moral bozmak istemezdim ama "ehee merhaba ben amerikaya dil kursu ve lısans dıye gelıyorum ama oraya yerleşicem haberiniz olsuun" anlayısında olma bu gerçek
moral bozmak istemezdim ama "ehee merhaba ben amerikaya dil kursu ve lısans dıye gelıyorum ama oraya yerleşicem haberiniz olsuun" anlayısında olma bu gerçek
Yok hayır zaten bu tavırla oraya öyle gidemem ben daha okulum falan bittikden sonra güzel bir iş bulup orda kalmayı düşünürüm.Ama benim sorularım hala tam olarak cevaplanmadı ben Elementary seviyeyle nasıl gideceğimi bilmiyorum yani vizede bana sorulduğunda sorular ben nasıl cevaplayacağım.Dil kursuna gidiyor diye geçici olarak bir vize falan mı veriliyor tam olarak onu öğrenmek istiyorum.
sizin Türkiye ile aranızda sıkı sıkıya bağlar olduğuna,
- Amerika'da alacağınız eğitim ve kalışınız ile ilgili tüm masrafları ABD'de çalışmadan rahatlıkla karşılayabileceğinize,
- bugüne değin almış olduğunuz eğitimlerin nitelikli olduğuna ve
- Amerika'da eğitim almanızın sizin için gerekli ve önemli olduğuna inanmalıdır.
bu anlayışta olmalısın.f-1 öğrenci vizesi alabilirsin yukarıdaki koşulları taşıyosan bu vizeyi aldığın zaman amerikada öğrenci olduğun süre boyunca orda kalabilirsin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks