Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: duyuru:ucak bileti hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

eyup eğer şirketinin bununla ilgili bir çıkarı yok ve sen watçıların yararına bir iş yaptığını söylüyorsan, bu çalışmandan birçok öğrencinin faydalanması adına sitede ayrı bir sayfa açabiliriz.

bu arada joe uçak bileti internetten hallediliyor genelde. alacağın bilet elektronik bilet olacak ve internetten çıktısını alacaksın. sonra gideceğin gün havaalanında check-in de elektronik biletini gösteriyorsun. ayrıca gidiş dönüş tarihlerinde değişiklik yapabiliyorsunuz. ben amerikada iki kez tarihimi değiştirdim ve her seferinde 50 dolar fark ödedim. bunu kendim yaptım şirkete falan telefon açıp yardım istemedim. başka bir arkadaşım tek değişiklik yaptı ve 126 dolar ödedi. üstelik havaalanında değişiklik yapmıştı ben telefonda yaptım. bilet fiyatları borsa gibi birşey. hiç belli olmuyor fiyatları.
    admin (at) turkishwat.net

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyup eğer şirketinin bununla ilgili bir çıkarı yok ve sen watçıların yararına bir iş yaptığını söylüyorsan, bu çalışmandan birçok öğrencinin faydalanması adına sitede ayrı bir sayfa açabiliriz.

bu arada joe uçak bileti internetten hallediliyor genelde. alacağın bilet elektronik bilet olacak ve internetten çıktısını alacaksın. sonra gideceğin gün havaalanında check-in de elektronik biletini gösteriyorsun. ayrıca gidiş dönüş tarihlerinde değişiklik yapabiliyorsunuz. ben amerikada iki kez tarihimi değiştirdim ve her seferinde 50 dolar fark ödedim. bunu kendim yaptım şirkete falan telefon açıp yardım istemedim. başka bir arkadaşım tek değişiklik yaptı ve 126 dolar ödedi. üstelik havaalanında değişiklik yapmıştı ben telefonda yaptım. bilet fiyatları borsa gibi birşey. hiç belli olmuyor fiyatları.
    dostum gezgin harbiden super acıklamıssın olayı. tarihlerde degisiklik yapabiliyoruz istedigimiz gibi ayrıca overstop olayıyla sadece 50-60 euro gibi bi ceza odeyerek 10 kere bile degistirebiliyosun diye biliyorum. ben bes altı kere degistirdim ceza odemedim. bi kere servis ucreti diye 25 dolar istediler overstop aldım diye onu da odemedim. hem overstopu gidecegimiz sehirle hic alakası olmayan bi yerden alıp fazladan bi sehir gezme imkanımız var. biz bunu gecen sene bilmedigimizden sadece new yorku gezdik ama arkadaslarımız hem sanfransiscoyu hem new yorku gezdi.
    bilet fiyatlarının nasıl oldugunu da 3 kelimeyle acıklamıssın saolasın. "borsa gibi bisey" gercekten. hangi tur sirketinden aldıgımızın pek bi onemi kalmıyo aslında havayolları belirliyo. gecen sene 2 milyar 16 milyonu ucaga bayıldıgım icin bu sene kendim halledecem bilet isini. sirkete bırakmayacam.
    bu isten benim ve sirketimin yararı var mı? sirketime kesinlikle yok cunku trek turizmle calısıyo. ama bana yararı var cunku listedeki kisi sayısı arttıkca kisi basına dusen indirim artar mantık olarak.
    ayrı bi sayfa acınca forumdaki arkadaslar da benim kadar hesaplı alabilecekler diyosan acalım. ama oyle olursa herkes bu sirkete gelir. diger sirketler nasıl para kazanacak?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

şimdi olay öyle olmayacak. burada başka şirketlere kayıt olan çok kişi var. benim demek istedğim senin eklediğin listeye şirket ayrımı yapılmadan öğrencilerin kabul edilmesi. yani bu bilet işi yapılırken şirkete kayıt olma gibi bir zorunluluk olmamalı. sonuçta bu uçak biletlerini ayarlamak için kayıt zorunluluğu söz konusu değildir herhalde. Zaten biz de en ucuz uçak bileti nasıl elde edilebilir onu araştırıyoruz. Bunun için çalışmalar son gaz devam ediyor
    admin (at) turkishwat.net

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi olay öyle olmayacak. burada başka şirketlere kayıt olan çok kişi var. benim demek istedğim senin eklediğin listeye şirket ayrımı yapılmadan öğrencilerin kabul edilmesi. yani bu bilet işi yapılırken şirkete kayıt olma gibi bir zorunluluk olmamalı. sonuçta bu uçak biletlerini ayarlamak için kayıt zorunluluğu söz konusu değildir herhalde. Zaten biz de en ucuz uçak bileti nasıl elde edilebilir onu araştırıyoruz. Bunun için çalışmalar son gaz devam ediyor
    bu bilet sirketi abi, wat sirketlerle bi alakası yok. zaten benim wat sirketim trek turla anlaşmalıymış ama uygar tanıdık olup boyle bi kıyak yapacam deyince tamam dedik. bi sirkete kayıt zorunlulugu da yok. hem bileti almıyoruz sadece rezervasyon yapıyoruz. aynı zamanda baska sirkete de yaptırabiliyomusuz rezervasyonu. sizin de arastırmanız cok iyi. daha uygun bisey bulabilirseniz ben de uygardan almam. bunların tek bi sistemi var nasıl olsa. ogrenciye soruyolar benden mi alacaksın bileti yoksa diger sirketten mi? sen hangisini secersen ondan alıyosun bileti. ama uygardan alırım gibi geliyo bana cunku 6 taksit digerleri yapmıyo.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks