.

senin dedigin gibi şirket watla da ilgileniyo. kendi ogrencilerine en ucuz ucak ucreti odeyen wat ogrencileri olma garantisi veriyolar. ben ocak ayında uygar wat a kayıt olmustum zaten. ama benim istedigim fabrikaları ayarlayamadılar ben de ukla wat a kayıt oldum.
    gidip tekrar konustum bize soylediginiz en ucuz bilet alma sozu gecerli mi dedim, o da tabi tabi artık size de yapacaz onu dedi. benim uygarla olan alakamı da acıklamıs oldum boylece.
    pazarlık icin babamı gonderdim(babam 2 yıldır uygarın vip uyesi) o da taksit yapıp yapamayacaklarını sormus. 6 taksite kadar kabul etmişler.

dostum gezgin new york icin 595 euro biraz pahalı gibi geldi bana. ama yine de şirketi soylersen arkadaşlar da bende hem uygara hem dedigin şirkete rezervasyon yaptıralım hangisi ucuz olursa onun biletini alırız. ama arkadasların isim- soyisim ve gidecekleri yeri en gec bu ayın son gunune kadar bana gondermeleri gerekiyo cunku fiyatlar belli oldugunda ucuz biletler gidiyo hemen.

son olarak bu sekilde benle birlikte normalden daha ucuz bilet alan forum uyeleri olursa 3. yıldızı isterim adımın altına -forum yoneticilerine sakayla karısık duyuru-

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

bende bileti;
    varış yeri: fort walton beach(aktarmalar:milan ve atlanta)
    dönüş: new york(aktarmasız)
    delta havayolları
    öğrenci bileti
    704 euro.
    ekobilet.com(trek turizm)
    den aldım.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı eyuuup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen yine 650 euro vermissin ben tam 2016 ytl verdim. hala uyumakta zorlanıyorum.
    indirim olmasa bile bize ucaktaki ucuz biletleri alacaklar. fiyatlar nisan basında degisecekmis tamamen o yuzden simdi fiyat soylemiyolar. rezervasyonunuzu onceden yaptırmıs olsanızda yeni fiyattan alırsınız biletinizi cunku fiyatı havayolu sirketleri belirleyecek dediler.

senin dedigin gibi şirket watla da ilgileniyo. kendi ogrencilerine en ucuz ucak ucreti odeyen wat ogrencileri olma garantisi veriyolar. ben ocak ayında uygar wat a kayıt olmustum zaten. ama benim istedigim fabrikaları ayarlayamadılar ben de ukla wat a kayıt oldum.
    gidip tekrar konustum bize soylediginiz en ucuz bilet alma sozu gecerli mi dedim, o da tabi tabi artık size de yapacaz onu dedi. benim uygarla olan alakamı da acıklamıs oldum boylece.
    pazarlık icin babamı gonderdim(babam 2 yıldır uygarın vip uyesi) o da taksit yapıp yapamayacaklarını sormus. 6 taksite kadar kabul etmişler.

dostum gezgin new york icin 595 euro biraz pahalı gibi geldi bana. ama yine de şirketi soylersen arkadaşlar da bende hem uygara hem dedigin şirkete rezervasyon yaptıralım hangisi ucuz olursa onun biletini alırız. ama arkadasların isim- soyisim ve gidecekleri yeri en gec bu ayın son gunune kadar bana gondermeleri gerekiyo cunku fiyatlar belli oldugunda ucuz biletler gidiyo hemen.

son olarak bu sekilde benle birlikte normalden daha ucuz bilet alan forum uyeleri olursa 3. yıldızı isterim adımın altına -forum yoneticilerine sakayla karısık duyuru-

bu ayın sonuna kadar beklersen benımde gıdecegım yer bellı degıl -zaten yazdırmıstım sana adımı ama yer kesın degıl demıstım 1 nısana kadar bellı olur ınsallah ama sormak ıstedıgım bı sey var sen ucak bıletı su kadar dedın taksıt seceneklerını de soyledın ama benım aklıma yatmadı bu durumda lısteden ısmımı sıldırmem mumkun mu? yoksa en basında kesın karar verıp oyle mı yazdırmak gerekır ısımlerı?
    Konu seymusum tarafından (26-03-2007 Saat 08:55 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı seymusum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ayın sonuna kadar beklersen benımde gıdecegım yer bellı degıl -zaten yazdırmıstım sana adımı ama yer kesın degıl demıstım 1 nısana kadar bellı olur ınsallah ama sormak ıstedıgım bı sey var sen ucak bıletı su kadar dedın taksıt seceneklerını de soyledın ama benım aklıma yatmadı bu durumda lısteden ısmımı sıldırmem mumkun mu? yoksa en basında kesın karar verıp oyle mı yazdırmak gerekır ısımlerı?
    listeden ismini sildirmene bile gerek yok. rezervasyon yaptırdıgın bileti almazsan rezervasyonun kendiliginden iptal oluyo.

aynı anda başka şirketlere de rezervasyon yaptırabilirsin. yaptır da hatta...
    ben de yaptırıyım mı başka yere diye duşundum ama gerek yok dedim sonrada.
    peşin fiyatına 6 taksit yapmış, ucuz koltukları ayarlayacagına soz vermis, 50-60 euroluk fazladan bi odemeyle ulkenin bi ucundan başka bi ucundaki herhangi bi şehir icin bile gidiş donuş amerika ic hat bileti ayarlamış. ben niye başka şirket arayım ki..

oncelikle havayolu şirketinden degil de bi tur şirketinden bilet almak zorunda oldugumuzu dusunuyorum. cunku gecen sene cok kısa bi mesafe icin bizden 470 dolar istemişlerdi.(seattle-anchorage) Ayrıca tur şirketleri overstop olayını ve aktarmaları ayarlıyo. ben bi 50 euro icin havaalanlarında gunlerce perişan olmak istemem.

tur sirketlerinden bi kac tanesine de baktım. birininki ucuz birininki pahalı....
    ama onemli olan gideceginiz eyalete kac para yapacakları. şirkete soruyorum new yorka bilet ne kadar? 650 euro diyo ama ordan yakındaki bi şehre bile kendin bilet alsan digerinden daha fazlaya geliyo hem de ucus icin bi kac gun beklemek cok sıkıcı.
    forumdaki diger yazılarımı da okuyan arkadaşlar bilirler. hicbir şekilde şirket onermem (cunku gecen sene başımıza gelmeyen kalmadı. bu sene de aynı sekilde wat şirketimi degistirmek zorunda kaldım). ama bu yaz icin kendi yapacagım işleri forumda anlatıyorum. bu bilet olayında da oyle bi indirim sozu almıstım uygar wat a kayıt oldugum zaman. şimdi de bu indirimi yaptılar bana saolsunlar arkadaşların varsa onları da yazarız listeye dediler. isteyen bana isim soyismini gidecegi yeri soyler. boyle bi indirim olurda yararlanırlarsa benim bi zararım olmaz..
    birbirimize bu şekilde yardım edelim diye kurulmadı mı zaten bu forum?
    bu forumda muhabbet edip tanıştıgımız erdemle gidiyoruz bu sene mesela...
    inşallah birbirimize daha da faydalı oluruz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks