valla ben de pensacola ya gidecem kardeşim.. bu konuda ne düşünüyosun?
yakuza navarre deyince benim ilgimi cekmemisti ama navarre pensacolaya cok yakin bende pensacola da blue angel de calistim. sara kiralayip gezigim zamanlar senin calistigin mcdonalsa gelmistim bile bide pensacola da circuit city de iki turkle karsilasmistim onlarda tarif ettiklerine gore senin mcdonals ta calisiyolardi. belki gorusmusuzdurneyse bu arada konuyla alakali olarak navarre ye ve pensacolaya sinir olan Alabama daki mdonalslarda calisan tum arkdaslarim istisnasiz minimum 60-70 saat calisiyolardi. o yuzden o taraflara gidcek olan arkadaslarin alabamayi secmelerini oneririm.
anlatıklarınız cok gusel, benım daha nereye gıtcegım bıle hala bellı degıl beklemedeyız yanii ama ds belgem geldı bakalım hayırlısı maceralarınız beklıyorum.Guzel 2008 watı dılıyorum herkese...
bende herkese güsel bi 2008 yazı olmasını diliyorum.. bu arada pensacola yı nden herkes sevmiyo ..ben tırsmaya başladım artık
Bu haftalık calısma saatleri tamamen sans isi ve bizde de o yoktu. Bizim patronlar pintiydi managere tembih etmisler kesinlikle overtime vermiodu. Halbuki baska Mc donaldslarda 60-70 saat calısanları ben de cok duymustumCalısma ve para bakımından cok süper deildi ama deniz günes ortam bakımından iyiydi bizim orası. Alabamada deniz arardım gitmis olsaydım.
![]()
Pensacola hakkında ne kötü ne de iyi bir seyler duydum. Ama o çevredeki Ft Walton Beach, Destin, Navarre a göre daha büyük bir yer, nüfus olarak da yerlesim olarak da. 2. is imkanı ve calısıp para kazanma imkanı daha fazla olr senin icin, ama büyük sehir havası sıkıcı gelebilir belki...
yakuza çok yararlı bir konu olmuş teşekkürler verdiğin bilgiler için..
Ben de Destin Mc Donald'sta çalışmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa..
Destin hakkında bilgin varsa yazarmısın?
arkadaslar konaklamada kimlerle kaldiniz?bunlari managerler mi ayarliyor?birde wat partyleri oluyor mu![]()
Destinde yaşamıyordum ama Destinde bir çok kez bulundum. Denizi süper, gece kulüpleri güzel, özellikle Nighttown ı tavsiye ediyorum. Big Kahunas eğlence ve su parkı var, alısveris merkezleri var. Nike Factory Store vardı benim bildigim kadarıyla. Güzel yani kesinlikle memnun kalırsın. Ayrıntılı bilgi istersen Fatih26 yı bulmanı öneririm![]()
Konaklamada olayında orlarda Türk varsa sizinle aynı iste calısıcak büyük ihtimalle onlarla kalırsınız. Ama yoksa wat ögrencilerinin yanında kalıcaksınız. Ama her halukarda sorun olmaz, eglenceli güzel bir yaz gecirirsiniz. Wat partileri yapmanız zor olr ama belki Abd li arkadaslarınız parti yaparsa onlarla takılırsınız![]()
arkadaslar Mc Donalds taki kiyafetleri onlarmi karsiliyor biz burdan neler goturmeliyiz ?yardiminizi bekliyorum
Safinaz...
yok mu cevap yazan necro yakuza zubeyr?
Safinaz...
offerletter da yazması gerekir.
örneğin bizimkini onlar karşılıyor ama siyah ayakkabıyı bizim getirmemizi istiyorlar...
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
Ben daha önce McDonalds'da çalışmıştım.
Ayakkabı hariç herşeyi bize vermişlerdi yani şapka,gömlek,kravat ve pantolon.
Alleglia ve tevenen kardesler ben de 11 haziran gibi baslicam mc donalds da isterseniz sizi karsilayim havaalaninda![]()
olur dostumozel msjden msnmi atayim ekle
![]()
Safinaz...
burdan 13 hazirandan once six flags great americaya gidecek olanlara sesleniyorum.Beni karsilayacak yok mu :P
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
Selam arkdaşla bende bu yaz mobile deyim vizeyi alabilirsemMc donaldsda çalışacağım sizin gibi irtibat kuralım...
![]()
walla süper olur fritz ben yalnız gidicem düşünüorum napıcam die oralarda bi başıma die![]()
bu arada bende 23 haziranda başlicam işe vize görüşmesine 28 mayısta gidicem o yüzden daha biletimi almadım ayırtmadımda napıcam bilmiorum siz aldınızmı??
Bende almadım nedenide gelmek bilmeyen Ds formu ama biletimi ayırttırdım bence sende ayırt nede olsa alma zorunluıluğun yok..
tevenen seni ekledim ama ben ozelden msj atamaiyorum halaozel msj atabilenler msnlerini verirlerse ii olur
![]()
ewt bu aralar ayırtıcam inşallah biraz araştırdım internette 800€dan aşağı bilet bulamadım bi firmayla görüşmeyi düşünüyorum, bu arada facebook grubunda AL mobile yolcuları die topic actım ordanda konuşabilirz arkadaşlar![]()
allergia ben bursaliyim ailem bursa da ama ben istanbulda okuom. sen nerde kaliyosun? ben facebook hesabimi kapattim brdan bana ulasirsaniz ii olur![]()
bu arada tevenen msnini yollamışsın özelden ama benim msnde bi sorun war bu akşam açamıyorumsana özelden msjda atamıyorum facebook grubunda wall'a son yazan benim ordan yazabilirsiniz şimdilik ok??
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks