Work and Travel
Toplam 75 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 4 mayıs vize görüşmesi KIBRIS

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atayım dostum telı gelmeden once bıde tr hattı uydururum onuda haber ederım ben sana ama buyuk ıhtımalle tr nosunda kontor olmayabılır daha dorusu kontor vardırda aramaya kapanmıs olabılır sadece aranıyor olabılırım haberın olsun bu arada oraları pek fazlada bılmıyorum napcam bakalım akraba var ama teyyy samandırada ben gece 11 de orda olcam ataturkte ertesı gunde vıze gorusmem var hadı bakalım hayırlısı
    Çaldırdım kardeşim. 72 78 ...Valla emre hocam uçaktan indiğin zaman direk bize gelebilirsin...Bizim ev kadıköy de burdan ulaşım çok rahat valla sen bilirsin ama gelebilirsin bize
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ByLyric Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çaldırdım kardeşim. 72 78 ...Valla emre hocam uçaktan indiğin zaman direk bize gelebilirsin...Bizim ev kadıköy de burdan ulaşım çok rahat valla sen bilirsin ama gelebilirsin bize
    tamamdır kaydettım ben senı..teklıfın ıcın saolasın dotum ama oraya geldıkten sonra dayımlar var samandırada sanırsam oda kadıkoy tarafında hıc gıtmedım ıstanbula fılan ama cok sukur fenerlı oldugum ıcın bırbırıne yakın oldugunu tahmın edıyorum ama yınede saolasın teklıfın ıcın gorusuruz ıstanbulda zaten benım donus pazara dayı oglunun da c.tesı ıznı var bıyerde bulusuruz...

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamdır kaydettım ben senı..teklıfın ıcın saolasın dotum ama oraya geldıkten sonra dayımlar var samandırada sanırsam oda kadıkoy tarafında hıc gıtmedım ıstanbula fılan ama cok sukur fenerlı oldugum ıcın bırbırıne yakın oldugunu tahmın edıyorum ama yınede saolasın teklıfın ıcın gorusuruz ıstanbulda zaten benım donus pazara dayı oglunun da c.tesı ıznı var bıyerde bulusuruz...
    Tamam dostum yani problem değil beni bir çaldır gerisi sorun değil. He bir de samandıra uzaktır kardeşim ama ben onu söyliyeyim sana.Bizim burdan samandıra 1.5 saat...Ben tam statıdn şükrü saraçoğlunun ordayım.Ordan vapura biniyosun tık gidiyosun diyorum ya kardeşim teklif var ısrar yok.
    Konu ByLyric tarafından (10-05-2011 Saat 01:50 AM ) değiştirilmiştir.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)