bende vizemi aldım.gitmek için bi uçak biletim eksik ama bilmediğim şeyler var
mesela; biz amerika'da hastalanırsak sigortamızla bedava hizmet alıyor muyuz? hastane kalitesi nasıl türkiyeye göre?
bende vizemi aldım.gitmek için bi uçak biletim eksik ama bilmediğim şeyler var
mesela; biz amerika'da hastalanırsak sigortamızla bedava hizmet alıyor muyuz? hastane kalitesi nasıl türkiyeye göre?
bedava hizmet bir çok durumda alıyoruz özellikle de acil durumlarda. kalite buradan daha iyi gibi gelmişti bana. ben alkol komasına girmiştim gözumu hastanede açtım ambulans falan filan butun masrafları sigorta karşıladı.
bu konuda bir sıkıntı yasanacagını dusunmuyorum içiniz rahat olsun![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
ne içtinde komaya girdin
hastalık işine gelince ben epey bi ilaç götürdüm yanımda yani öyle çok büyük bi sorun olmadı onlar idare etti beni ama dişinizle ilgili sorununuz varsa gerçi yoksa bile gitmeden bi dişciye gözükün çünkü amerikada diş olayları çok pahalı dolgu felan
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
@ermceyhanHafif bisikletten kasıt 2 kişilik ve çin malı olmayan pedalı zor basmayan anlamında.
@asep ABD de hastalanırsan sana verilen kartla muayene olabilirsin ama bedava değil cüzi bir miktar verirsin. Mesela 50*100 dolar falan alırlar. Hastane kalitesi Türkiye'den iyi ama doktor kalitesi anlamında birşey diyemiyeceğim.
hastalanırsan sponsorunun anlaşmalı olduğu doktor(eğer varsa) muayene için 50 dolar civarı talep eder. diğer doktorlar muayene ücreti 250-500 dolar arası alırlar. ameliyat falan durumunda kendi cebinden ödersin.. amerikan sağlık sisteminin türkiyede sağlık sistemiyle uzaktan yakından bir alakası yok. amerikadaki çoğu çalışan amerikalının sağlık sigortası yok..
şirketlerin yaptığı sigortalar da sadece iş yerinde başına gelebilecek herhangi bir sağlık sorununu kapsıyor..
kısacası hastalanmamaya bak![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks