250 dolardi en ucuz netbook.kesin ogrenmek istiyorsanda elektronik magazalarinin sitelerine girebilirsin.bazi eyaletlerde okul baslangicina yakin vergi almadiklari ozel gunler oluyor.onlari takip edersen bayagi kar etmis olursun.
250 dolardi en ucuz netbook.kesin ogrenmek istiyorsanda elektronik magazalarinin sitelerine girebilirsin.bazi eyaletlerde okul baslangicina yakin vergi almadiklari ozel gunler oluyor.onlari takip edersen bayagi kar etmis olursun.
Peki.
okullar başlayana kadar bekleyecekse almasının anlamı yok ki zaten adam yazın kullanmak için alacak.. ağustosun 20sine kadar pcsiz durduktan sonra almaz zaten![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
olay ne kadar ilginc ucbindolara yakin para ver, yaz boyu calis,laptop al. ebise al gel![]()
Peki.
craiglisten 100 dolara netbook bulmak zor degil.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
100$ bulursunuz ama nasıl? Ortalama 18 makian0-200$ sağlam netbook alırsın.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
laborday indiriminden de cok guzel seyler alinilabilir.6 eylulde kutlanir bu arada.
bende alienware bakıyordum öyle internetten bunları dediğiniz malllarda ya da herhangi bi yerde bulabilir miyiz?para durumum iyi olursa almak istiyorum bi tane![]()
Bestbuy, CircuitCity, Office Depot gibi mağazalarda görmedim Allienware ama internet sitelerinde ya da Ebayden bulabilirsin.
yeni laptoplar cikmis, hemde cok ucuz Bestbuy'in sitesinde![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
bestbuyda gördüm bende internet sitesinde. ebaydan alma konusunda bilgi verir misin ya da bi link
cep telefonu 1 tane sınırı var pasaporta kayıt ediliyor..
En ucuz laptop nasıl alınır?
Ve nerden alınır![]()
Laptop değilde Amerikadan gelirken iphone alsam gelsem burda kullanbilir miyim? Kırdırman lazım falan filan diyor millet.
Bunun hakkında birsürü rivayetler dönüyor ama kesin bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
evet bende merak edıyorum iphone da bu olayları locked var unlocked var ordan unlocked almamız mı gerekıyor yada locked alıp burdan bır caresıne bakabılırmıyız ucuz alıyoz dıye yanlıs bırsey almayalım sonra ordan![]()
forumda iphnone 4 konusu var. Orda bilmem kaçyüz sayfa var (: Ama yiende söyliyim.
Aldıgınız iphone unlocked ise sorunsuz kullanabilirsiniz.
Locked ise AT&T harici bi hatla çalışmaz. Yani trde çalışmaz. Ama pcden 30 dklık jb işlemi yapıyorsun. İphone u pc ye baglayıp bi program yüklüyorsun. Sonra sorunsuz kullanabilirsin. Bu arada iphone 4.2lerin jbsi çıkmadı. forumdaki iphone konusunu takip edin. Şimdiden alıpda bekleyen bi sürü kişi var (: Dönmenize yakın bakarsınız jb çıkmışsa kaparsınız bi tane.
Ayrıca unlocked&locked oldugunu alırken soylerler ama orada denemek için telefona at&t harici bi hat tak (t-mobile, verizon falan). Şebeke geliyor mu diye bak. Geliyorsa unlocked
Sometimes memories can kill...
Verdigin bilgiler güzel olmuşta birazda sanki yanlış olmuş düzeltmek gerek. 30dk bile sürmez jb işide gerçi jb herşey degil işte 4.3de jb oluyor ama unlock olmuyor önemli olan jb yapmak degil unlocku cıkmıs mı ona göre telefon almak diyelim ordan unlockda aldın firmwareni bir yükseltirsen telefon ipoddan baska bir işe yaramaz bir kac sene iphone alcaklar ya factory unlock alsın bu factorylerde belli zaten kodları falan mevcuttur ya da iyice arastırıp alsın firmwareina falan bakıpda alsın yoksa hic bilmeden bir iphone alıp pcye baglayıp itunes ekranı geldigi zaman update dedigin an geçmiş olsun bilen kisilerin yardımılarıyla almak daha iyi baya degerli cihaz ne de olsa.
Alacaklar gelsin, "Alayım mı?" diye sorsun burada. Cevaba göre alsınlar ya da almasınlar. iOS 5'te ne olacağını kimse bilemez ama son zamanlarda yazılımsal unlock eskisi kadar hızlı çıkmıyor maalesef.
şimdi ben anlamıyorum, circuit city ve best buy a bakıyorum, burdan da hepsiburadaya vs bakıyorum notebook-netbooklarda özellikle 15"=< olanlarda bi fiyat farkı göremiyorum, garanti olmaması ve türkçe klavye olmaması cabası, 14"=> olanlarda yarı fiyatına olanlarda var kayda değer ve ya değmez fiyat farkı olanlarda var, cep telefonlarında unlocked olanlarda en fazla 100$ gibi bi fiyat düşüklüğü var,
kısaca amerikadan notebook veya cep telefonu almanın ne gibi bi mantığı var anlayamadım (apple ürünleri dışında!!!)
ben dell xps 15 ile dell inspiron 15r arasında kaldım arkadaşlar. ikisi de i5, 6 GB, 640 GB. xps'nin fiyatı daha pahalı. sanırım yeni olduğu için. farkı nedir? hangisini almamı önerirsiniz? xps-799.99$ inspiron-649.99$
bende laptop alma konusunda çok kararsız kaldım. aklımda 3 marka var. sony, toshiba ve dell.laptopa ödeyeceğim miktar aşağı yukarı 700-750$ arasında. sizce hangi markayı ve hangi modelleri tercih etmeliyim, 3 markanın da Türkiye' deki garanti olayları nasıl ?
tavsiyelerinizi,deneyimlerinizi bekliyorumteşekkürler
1. secenek BRAND NEW Apple iPhone 3GS 8GB Black Unlocked +JB 4.3.3 | eBay
2 secenekhttp://cgi.ebay.com/NEW-UNLOCKED-APPLE-iPHONE-3GS-8GB-ATT-TMOBILE-ANY-GSM-/270795515558?pt=Cell_Phones&hash=item3f0caba6a6#ht _984wt_1270
yarına kadar bı yorum yapabılırmısınız bn anlama pek bu ıslerden? yarın tax free haftası mı ıcın
ben bir malım gençlerrr
best buyda güzel bir hp laptop vardı, 500 gb hdd, 4 gb ram, i7 işlemci, 17' ekran, 450 dolar + tax
benim sizlere amerikadan laptop ve telefon alip gelen birisi olarak kesinlikle tavsiyem apple haricinde ne laptop ne de telefon alin. Benim orda ihtiyacim vardi ve sony vaio aldim 2009 da. Turkiyeye geldikten sonra bir yigin sorun yasadim. Klavye cok onemli degil ama Garanti cok onemli arkadaslar. Ha birde uluslarasi garanti var o da hikaye...Ama iphone konusuna gelince kesinlikle unlocked bi tane alin hatta bi tanede bana alin. Applestore da o zamanlar vermiyorlardi unlocked ama bestbuy dan alinabiliyordu, simdi nasil bilmiyorum.
unlocked apple store da vermiyorlarmı artık
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks