Alıntı gezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi olay öyle olmayacak. burada başka şirketlere kayıt olan çok kişi var. benim demek istedğim senin eklediğin listeye şirket ayrımı yapılmadan öğrencilerin kabul edilmesi. yani bu bilet işi yapılırken şirkete kayıt olma gibi bir zorunluluk olmamalı. sonuçta bu uçak biletlerini ayarlamak için kayıt zorunluluğu söz konusu değildir herhalde. Zaten biz de en ucuz uçak bileti nasıl elde edilebilir onu araştırıyoruz. Bunun için çalışmalar son gaz devam ediyor
bu bilet sirketi abi, wat sirketlerle bi alakası yok. zaten benim wat sirketim trek turla anlaşmalıymış ama uygar tanıdık olup boyle bi kıyak yapacam deyince tamam dedik. bi sirkete kayıt zorunlulugu da yok. hem bileti almıyoruz sadece rezervasyon yapıyoruz. aynı zamanda baska sirkete de yaptırabiliyomusuz rezervasyonu. sizin de arastırmanız cok iyi. daha uygun bisey bulabilirseniz ben de uygardan almam. bunların tek bi sistemi var nasıl olsa. ogrenciye soruyolar benden mi alacaksın bileti yoksa diger sirketten mi? sen hangisini secersen ondan alıyosun bileti. ama uygardan alırım gibi geliyo bana cunku 6 taksit digerleri yapmıyo.