Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach 21. st haricinde?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Virginia Beach 21. st haricinde?

Merhabalar,
    bildiğim kadarıyla virginia beach e giden wat çıların alayı 21. st civarlarında kalıyolar. bizim (4 arkadaş) çalışıcağımız yer Holiday Trav-L Park. Google maps linki burda buyrun

Holiday Trav-L Park, General Booth Boulevard, Virginia Beach, VA, United States - Google Haritalar

benim sormak istediğim şimdi o 21. st te eve yerleşirsek eğer bu işyerine ulaşmamız için uçak falan gerek. o kadar mesafeyi neyle gidicez..hayatta uraşmam o kadar mesafeyi araba bile olsa.Benim sorum şu. eğer haritaya bakarsanız alt tarafta sarı renkli Dam Neck Rd. diye bi yol var mesela onun etrafında o kesimlerde ev bulma olasılığımız varmıdır ? gidipte oralarda kalan oldumu ?
    ve fiyatları ne olur sonuçta plajtan uzak iç kesimlerde olduğu için biraz daha ucuz olması gerekmezmi?
    (bu arada 21. st yukarda sarı renkli gene)

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı lvntbkdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    bildiğim kadarıyla virginia beach e giden wat çıların alayı 21. st civarlarında kalıyolar. bizim (4 arkadaş) çalışıcağımız yer Holiday Trav-L Park. Google maps linki burda buyrun

Holiday Trav-L Park, General Booth Boulevard, Virginia Beach, VA, United States - Google Haritalar

benim sormak istediğim şimdi o 21. st te eve yerleşirsek eğer bu işyerine ulaşmamız için uçak falan gerek. o kadar mesafeyi neyle gidicez..hayatta uraşmam o kadar mesafeyi araba bile olsa.Benim sorum şu. eğer haritaya bakarsanız alt tarafta sarı renkli Dam Neck Rd. diye bi yol var mesela onun etrafında o kesimlerde ev bulma olasılığımız varmıdır ? gidipte oralarda kalan oldumu ?
    ve fiyatları ne olur sonuçta plajtan uzak iç kesimlerde olduğu için biraz daha ucuz olması gerekmezmi?
    (bu arada 21. st yukarda sarı renkli gene)
    harbiden uzak valla araba olmadan ulaşımın çok büyük sıkıntı olur hergün otobüsle git gel.. o taraflarda ev bulman zor bulursanda fiyatta pek bi değişklik olacağını düşünme dediğin tarafta kalan görmedim duymadım geçen sene....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

21st Gençlik. Hocam çok uzak sakın 21st'te kalma. hotel dolu her taraf, tahmin ediyorum ki fazla kişisiniz. Öğrenciler için odalar mevcut. Trav-L Park'a yakın otelleri araştırmanı ve bulduktan sonra danışmanınla iletişime geçmeni tavsiye ederim

Edit:
    @Aysın nasılım ama, gitmeden :P

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı JazzL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    21st Gençlik. Hocam çok uzak sakın 21st'te kalma. hotel dolu her taraf, tahmin ediyorum ki fazla kişisiniz. Öğrenciler için odalar mevcut. Trav-L Park'a yakın otelleri araştırmanı ve bulduktan sonra danışmanınla iletişime geçmeni tavsiye ederim

Edit:
    @Aysın nasılım ama, gitmeden :P
    @ jazzL moral verici seneye git gel o zmn gideceklere bol bol yardım edersiniz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

@lvntbkdmr abi bir aksilik olmazsa gideceğin danışmanlık şirketinden 2 danışman yazın virginia beachte olacak havaalanında seni karşıladıklarında durumunu söylersin.. ona göre uygun bi konaklama sunmaya çalışırlar inş..
    şu an için araştırabilceğin tek yer craigslist...

burdan craigslist: hampton roads classifieds for jobs, apartments, personals, for sale, services, community, and events housing başlığı altında apts/housing ve rooms/shared kısmına bakmanı önerebilirim..
    Konu Aysin tarafından (11-05-2011 Saat 08:16 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @lvntbkdmr abi bir aksilik olmazsa gideceğin danışmanlık şirketinden 2 danışman yazın virginia beachte olacak havaalanında seni karşıladıklarında durumunu söylersin.. ona göre uygun bi konaklama sunmaya çalışırlar inş..
    şu an için araştırabilceğin tek yer craigslist...

burdan craigslist: hampton roads classifieds for jobs, apartments, personals, for sale, services, community, and events housing başlığı altında apts/housing ve rooms/shared kısmına bakmanı önerebilirim..
    teşekkür ederim bilgileriniz için. danışmanda sürekli bişey olmaz bisikletle 15 dakkada varırsın diyo. aslında öyle uzak değil falan diyip duruyo. ittircek heralde aprilin evlerini bize. peki şirket aracılığı ile değilde kendimiz oraya gittikten sonra sokak sokak gezip arasak kaç günde buluruz? o bahsettiğim aşağıdaki bölgeden? yani şirket heralde biz kendimiz ev bulana kadar 2-3 günlüğüne başkasının yanına yerleştirebilir bizi ama önemli olan biz kendimiz bulabilicekmiyiz..

Edit : bide ben bu craiglist.org a giriyorum, otomatik olarak illa norfolk.craiglist.com a yönlendiriyo, norfolk istemiyorumki. bide burda in virginia beach falan yazıyo hepsi taa alakasız yerlerde.. bu kastettiğim yerin genel bi adı vs. yokmudur ki bu bölgedeki aramayı nası yapıcam :S

2. Edit : bu arada bahsettiğim yer Ocean Lakes diye geçiyo sanırsam, o civarlardaki parkların okulların adları hep ocean lakes le başlıyo. bi tanede ilan buldum, linki şu
    http://norfolk.craigslist.org/apa/2368621766.html
    ama pahalı geldi aylık 1500$, bide burda aylık böyle yazıyoda istediğimiz kadar kişiyle kalabiliyomuyuz mesela burda? kişi başı değildir heralde bu fiyat?
    Konu lvntbkdmr tarafından (12-05-2011 Saat 12:25 AM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

teşekkür ederim bilgileriniz için. danışmanda sürekli bişey olmaz bisikletle 15 dakkada varırsın diyo. aslında öyle uzak değil falan diyip duruyo. ittircek heralde aprilin evlerini bize. peki şirket aracılığı ile değilde kendimiz oraya gittikten sonra sokak sokak gezip arasak kaç günde buluruz? o bahsettiğim aşağıdaki bölgeden? yani şirket heralde biz kendimiz ev bulana kadar 2-3 günlüğüne başkasının yanına yerleştirebilir bizi ama önemli olan biz kendimiz bulabilicekmiyiz..

Edit : bide ben bu craiglist.org a giriyorum, otomatik olarak illa norfolk.craiglist.com a yönlendiriyo, norfolk istemiyorumki. bide burda in virginia beach falan yazıyo hepsi taa alakasız yerlerde.. bu kastettiğim yerin genel bi adı vs. yokmudur ki bu bölgedeki aramayı nası yapıcam :S

2. Edit : bu arada bahsettiğim yer Ocean Lakes diye geçiyo sanırsam, o civarlardaki parkların okulların adları hep ocean lakes le başlıyo. bi tanede ilan buldum, linki şu
    TO OWN LARGE LAKEFRONT HOME
    ama pahalı geldi aylık 1500$, bide burda aylık böyle yazıyoda istediğimiz kadar kişiyle kalabiliyomuyuz mesela burda? kişi başı değildir heralde bu fiyat?
    Biz öyle yapmayı planlıyoruz. Önce belirli bir süre otelde daha sonra ev arayışı.
    craiglist olayı da sanırım Norfolk Beach'i kapsadığından öyle. Yani doğru adrese bakıyorsun..

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Biz öyle yapmayı planlıyoruz. Önce belirli bir süre otelde daha sonra ev arayışı.
    craiglist olayı da sanırım Norfolk Beach'i kapsadığından öyle. Yani doğru adrese bakıyorsun..
    bu craiglistten ev bulma olayının rehberi lazım aslında. bakıyorum şimdide aylık 2000$ ada var 650$ ada var. bunlar nasıl oluyo bu fiyatlar aylık kişi başı fiyatlarmı yoksa toplammı. kaç kişi kalabiliyoruz. mesela aylık 1000$ lık evler buldum iş yerine acayip yakın.tam o bahsettiğim yerden. Dam Neck diye geçiyomuş oralar.2 bedroom 2 bathroom lu evler var ama şimdi bu 1000$ ı biz toplamdamı ödüycez yani mesela 4 arkadaş gidip kalsak, kişi başı aylık 250$ mı ödüycez ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bu craiglistten ev bulma olayının rehberi lazım aslında. bakıyorum şimdide aylık 2000$ ada var 650$ ada var. bunlar nasıl oluyo bu fiyatlar aylık kişi başı fiyatlarmı yoksa toplammı. kaç kişi kalabiliyoruz. mesela aylık 1000$ lık evler buldum iş yerine acayip yakın.tam o bahsettiğim yerden. Dam Neck diye geçiyomuş oralar.2 bedroom 2 bathroom lu evler var ama şimdi bu 1000$ ı biz toplamdamı ödüycez yani mesela 4 arkadaş gidip kalsak, kişi başı aylık 250$ mı ödüycez ?
    valla o konuda benim de kafam karışık. O yüzden hiç bulaşmıyorum. Hele bi gidelim. Yerleşicez Quality Inn'e. Sonra boş olduğumuz vakitlerde çıkıcaz ev aramaya. Veya netten bulup görmeye gidebiliriz örneğin..
    Çok sorun yapma dostum. Elbet bulunur konaklama. İlk günler kendini garantiye alsan yeterli..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

valla o konuda benim de kafam karışık. O yüzden hiç bulaşmıyorum. Hele bi gidelim. Yerleşicez Quality Inn'e. Sonra boş olduğumuz vakitlerde çıkıcaz ev aramaya. Veya netten bulup görmeye gidebiliriz örneğin..
    Çok sorun yapma dostum. Elbet bulunur konaklama. İlk günler kendini garantiye alsan yeterli..
    benim şu an uğraşmamın tek sebebi, gider gitmez otele ihtiyaç duymamak. çünkü oteller gerçekten çok pahalı. o quality inn e falan bakmıştım baya pahalıydı kişi başı gecelik. o parayı verceğime sokakta yatarım. o yüzden şimdiden bakmaya başladım. gider gitmez ev hazır olsun diye.yoksa bende biliyorum otelde kalıvermeyi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

TO OWN LARGE LAKEFRONT HOME
    ah o danışmanı gönderceksin beach'e o sıcakta bisikletle gitsin bakalım bi 15dkda göreyim onu .. sokak sokak arayıp bulabilirsiniz ama iyi seviyede ingilizceniz olması lazım ilandaki telefonu aradığınızda düzgünce konuşabilmelisiniz ama şöyle bir durum var evlerden bazıları eşyasız ve bazı ev sahipleri 3 aylık kiralamıyor geçen sene hep başımıza geldi ..

bnm sana gönderdiğim linkten dolayı norfolk-Hampton roads açılıyor virginia beach'i o bölge kapsıyor... doğru yerde arıyorsun yani.. ararken oceanfront-virginia beach-23451(posta kodu) arama kutusuna yazabilirsin hatta iş yerine yakın olan cadde-avenue isimlerini fln yazıpta arayabilirsin... norfolk dışında yerlere bakmak için sağda eyaletler şehirler seçeneği var arama bölgeni değiştirebilirsin.. iş yerinin bölgesi evet ocean lakes diye geçiyor gibi...
    bulduğun ev aylık fiyat 1500.. 4 yatak odası var diyor.. ev komple sizin kaç kişi isterseniz kalırsınız her odada 2 kişi kalsanız 4*2=8 aylık kişi başı 200 ama mobilyası olmayabilir

evinde fazla odası olanlar yanlarına öğrenci alabiliyor..
    aslında böyle birşeyler bulabilirseniz çok çok iyi olabilir geçen seneden bir örnek biliyorum.. şehir efsaneside olabilir ama kadın öğrencilere yemek bile yapıyormuş tabi tam tersi olup ev sahibiniz sorunda çıkarabilir... mesela Room for two female foreign students.
    Konu Aysin tarafından (12-05-2011 Saat 05:50 AM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

evlerin fiyatları genelde aylık ve toplam fiyat evet 4 kişi kalsanız kişi başı 250 düşer ... ama özelliklerini okuman lazım eşyası olmayabilir.. yada bazıları evinin tek odasını kiralıyor.. fiyatlar ondan o kadar çok değişken ilan detaylarını oku.. istersen mail atarak ilan sahibine ulaşıp daha fazla detaylı bilgide alabilirsin tabi...
    Konu Aysin tarafından (12-05-2011 Saat 05:58 AM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

benim şu an uğraşmamın tek sebebi, gider gitmez otele ihtiyaç duymamak. çünkü oteller gerçekten çok pahalı. o quality inn e falan bakmıştım baya pahalıydı kişi başı gecelik. o parayı verceğime sokakta yatarım. o yüzden şimdiden bakmaya başladım. gider gitmez ev hazır olsun diye.yoksa bende biliyorum otelde kalıvermeyi

ya quality inn'e yerleşirsiniz orası problem değil.. geçen sene olanı yazıyorum size.. ilk gittiğimizde 40'a yakın türk watçı yerleştirildi oraya.. 100dolar geri verilmeyen depozito ve haftalık 90 dolar olarak.. ilk haftadan 35 kişi terk etti quality inn'i.. herkes farklı yerler bulup çıktı.. biz memnunduk 3 kişi kaldık en büyük avantajıda wireless + havuzdu.. ilk gece vardığımızda isterseniz depozito vermeden gecelik 20$ ödeyerekte kalabilirsiniz dediler o bir haftada ev bulup çıkacak olanların bu şekilde depozito vermeden kalması daha mantıklı... orda 100dolar gerçekten çok iyi para..

önceden araştırarak çok iyi yapıyosunuz ne kadar az konaklama yeri değiştirirseniz o kadar iyi olur.. boşu boşuna depozito yada depozitolar vermemiş olursunuz....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

@ lvntbkdmr

abi mesela 21. caddede konaklasan iş yerine mesefa yaklaşık 6km.. yürüyerek 1saat 15dk fln sürer yani yürünmez ... bisikletle 25-30dk ki zenciden alıcaksın 10-20$ civarı eli ayağı düzgün bir bisiklet olmicak gitmicek freni tutmicak vs ... yada otobüsle gideceksin... 19.cadde pacificte otobüs durağı var ordan 33 numaraya bineceksin iş yerinin ordan geçiyor.. otobüsler yavaş gidiyor 20-25 dk sürer oda.. otobüsede gidiş geliş 2 dolar vericeksin günlük virginia beach otobüslerinede burdan bakabilirsiniz.. Virginia Beach Routes | Hampton Roads Transit
    Konu Aysin tarafından (12-05-2011 Saat 05:59 AM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

@Aysin

seni mod falan yapsınlar bu siteye, bu nasıl bir bilgi
    çok teşekkürler, ben aynı şekilde gecenin bi vakti danışmanada söyledim böyle böyle craigslistten 4-5 tane buldum diye. o ev sahiplerine mail attım hepsine ama şimdi linklerini kaybettim tekrar bulursam linkleri danışmana göndericem o ordaki telefon numaralarını arıyıp bilgi alcak

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ya quality inn'e yerleşirsiniz orası problem değil.. geçen sene olanı yazıyorum size.. ilk gittiğimizde 40'a yakın türk watçı yerleştirildi oraya.. 100dolar geri verilmeyen depozito ve haftalık 90 dolar olarak.. ilk haftadan 35 kişi terk etti quality inn'i.. herkes farklı yerler bulup çıktı.. biz memnunduk 3 kişi kaldık en büyük avantajıda wireless + havuzdu.. ilk gece vardığımızda isterseniz depozito vermeden gecelik 20$ ödeyerekte kalabilirsiniz dediler o bir haftada ev bulup çıkacak olanların bu şekilde depozito vermeden kalması daha mantıklı... orda 100dolar gerçekten çok iyi para..

önceden araştırarak çok iyi yapıyosunuz ne kadar az konaklama yeri değiştirirseniz o kadar iyi olur.. boşu boşuna depozito yada depozitolar vermemiş olursunuz....
    quality inn fiyatları böylemi gerçekten? eğer haftalık 90 sa aslında normal gibi..ben int sitesinden bakmıştımda gecelik 50-60$ gibi fiyatlar gördüm. dedim bu ne sokakta yatarım daha iyi..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

@lvntbkdmr

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum dostum geçen sene beachteydik bildiklerimle yardımcı olmak isterim... sormak istediğin başka şeyler varsa hiç çekinme .

quality inn fiyatları geçen sene böyledi.. bu senede haftalık 100$ olur ama pazarlık yapıp fiyatı 10-15 dolar aşağıya çekebilirsiniz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

quality inn fiyatları böylemi gerçekten? eğer haftalık 90 sa aslında normal gibi..ben int sitesinden bakmıştımda gecelik 50-60$ gibi fiyatlar gördüm. dedim bu ne sokakta yatarım daha iyi..
    dostum netten bakmayacaksın ona, nette fazla görünüyor fiyatlar. Ama gidince öğrenciler için epey uygun olduğunu görüyormuşsun.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya benim bi sorum olacak benim danismanim kalacak yeri ayarlicak, ilk kaldigim da bi sikinti olursa eger bi haftalik kira verebiliormuyuz yani o hafta icinde baska ev bulana kadar, yada eve ilk girdigimzde depozito oduyoruz eger bi hafta kalirsam depozito odermiyim, yada odersem bi hafta sonra cikinca alabilirmiyim

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı thewhitewolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya benim bi sorum olacak benim danismanim kalacak yeri ayarlicak, ilk kaldigim da bi sikinti olursa eger bi haftalik kira verebiliormuyuz yani o hafta icinde baska ev bulana kadar, yada eve ilk girdigimzde depozito oduyoruz eger bi hafta kalirsam depozito odermiyim, yada odersem bi hafta sonra cikinca alabilirmiyim

dostum VB'te konaklamalar genellikle haftalık ödeyerek.. memnun kalmazsan tabiki çıkarsın kimse karışamaz... depozito olayı gerçekten sıkıntılı.. girişte ödüyosun, girişte sana iade edilmeyen depozitodur diye bir kağıt imzalatmazlar ve çıkarken ödemezlerse polise şkayet edeceğini söyleyebilirsin.. orda yasalar ve polisler herşeyin önünde...... bu şekilde alabilrsin belki geriye....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)