Pasaportunuza 2 yılda bir telefon kaydettirme hakkınız duruyorsa mutlaka yurt dışından alın. Ama unlock eskisi kadar hızlı çıkmıyor artık, onu da bilerek alın. Aylardır birçok arkadaşım iPhone 4'ünü iPod olarak kullanıyor maalesef.
Öyle bir şansınız varsa Avrupa'dan almak en mantıklısı. Fransa ve İsviçre Avrupa'da en ucuz satılan ülkelerdir. Bunları İngiltere takip ediyor. İtalya'nın da seçenekleriniz arasında olduğunu unutmayın ama en pahalı satılan ülkedir.
@Thunderstorm
Hayır niye savunmaya geçtin ki hemen? Ben aksini iddia etmedim. Android işletim sistemi kullanmak isteyen bir insanın yüzlerce seçeneği varken iOS kullanmak isteyenin tek seçeneği var. Dolayısıyla Android kullanıcıları ihtiyaçlarına uyan bir model bulabiliyorlar. Apple kullanıcıları ise iPhone alıp kendilerini iPhone'da eksik olan şeylere ihtiyaçları olmadığına inandırıyorlar. Neyse, sonuç olarak bence çıkmasına daha 3 aydan fazla olan bir cihaz için "Ne olursa olsun alacağım" demek saçmadır. Yine de Apple, kullanıcılarına böyle bir bağlılık yarattığı için takdire şayan bir firma.
Bookmarks