Sence öylemiyim,hahaha.İçi beni yakar dışı seni.Ben hep neşeliyim zaten,bak bir örnek vereyim; benimde bir iphone 4 üm var-dı.=) arkadasa verdim,eger unlock cıkarsa geri alacam,çıkmazsa canım sağolsun![]()
Sence öylemiyim,hahaha.İçi beni yakar dışı seni.Ben hep neşeliyim zaten,bak bir örnek vereyim; benimde bir iphone 4 üm var-dı.=) arkadasa verdim,eger unlock cıkarsa geri alacam,çıkmazsa canım sağolsun![]()
Peki.
iyi bakalim bence simdiden ara arkadasini getirsin teli bu hafta icinde unlock cikcak![]()
101. kişi olmaya adaysın sanırımHadi bakalım, umarım haklı çıkarsın.Çunku herkez bır tarıh verıyor fakat çıkmıyor bu unlock olayı ve kenara cekılıyor,birdaha seslerı cıkmıyor bu konuda
![]()
Peki.
ipad2 tanitildi ve 13 martta satisa cikarilcagini soylendi ios 4,3de birlikte cikicak unlock bekleyenler biraz daha bekliycek
ios 4.3 ün çıkıcagınıda tarıhıyle bırlıkte mı soyledıler acaba
birde unlock haliyle kıbrısa gıtsem telefonum çalısır mı acaba
11 Martta IOS 4.3 Full geliyor. Sunday is funday muhabbetinden 13 Mart Pazar UL gelebilir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bilgilerinize güvenerek bişey sormak istiyorum şimdi ben bu yaz gidicem ve iphone 4 almak istiyorum. biraz cahilim bu konuda öncelikle 4.0.1, 4.3 filan bunlar tam olarak ne oluyor? bide ben bu telefonu kontratsız nasıl alabilirim? ebay den alınabiliyomuş sanırım ama internet dışında alamazmıyım, yada nasıl alabilirim? gerçi hala locked olan telefonların unlocked olamamış olmasıda birz kafamı karıştırdı...
ios 4.0.1 ,4.1, 4.2 apple sirketinin iphonelarda guncelleme(yeni programlar,acik kapatma vs) yapmak icin itunes uzerinden yayinladigi sey.Telefonu apple storelardan da alabilirsiniz kontratsiz fakat tel lock olucak ve unlock cikartmalari icin bekliyeceksin.Bu isin git gide zorlastigini biliyoruz.o yuzden riske atmaya gerek yok.ebay uzerinden unlock edilmis telefonlar satiliyor ordan temin edebilirsin
Konu ThunderStorm tarafından (05-03-2011 Saat 09:13 PM ) değiştirilmiştir.
teşekkür ederim bi iki şey daha sorucam telefonun 4.1 4.2 filan olduğunu kendimiz anlayabiliyomuyuz acaba:s
bide ebay den aldığımız unlocked telefon kullanılmış filan olmuyo dimi. saçma sorular sormuş olabilirim kusura bakmayın
evet telefonun ayarlar kismindan ogrenebiliyorsun.
ebayde diger ulkelerden getirilmis unlock halde sifir teller de satiliyor yada 2.el sonradan unlock edilmis telde bulabilirsin
Konu ThunderStorm tarafından (06-03-2011 Saat 12:24 PM ) değiştirilmiştir.
İphone 5 yaza doğru çıkacak diyorlar arkadaşlar,bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı?
iphone 5 ozellıklerı:
iPhone 4 genişliğinde ancak daha iyi bir çözünürlük sunan dokunmatik ekran,
iOS 5 işletim sisteminin ilk öncüsü,
HDMI portu sayesinde; LED, LCD ve Plazma TV’lere HD video aktarımı,
Bluetooth v3.0 ile hızlı veri aktarımı,
Çok düşük bir batarya tüketimi,
HD video kaydı ve görüntüleme özelliği,
8 Megapiksel çözünürlüğünde flaş destekli kamera,
Muhtemelen çoklu dokunmatik desteği,
Çok daha etkin sosyal ağ siteleriyle bütünleşik yapı,
Office belgelerini görüntüleme olanağı,
Tuş takımı kodunun parmak iziyle açılma olanağı,
Çağrı engelleme özelliği,
Wi-Fi bağlantısıyla birlikte kablosuz ağ bağlantısı,
iphone 4lerımızı unlock yapıp bıraz kullanıp ıphone 5e talıp olcaz galıba![]()
Yok an itibariyle ben de iPhone kullanıyorum. Ama yeni Android cihazlar çok iyi, tabii iPhone 5 ve iOS 5 de bu ölçüde iyileştirilecektir mutlaka. Android'in yapabildiklerini gördükten sonra iOS'in ne kadar sınırlı bir işletim sistemi olduğunu anladım. Google Voice Search olsun, widget'lar, Flash desteği olsun. Çoğu Android'li telefonda bulunan dünya standardı micro USB ve HDMI çıkışları olsun. Apple'ın kullanmadığı LCD'den her yönden üstün olan AMOLED ekran olsun. iOS'in en büyük avantajı Android Store'dan daha fazla yazılıma sahip olması. (260 bin vs. 350 bin)
Örnek vermek gerekirse, Samsung Galaxy S 2:
* 1 Ghz çift çekirdekli işlemci
* 1 GB Ram
* 32GB MicroSD desteği
* 4.3" 800x480 çözünürlüklü Super AMOLED ekran
* LED flaşlı 8MP arka kamera
* 2MP ön kamera
* 1080p Full HD video kayıt
* MicroUSB
* Android 2.3 Gingerbread
* A-GPS
Samsung GALAXY S II
Ama dediğim gibi iPhone 5'i beklemeden telefon almak yanlış olur, görmek lazım.
EDIT: Son olarak da o kötü dokunmatikler tarih oldu. 5800 gibi resistive dokunmatik ekranları düşünmeyin. Artık tüm telefonlar iPhone'un kullandığı teknolojiyi yani kapasitif dokunmatik ekranları kullanmakta.
Konu emirhan1 tarafından (06-03-2011 Saat 04:53 PM ) değiştirilmiştir.
Samsung Tableti kullandım kesinlikle dokunmatikeri farklı. Birde yazıları sanki çin malı telefon gibi hoşuma gitmedi. İpad diyeceğim ama onda da USB, HDMI, Flash, Kamera (8 mp) özellikleri yok. Bu sebeple Apple koyana kadar bekleyeceğim.![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
samsungla iphone karsilastirmak passat ile bmw'yi karsilastirmak gibi bisey.
Arkadas android store da daha fazla uygulama oldugunu yazmis fakat applestore da daha once var olan uygulamalarin daha sonra android pazarina girdigini unutmamasi gerektigini.
Samsungun iphone taklitcisi oldugunu smartphone piyasasinin oncusu ve tek liderinin iphone oldugunu unutulmamasi gerektigini
Samsung Galaxy taba ipad 2 ile nasil tokat gibi cevap verildiyse bundan sonra cikicak olan iphone`n da aynisini yapicagini unutmamak gerek.
ayrica iphone da harika widgetlar var android isletim sistemli tellerin yarisamiycagi
![]()
Konu ThunderStorm tarafından (06-03-2011 Saat 06:17 PM ) değiştirilmiştir.
APPLE ve samsung u karsilastirdiginizin farkindasiniz demi??![]()
LIVE IS LIFE
Arkadaşlar sakin.Ben de iPhone kullanıcısıyım. Hem de ilk çıkan jenerasyonundan beri. 1.1.4 sürümünü hatırlar mısınız iOS'in? App Store bile yoktu. Installer dönemleri o zaman, hatta unlock bile donanımsal olarak yapılırdı. (Turbo SIM gibi araçlarla)
Neyse, sadece Android telefonların çok güçlü geldiğini söylemeye çalışıyorum. Samsung'a takılmayın, tüm dediklerim Motorola Atrix 4G, LG Optimus 2x, Sony Ericsson Xperia Arc gibi telefonlar için de geçerli.
iPhone'un jailbreak'le birçok yeni özelliğe kavuştuğunun da farkındayım. Hatta 4 yıldır iPhone'umu aldığımda ilk iş jailbreak yapmışımdır. Bu telefonların da kötü yanları var, iPhone'un da. Sadece bunu anlatmaya çalıştım. Gelsin Galaxy S 2 görelim. Daha satışa çıkmamış bir telefon için ne desek yanlış olur.
Son olarak da mobil işletim sistemi piyasasının liderinin Android olduğunu da hatırlatayım.
Mobile operating system - Wikipedia, the free encyclopedia
Bende iPhone veya iPod almayı düşünüyorum acaba Türkiye'den mi alsam yoksa seneye Amerika'ya gideceğim ordan mı alsam![]()
htc+motorola+lg+sony ericsson+samsung+sharp+vodafone+garp+google vs Iphone
neye gore piyasanin lideri![]()
Ben yorum yapmadım, bir gerçeği söyledim. Tercih meselesi, Google işletim sistemini tüm üreticilere açıyor. Apple açmıyor, herkes mutlu. Ama sonuç bu.
Apple 1.5 sn`de bi tane iphone satarak kullanici potansiyelinin buyuklugunu ve memnuniyetini gosterdi.
iphone ortalama yilda bir model cikartirken bi htc en az 4,5 model cikartiyor ve buna ragmen iphone daha fazla satiyor![]()
Pasaportunuza 2 yılda bir telefon kaydettirme hakkınız duruyorsa mutlaka yurt dışından alın. Ama unlock eskisi kadar hızlı çıkmıyor artık, onu da bilerek alın. Aylardır birçok arkadaşım iPhone 4'ünü iPod olarak kullanıyor maalesef.
Öyle bir şansınız varsa Avrupa'dan almak en mantıklısı. Fransa ve İsviçre Avrupa'da en ucuz satılan ülkelerdir. Bunları İngiltere takip ediyor. İtalya'nın da seçenekleriniz arasında olduğunu unutmayın ama en pahalı satılan ülkedir.
@Thunderstorm
Hayır niye savunmaya geçtin ki hemen? Ben aksini iddia etmedim. Android işletim sistemi kullanmak isteyen bir insanın yüzlerce seçeneği varken iOS kullanmak isteyenin tek seçeneği var. Dolayısıyla Android kullanıcıları ihtiyaçlarına uyan bir model bulabiliyorlar. Apple kullanıcıları ise iPhone alıp kendilerini iPhone'da eksik olan şeylere ihtiyaçları olmadığına inandırıyorlar. Neyse, sonuç olarak bence çıkmasına daha 3 aydan fazla olan bir cihaz için "Ne olursa olsun alacağım" demek saçmadır. Yine de Apple, kullanıcılarına böyle bir bağlılık yarattığı için takdire şayan bir firma.
Konu emirhan1 tarafından (06-03-2011 Saat 09:24 PM ) değiştirilmiştir.
twitterdan
Musclenerd:Current i4 unlock goal includes til 04.10.01 (4.3b3). Very weird situation...vuln cmds are there, trying to invoke them.
Unlock icin son viraja girildigini dusunuyorum umarim Sunday is Funday olur![]()
Kasımdan bu yana ha bugün çıkacak ha yarınArtık bu seferde çıkmazsa ...
Peki.
hadi isalahhhh)
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)
Bookmarks