hocam merhaba, ben gecen yaz westerly mc donalds ta calsitim.is sozlesmene 135 granite street mc donalds yazmislardir orasi konaklamaya yakin bir de 262 post road mc donalds var ayrica richmond ta var post rodadda calisrsan bisikletlede gidebilriisn 30 dakika surer post road ama Linda nin evi var post roada 5 dakika uzaklikta ordada konaklma saglayabilriisn eger kesin gideceksen onlarin sana yarladigi konaklma disinde spruce street te ev bulbilrisin ben gecen yaz konusmutum 700 dolar istemisti adam iki katli evine aylik orda muhtemelen baya turk olucak bi kisminiz ciksaniz baya ucuza gelir. sonra muhtmel kalacagin yerler aquastar ya da elm tree inn eskide roger williams inn dede kaliniyordu. ilk gittiginde 2 3 hafta 20 25 sat arasi calisacaksin. benim sana tavsiyem granite ya da post road yerine richmoondda calis oranin manageri bizim yani post roadin eski asisitanat manageri amanda topham simdi post road da kary diye bir manager var ben 2 gun clalistim onla is disinda bir sey aypman imaknasiz tuvalete bile dakikayla gonderiyor bu kadin bende hepsinin iletisim bilgileri var. istersen iletisimi gecebilirz ama westerlly gzeldir her yakin