makronun aldigi biiyorum o sekilde kardesim ama makro sanirim 2.kez vizeye basvurdugu zaman greencard a basvurmus diye hatirliyorum,Yani sonucta bi gidip gelmisligi var ,ama ben ilk kez basvuracagim icin sorun teskil eder mi diye tirsma durumum var cok fazla ona kafayi taktim fena halde![]()
bence greencard basvurusundan konsolosluktakiLerin haberi biLe oLmuodur.. kaLdıki 2. gidişi dahi oLsa sonucta greencard bu resmen amerikada yasama isteğini diLe getiriosun.. haberLeri oLsa makroda aLamazdı vizeyi.. kendi görüşüm tabi.. beLkide hakLısındır ama teLasLanmana gerek yok aLırsın o vizeyi bence![]()
Arkadaşlar ingilizceme güveniyorum..ancak okulda ileri ingilizce dersi almıştım mesleki ingilizce ondan kaldım..sizce vize görüşmesinde transkripten ingilizceden kaldığımı gördükleri zaman vize vermeme ihtimalleri var mı..? Ama dediğim gibi ingilizceme güveniyorum ve işverenlerle mülakatım süper geçti..
insallah kardesim dedigin gibi olurda bi sikinti cekmeden alirim vizeye en cok greencard olayinda kafam takili kaldi
@snnerb,transkripte bakipta tek tek ders inceleme olayini duymadim,bende sadece FF1 lerim wardi bunlara takarlarmi diye sormustum,aldigim cevap Genel Ortalamana bakiyorlar sadece seklinde olmustu,Yani Ingilizceden kaldigina bakcaklarini sanmam![]()
@snnerb,transkripte bakipta tek tek ders inceleme olayini duymadim,bende sadece FF1 lerim wardi bunlara takarlarmi diye sormustum,aldigim cevap Genel Ortalamana bakiyorlar sadece seklinde olmustu,Yani Ingilizceden kaldigina bakcaklarini sanmam[/QUOTE]
tşk ederim![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks