Work and Travel
Toplam 437 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Not ortalamaları soru/sorun başlığı{Ana Başlık}

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanmıyorum.. ben hiç duymadım bu dersten niye kaLdın dedikLerini.. hem sorsa biLe hastaydım gidemedm finaLe dersin.. ortaLaman da iyiyse hiç didikLemez zaten..

ortalama 2.20 de esas greencard durumu var o canimi sikiyor biraz,ilk kez basvuruyorum...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı drummer987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalama 2.20 de esas greencard durumu var o canimi sikiyor biraz,ilk kez basvuruyorum...
    greencard La hiçbir aLakası yok j1 vizesinin.. bakınız makrokLima greencard basvurusunu yaptığı sene j1 vizeside aLmış.. don't worry =))

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

greencard La hiçbir aLakası yok j1 vizesinin.. bakınız makrokLima greencard basvurusunu yaptığı sene j1 vizeside aLmış.. don't worry =))
    makronun aldigi biiyorum o sekilde kardesim ama makro sanirim 2.kez vizeye basvurdugu zaman greencard a basvurmus diye hatirliyorum,Yani sonucta bi gidip gelmisligi var ,ama ben ilk kez basvuracagim icin sorun teskil eder mi diye tirsma durumum var cok fazla ona kafayi taktim fena halde

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı drummer987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makronun aldigi biiyorum o sekilde kardesim ama makro sanirim 2.kez vizeye basvurdugu zaman greencard a basvurmus diye hatirliyorum,Yani sonucta bi gidip gelmisligi var ,ama ben ilk kez basvuracagim icin sorun teskil eder mi diye tirsma durumum var cok fazla ona kafayi taktim fena halde
    bence greencard basvurusundan konsolosluktakiLerin haberi biLe oLmuodur.. kaLdıki 2. gidişi dahi oLsa sonucta greencard bu resmen amerikada yasama isteğini diLe getiriosun.. haberLeri oLsa makroda aLamazdı vizeyi.. kendi görüşüm tabi.. beLkide hakLısındır ama teLasLanmana gerek yok aLırsın o vizeyi bence

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar ingilizceme güveniyorum..ancak okulda ileri ingilizce dersi almıştım mesleki ingilizce ondan kaldım..sizce vize görüşmesinde transkripten ingilizceden kaldığımı gördükleri zaman vize vermeme ihtimalleri var mı..? Ama dediğim gibi ingilizceme güveniyorum ve işverenlerle mülakatım süper geçti..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bence greencard basvurusundan konsolosluktakiLerin haberi biLe oLmuodur.. kaLdıki 2. gidişi dahi oLsa sonucta greencard bu resmen amerikada yasama isteğini diLe getiriosun.. haberLeri oLsa makroda aLamazdı vizeyi.. kendi görüşüm tabi.. beLkide hakLısındır ama teLasLanmana gerek yok aLırsın o vizeyi bence
    insallah kardesim dedigin gibi olurda bi sikinti cekmeden alirim vizeye en cok greencard olayinda kafam takili kaldi

@snnerb,transkripte bakipta tek tek ders inceleme olayini duymadim,bende sadece FF1 lerim wardi bunlara takarlarmi diye sormustum,aldigim cevap Genel Ortalamana bakiyorlar sadece seklinde olmustu,Yani Ingilizceden kaldigina bakcaklarini sanmam

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

@snnerb,transkripte bakipta tek tek ders inceleme olayini duymadim,bende sadece FF1 lerim wardi bunlara takarlarmi diye sormustum,aldigim cevap Genel Ortalamana bakiyorlar sadece seklinde olmustu,Yani Ingilizceden kaldigina bakcaklarini sanmam[/QUOTE]

tşk ederim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)