Work and Travel
Toplam 302 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikadan laptop fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

şimdi ben anlamıyorum, circuit city ve best buy a bakıyorum, burdan da hepsiburadaya vs bakıyorum notebook-netbooklarda özellikle 15"=< olanlarda bi fiyat farkı göremiyorum, garanti olmaması ve türkçe klavye olmaması cabası, 14"=> olanlarda yarı fiyatına olanlarda var kayda değer ve ya değmez fiyat farkı olanlarda var, cep telefonlarında unlocked olanlarda en fazla 100$ gibi bi fiyat düşüklüğü var,
    kısaca amerikadan notebook veya cep telefonu almanın ne gibi bi mantığı var anlayamadım (apple ürünleri dışında!!!)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı people Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi ben anlamıyorum, circuit city ve best buy a bakıyorum, burdan da hepsiburadaya vs bakıyorum notebook-netbooklarda özellikle 15"=< olanlarda bi fiyat farkı göremiyorum, garanti olmaması ve türkçe klavye olmaması cabası, 14"=> olanlarda yarı fiyatına olanlarda var kayda değer ve ya değmez fiyat farkı olanlarda var, cep telefonlarında unlocked olanlarda en fazla 100$ gibi bi fiyat düşüklüğü var,
    kısaca amerikadan notebook veya cep telefonu almanın ne gibi bi mantığı var anlayamadım (apple ürünleri dışında!!!)
    dediklerine kesinlikle katılıyorum bende alıp almama konusunda kararsız kaldım almak mı karlı olur yoksa almamak mı bilemedim öyle çok fiyat farkıda göremedim.Türkiyeden alırsam klavyesi türkçe olucak tabi birde garantili olucak.Ne bileyim yaaa puff

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks