WAT ile ABD ye giden arkadaşlara bir sorum olacaktı,
Acaba 1 Kez gidip gelip de bir dahakinde vize reddi alan varmıdır veya varsa nedendir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirm !![]()
WAT ile ABD ye giden arkadaşlara bir sorum olacaktı,
Acaba 1 Kez gidip gelip de bir dahakinde vize reddi alan varmıdır veya varsa nedendir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirm !![]()
bu sene ortaLamadan doLayı ben aLcam sanırım :S
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
evet o kisi benimankaada 2 red yiyip 3. de istanbulu da denedim , her ihtimali denedim yani )
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ozgur nasil oldu biraz anlatsana
not ortalamasi mi?
wat vizesi + f-1 red + wat red![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
hic de ole demiyorum gorevliye ortalamanin neden dusuk oldugunu anlatabilirsen vize almaman icin neden yok ben anlatamadim ne desem karsi bi cevabi vardi kadinin(su meshur cekik gozlu ablamiz oluyor kendisi) biraz tartisma vari gecti konusmamiz.. ikincide yuzume bile bakmamisti gorevli ortalaman dusuk bu program iyi ogrenciler icin dedi ve gitti ucuncu de cok zorladim gorevliyi 1 dk dusundu adam nerdeyse sonra zaten gitmissin bi kere diyip vermedi
haa su an internship programiyla amerikadayim bunu da belirteyim
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
arkadaşlar ya benim iş daha da yaş gittim watla iki kere bu sene son senem çalışmayalım artık diye turist vizesine başvuralım dedik alamadık vizeyi şimdi wat a başvurdum tekrar ama alma ihtimalim çok zor artık![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
abı turıst vızesıne ne dıye basvuruyorsunuz,yanı watla gıdısı anlıyorum,f1 ı de ve ınternship ı de ama turıst vızesı ne oluyor,burada amac ne,ınce bır olay varsa bana da anlatın da bızde bılelımbu arada arkadaslar f1 vızesınden amerıkada ınternshıpe donus oluyor mu?
bizde turist vizesi için randevumuzu aldık bakalım verirler inşallah
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
hocam f1 ıle gıdıp dondukten sonra j1 olayına gırecek zaman da para da bıdaha bulamam,suan f1 e sahıbım ve 1 yıl eıgıtım dusunuyorum amerıkada dil için.ardından bı 6 aylık j1 ıle hem ıs tecrubesı hemde para kazanmak ıstıyorum,vıze degısımı amerıkada ıken yasal olmaz mı dıyorsun?j1 den f1 e gecıs oluyor,acaba tam tersı olunca ıllegal mı oluyor?
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
arkadaslar gercekten her vize statusu ayri degerlendiriliyor ben aldim wat vizesini suan da abd deyim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks