Evet arkadaşlar başlık açmaya gerek duymadıgınız ufak tefek soruları buradan sorabilirsiniz.
WAT bir ilk aynı saat içinde cevaptabi online isem.
Evet arkadaşlar başlık açmaya gerek duymadıgınız ufak tefek soruları buradan sorabilirsiniz.
WAT bir ilk aynı saat içinde cevaptabi online isem.
ozaman siiftahı ben yapayımşirket bize 2mayısa vize randevusu almış ankarada öyle söylediler onu iptal ettirip istanbulda girebilirmiyim? İstanbulda girmenin avantajlarını duymuşum ne dersiniz?
acmiyim ilk defa gidicem her konuya bir soru yazıyorum idare edin
not ortalaman kaç kaçıncı sınıfsın bide ingilizce ne alemde
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Merhaba,
Bende bilgim dahilinde yardımcı oliyim.
Onu iptal ettirip istanbuldan randevu alabilirsin tabii ki, sanırım birtek ikamet ettiğin adresi değiştirmen yeterli olucak ve şirketinin konsolosluğu arayıp ankara randevusunu iptal etmesi lazım sonra da istanbuldan yeni randevu tarihi alması lazım. istanbul ve ankara ikamet adresine göre değişiyor. onun listesi de forumda bir yerde olucak![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
ing seviyeme ortanın biraz üstü diyebilirim 3.6 ortalama Uluslararası okuyorm istanbulda. ancak kız arkadaşm ankarada olduğu için ve şirkette ankarada olduğu için ankaradan almışlar umarım sorun olmaz benim için değil ancak kız arkadaşımın ing biraz sorun.
hiç uğraşma bu saatten sonra zaten alırsınız vizeyi rahat ol
inşallah sağolun![]()
your welcome evet sorular![]()
belde fıtık oldu, pedicap işine gidicektim new york da; şirket gitme yapamazsın dedi bende riske atmak istemedim saglıgı; şirkete yarı parayı yatırdım; en kotu ıhtımal seneye kalır dedi.. Ama gitmek istiyorum garsonluk falan yaparım diye düşünüyorum.
New yorka bir şekil gidim şansımı denimmi ?
Yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi sananlar, yapılanları yaptıklarıyla kıyaslayanlar kadar pişman olabilirler.
bence pedicap git hafif bisikleti al, zaten orada 15*20 gün bosta kalacaktın işte bu zamanda iş ara, karnın doyacak program ucreti cıkacak kadar bir iş bul. sana en bastan gıtme demıstım ama bu saatten sonra git derim artık. bu zevkten mahrum kalma
bunun dısında eger ıngılızce saglamsa sorun yaşamanazsın iş konusunda.
kusura bakma makroklima sana zamanında gereksiz yere yüklendim, ama sende cok mesaj atıyodun be arkadaşeyv sağol mesajın için, doktor zorluyacak birşey yapma orda tekrarlarsa sıkıntı olur dedi, hafif bisikletten kastın nedir?
Zaten arkadaşa ayıp olmasın karnımı doyurucak para cıkartım yeter dıye dusunuyorum...
Yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi sananlar, yapılanları yaptıklarıyla kıyaslayanlar kadar pişman olabilirler.
senin kararın ama git yani çok büyük bı sıkıntı yoksa kendini fazla zorlamassın baktın olmuyor iş arayışına çıkarsın iş bulunca bırakırsın pedicapi
bende vizemi aldım.gitmek için bi uçak biletim eksik ama bilmediğim şeyler var
mesela; biz amerika'da hastalanırsak sigortamızla bedava hizmet alıyor muyuz? hastane kalitesi nasıl türkiyeye göre?
bedava hizmet bir çok durumda alıyoruz özellikle de acil durumlarda. kalite buradan daha iyi gibi gelmişti bana. ben alkol komasına girmiştim gözumu hastanede açtım ambulans falan filan butun masrafları sigorta karşıladı.
bu konuda bir sıkıntı yasanacagını dusunmuyorum içiniz rahat olsun![]()
Hmm. . . teşekkürler. . .
@ermceyhanHafif bisikletten kasıt 2 kişilik ve çin malı olmayan pedalı zor basmayan anlamında.
@asep ABD de hastalanırsan sana verilen kartla muayene olabilirsin ama bedava değil cüzi bir miktar verirsin. Mesela 50*100 dolar falan alırlar. Hastane kalitesi Türkiye'den iyi ama doktor kalitesi anlamında birşey diyemiyeceğim.
ne içtinde komaya girdin
hastalık işine gelince ben epey bi ilaç götürdüm yanımda yani öyle çok büyük bi sorun olmadı onlar idare etti beni ama dişinizle ilgili sorununuz varsa gerçi yoksa bile gitmeden bi dişciye gözükün çünkü amerikada diş olayları çok pahalı dolgu felan
moderatör arkadaslarım içki muhabbeti yapmasakyardım isteyenleri atlayabiliriz.
Konu yerinde olmuş ama açıldığı başlık altı yanlış. Taşıyorum.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Fazla alkol almak hem de ani bir şekilde ve aç karnına bünyeye zararlıdır. Şekilden de gördüğümüz üzere.O zaman napıyoruz sevgili wat 2011 katılımcıları: partilere kendimizi kaptırıp da alkolün dibine dibine vurmuyoruz. Yoksa gözümüzü hastanede açarız
![]()
bencede dahada yazma
Evet aradaki bos muhabbetler için özür dilerim varsa sorularınız alabilirim.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks