minimum 600-700 dolar götürmekte fayda var. ilk 15-20 gunu idare edebilmek için ve ekstra bir durum olursa diye. ben her iki gidişimde de 800 dolar 800 dolar götürdüm. aslında fazla ama garanti olsun diyesonuçta harcamak zorunda değildim
ama harcadım
:P
Birde ist-ny-DC aktarması yapıcak arkadaşım madem NY aktarmalı gidiceksin keşke ist-ny-richmond olarak alsaydın biletini. direk uçak vardı richmond'a. ben öyle yapmıştım havalimanından da direk alıyorlar park çalışanları
Şirketler bu kadar yardımcı olamazlar zaten çünkü onlar 1 size duyduklarını aktarıyorlar. 2 onlar bu sorulara cevap verecek vakitleri olmaz detay sorular bazıları hariç. o yuzden gidip gören biri olarak ben rahatlıkla cevap verebiliyorum. yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Siz yeterki zorlanmadan güzel eğlenceli bir wat geçirin ödediğiniz paraya değsin yani.Ben nasılsa ilk yılımda wat'ın sillesini yemişim. artık koymaz o kadar nereye nasıl gidicem ne götürcem falan.
Bu arada bir tavsiye daha valizinizi kıyafetle falan doldurmayın öyle. Az birşey getirin. çamaşır ve çorap bol bol getirin. iş üniformasını park'tan vericekler zaten. kendi boş zamanınızda haftada 1 veya 2 olucak. akşam disco bar takılırım diyorsanız bikaç gömlek falan götürürsünüz işte. Bu arada siyah kemer götürmeyi unutmayın işte takmak üzere. unutsanız bile parkta satılıyor. ama para vermeye gerek yok bence. Birde buradan yastık çarşaf falan götürmenize gerek yok. gittiğinizde wal-mart alışveriş merkezine gidersiniz orada hem ucuz hem de standartları tam= Ben buradan çarşaf göturdum yatağın iki yanına kavuşmasını bırak yatağın üzerinde emanet kaldı.
Biliyorum biraz uzun oldu bu mesaj ama sanırım faydalı bilgiler var içeriğinde.
Saygılar..
Bookmarks