Alıntı tevenen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yakuza ordaki insan larin turklere yaklasımı nasil acaba barbar gozuyle bakıyorlarmıs diyolar ? birde patronlarla iliskin nasil di ?
Hayır, gayet normal. Barbarlık vs yok. Sadece ilk baslarda su salak hindi şakasını yapmaya calısanlar oldu, cevaplarını verdik. Ama genel olarak insanların yaklasımı gayet insancıl. Yolda görüp tanımadıgın insanlar bile selam veriyor, gülümsüyor, iyi günler diliyor vs vs. Ayrıca en ufak bir seyde özür diliyorlar ve bol bol tesekkür ediyorlar. Hatta bazen sorry, excuse me ve thank you kelimelerini duymaktan sıkıldıgım bile oluyordu.
Patronlarla aram da iyiydi. İs yerinde diger Türk arkadasların veya Rusların saatleri ara ara haftalık 1 er 2 ser saat düsürüldügü oluyordu is yogunlu azaldıgı zamanlarda. Ama benim hep sabitti haftada 40 saat ve sonlara dogru 42.5 saate kadar bile cıktı cogu kez. Ücretler saatlik oldugu icin is yerinde 1 dk bile bosa gecirmek hos olmuyordu. Managerlerimiz yapılabilecek is varken bos duranları hep uyarırdı. Ben de aldıgım ücreti sonuna kadar hak etmeye calısıyordum, o yüzden managerlerle aram hep iyiydi. Hatta bu nedenle günün en yogun saatlerine sabah vardıyasına kaydırmıstı manager beni. vs vs.
Abd li patronlar disiplin istiyor yani, isini ciddiye alır aldıgın ücreti hak etmeye calısırsan senin de patronlarınla aran iyi olacaktır.