Benim de 2. senem olucak kısmetse bu sene. Self gideceğim 5 arkadaşımla beraber. 2.iş de hazır şu anda. Şirket yetkilileri mart başında gelecekler sözleşmeyi o zaman imzalayacağım. Ortalamam da 1.74 şu anda ama 1.8'i geçecek büyük ihtimalle.
Bu dönem sınavlar baya kötü geçti pek uğraşamadım. Ben ABD'den geldikten 2 hafta sonra Babam iş kazası geçirip vefat etti, ben de işe girdim bir yandan çalışıp okumaya çalışıyorum. İnşallah bu sene de gidebilirim.
Benim merak ettiğim bir diğer soru, SELF için daha hiç bir yere yazılmadık hiçbirimiz. En ucuz neresi acaba mümkünse bana özelden ulaşabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba.2 tane alttan dersim kalıyor ve kaldıktan sonraki not ortalamam 2.27..kaldıgım derslerden biri iş hayatı ingilizcesi vizede ingilizcenin alttan kalması bir sorun teşkil edermi yoksa derslere bakmayıp direk ortalamayamı bakarlar?..teşekürler
Alttan derse baksalar gecen sene benım 10 derse bakıp tektek sorarlardı. Dırek ortalama önemli.
teşekürler makroklima ortalama dedigin tüm dönemlerin ortalamasını kastediyorsundur sanırım eger öyleyse sorun yoktur herhalde
benımde bir sorum olacaktı ben dikey geçişle geldım okuluma yanı 2 yıllık universiteden 4 yıllık universiteye geçtim ve 1. sınıf ve 2. sınıfı gecen yıl tek yılda aldım yanı bazı derslerden muaftım(diğer okulda aldıklarımdan) transkriptımde cogunun yanında MU yazıyor yanı muaf vize görüşmesınde bununla ilgili bir sorun olur mu,yada bununla ılgılı soru sorarlarmı bunlar nıye bole nedır bunlar dıye yoksa direk olarak ortalamayamı bakarlar?
Sorabilirler. hazırlıklı gitmen mantıklı zaten ing iyiyse bir sorun cıkmayacaktır sorsa bile.
Bende birsey sormak istiyorum.Vize gorusmesinde gorevli transkripti alip tek tek inceliyor mu ders ders.Ben gecen sene ve bu donem birer dersin finallerine girmedigim icin 2 tane dersim FF1 seklinde gozuyor.Tutupta bana sorar mi bu FF1 nedir diye?
ya zaten zarfı bize açtırıyor oraya kendin bi transkrip koysan anlaaz bile
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
makronun aldigi biiyorum o sekilde kardesim ama makro sanirim 2.kez vizeye basvurdugu zaman greencard a basvurmus diye hatirliyorum,Yani sonucta bi gidip gelmisligi var ,ama ben ilk kez basvuracagim icin sorun teskil eder mi diye tirsma durumum var cok fazla ona kafayi taktim fena halde![]()
bence greencard basvurusundan konsolosluktakiLerin haberi biLe oLmuodur.. kaLdıki 2. gidişi dahi oLsa sonucta greencard bu resmen amerikada yasama isteğini diLe getiriosun.. haberLeri oLsa makroda aLamazdı vizeyi.. kendi görüşüm tabi.. beLkide hakLısındır ama teLasLanmana gerek yok aLırsın o vizeyi bence![]()
Arkadaşlar ingilizceme güveniyorum..ancak okulda ileri ingilizce dersi almıştım mesleki ingilizce ondan kaldım..sizce vize görüşmesinde transkripten ingilizceden kaldığımı gördükleri zaman vize vermeme ihtimalleri var mı..? Ama dediğim gibi ingilizceme güveniyorum ve işverenlerle mülakatım süper geçti..
insallah kardesim dedigin gibi olurda bi sikinti cekmeden alirim vizeye en cok greencard olayinda kafam takili kaldi
@snnerb,transkripte bakipta tek tek ders inceleme olayini duymadim,bende sadece FF1 lerim wardi bunlara takarlarmi diye sormustum,aldigim cevap Genel Ortalamana bakiyorlar sadece seklinde olmustu,Yani Ingilizceden kaldigina bakcaklarini sanmam![]()
@snnerb,transkripte bakipta tek tek ders inceleme olayini duymadim,bende sadece FF1 lerim wardi bunlara takarlarmi diye sormustum,aldigim cevap Genel Ortalamana bakiyorlar sadece seklinde olmustu,Yani Ingilizceden kaldigina bakcaklarini sanmam[/QUOTE]
tşk ederim![]()
Arkadaşlar ben iktisat 4. sınıf öğrencisiyim. genel akademik ortalamam 2,54, ancak transkriptte görünen son dönem akademik ortalamam 3 ders alıp 1 inden kaldığım için 1.5 görünüyor. bu sorun olur mu?
Bir de okulu 3,5 senede bitirme şansım vardı 1 dersten kaldım. bu dönem derslerini yazın üstten alarak verdim. bu dönem 1 ders alıyorum, vize için sorun olur mu?
tecrübeli arkadaşların cevabını bekliyorum..
axiboy benimde okulum bu sene bitiyordu stajım kalmıştı üstelik transkripte summer practise yazıyodu ancak adam son sınıf olduğumla ilgili hiçbirşey sormadı sadece okul ve bölümü sordu hiç zorluk çıkarmadan good luck dedi güler yüzlü olup göz teması kurdun mu adamların çok hoşuna gidiyo hiç zorlamıyolar
meraba arkadaşlar ben hazırlık okuyorum ilk donem ortalamam 88 ama ingilizcem cokta iyi değil 4 üzerinden yapıldığı için yorumlar sormak istedim hazırlık olmam vizede sorun olmaz umarum bu arada 15 nisanda gorusmeye gidicem![]()
Arkadaşlar gno 1.98 , geçen dönem ortalamam 1.83 ingilizcem iyi seviyede vize alırken bir sorun oluşturur mu istanbul dan başvuracağım.
Merhaba arkadaşlar. ben istanbul üni. ing. dili ve edebytı okuorum. bu sene girdim. hazırlık okudum. ailem 2 sınıfta gonderccez seni dediler. hazırlık okumasaydın seneye gidicektin bak sımdı 3 senen var dediler sonra ben sınava girdim 1e gectim ailem biraz telaşlandışimdi birinci sınıfa gectigim için ilk donemın derslerini seneye alıcam. çarpraz gitmemde bir sakınca olur mu? butun derslerimi almamıs olucam. su an not ortalamam yok. ikinci donemin not ortalamasına ve ıkıncı sınıfın not ortalamasına göre mi bakıcam? confused
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks