pekı neden factory unlock almadınız arkadaslar,fıyat farkı mı cok yoksa bulunmuyor mu
seasret Nickli Üyeden Alıntı pekı neden factory unlock almadınız arkadaslar,fıyat farkı mı cok yoksa bulunmuyor mu USA de factory unLock cihaz yok maLesef..
cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı USA de factory unLock cihaz yok maLesef.. hocam nasıl olmaz,ebay de ve bazı sitelerde var hep,factory unlockedlar?
OneTouch Nickli Üyeden Alıntı hocam nasıl olmaz,ebay de ve bazı sitelerde var hep,factory unlockedlar? onLar ayrı, canada veya baska üLkeLerden aLıp usa da satıyorLar.. Benim bahsettiğim usa deki apple store Larda yok..
cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı onLar ayrı, canada veya baska üLkeLerden aLıp usa da satıyorLar.. Benim bahsettiğim usa deki apple store Larda yok.. Peki,htc sensation veya sony ericsson arc gibi telefonları unlocked bulmak mümkün mü?
OneTouch Nickli Üyeden Alıntı Peki,htc sensation veya sony ericsson arc gibi telefonları unlocked bulmak mümkün mü? hocam o telefonlar zaten unlock verizon ve at&t'de satılan kontratlıları bilmiyorum
ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı hocam o telefonlar zaten unlock verizon ve at&t'de satılan kontratlıları bilmiyorum bestbuyda falan bulamadım mesela..nerede satılır bu telefonların unlockedları ozaman?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks