Ya bu sitede ilk mesajım, onun için hatalar falan olursa kusura bakmayın.

Ben Adana'da fransızca öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Mezun oluyorum, mezun olmadan work and travel'a gideyim dedim. Ozman'la gidiyorum, diğer firmalara göre biraz pahalı ama kendileri de bu ücretlendirmenin biraz fahiş olduklarını bildiklerinden şu ana kadar hakkını verdiler açıkcası. Los Angeles, Santa monica'da pasific park'da çalışacağım. internetten araştırdım, fuar lunaparkları gibi ama ikinci iş bulabilirsem çalışcam. haftalık 125 $'lık bir yer buldular kalmak için, nezih güzel bir yer. Yürüme mesafesi yarım saat,i toplu taşıma aracı kullanırım diye düşünüyorum.

Aslında bu kadar yazdım ama henüz vize görüşmesine gitmiş değilim, 06 nisan'da Ankara'da olucak görüşmem. Dil öğrencisi olduğum için İngilizceme güveniyorum haliyle, bu arada Amerika'ya yalnız gideceğim ama buradan birleriyle tanışırsam tabii ki güzel olur, çünkü ilk gidişim ve bir daha bu fırsatı bulamayabilirim. Son sınıf olduğum için bana da sıkıntı olabileceği söylendi, ben alles sınavlarına girmek yerine dayımın uluslar arası iş yapan bir şirketi vardı, orada çalışacaıma dair referans mektubu aldım. Maddi durumumuz iyi, sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum. Eğer ingilizceme laf ederse, bu ingilizceyle mi A.b.d'de çalışacaksın falan derse de şöyle sinkaflı bir küfür edip "you have no fucking idea what i m talking about and you are working in Turkey?" falan derim herhalde =) Neyse yine yazarım ben, sözlükçü arkadaşlara selam ediyorum.