ehhehheyok daha takmam...icindeki yukledıgım tum programlar gıtmıs..cydıa vardı o da gıtmıs...jaılbreak olmustu o da mı gıtmıs oluyo sımdı
en iyisi kapatıyım ben telefonu yastıgın altına koyım
![]()
ehhehheyok daha takmam...icindeki yukledıgım tum programlar gıtmıs..cydıa vardı o da gıtmıs...jaılbreak olmustu o da mı gıtmıs oluyo sımdı
en iyisi kapatıyım ben telefonu yastıgın altına koyım
![]()
restore yaptigin icin jailbreak de gitti dogal olarak.bence eger kendin jailbreak yapmayi bilmiyorsan bekle biraz unlock cikinca bi telefoncuya goturur kullanmaya baslarsin kafan raha olur
sanırım oyle yapcamellemıcem daha
cok tesekkur ederım bılgıler ıcın...cok yararlı oldu.
gel kıbrısa burda calısır senn tel![]()
28 şubatta geldi,bakalım şimdi ne zamana tarih verecekler.![]()
Peki.
evett yaa işşalahh artık çıkarr
haber yok dimi arkadaşlar![]()
2 martta yayinlancak olan ios 4.3un ardindan basebandi 4.10.01'in altindaki tum telefonlar icin son kez unlock cikacagini yazmis dev-team blog
unlocka cok yakiniz ama teli unlcok yaptiktan sonraki bi hata(baseband yukseltme) telefonlari cop haline getircek
o ne demekkı anlamadım benbenım base bandım oluyo dımı thunder
seninki tamam @wisipisi telas yapmana gerek yok teli unlock ciktigi zaman tlfncuya goturdugunde shsh kaydi almasini iste cunku bi yanlis yaptiginda kurtarman kolay olur![]()
tamam tesekuur ederım thundershsh dicem
işalah pahalı olmaz unlock..sızce en fazla kaç tl olur bı fıkrınız var mı.ve de 2 martta cıkarsa eger 4.3 hemen mı unlock cıkar yoksa yıne 2 hafta felan beklermıyız
valla bana yakin olsan herseyi ile ilgilenirim ama telfncular para alirlar bide tel iphone olunca masrafida fazla cikarirlar 50-100 arasi tahminim.
2martta eger ios 4.3 cikarsa 1 hafta icinde cikabilir yada ayni gun belli olmaz![]()
tesekkurler,sen ıphone u kendın unlock yapabılıyormusun,nerdesin ki![]()
arkadaslar bisey sormak istiyorum.bu ipone olayinda cahilim biraz,ABD den aldigmiz zaman direk pasoporta kayit ettirip iphone u kullanamiyor muyuz? Bahsedilen unlock olayi nedir?
Birde bu butun ceptelefonlari icin mi gecerlidir yoksa sadece iphone a mi ozel?
pasaporta kayıt yaptırıp tr de sım kılıdını kırdırıyorsun kı tr de uyumlu olup hatlarla calıssın dıye...ıphone da unlock gecerlı ,dıgerlerınde sadece pasaport kaydı yapılıyor...abd den aldıgın ıphone lar dırek tr de calısmaz sim kilidini kırdırman lazım...bizde burda en son aldıgımız ıphone un sım kılıdını beklıyoruz yaklasık eylul ekım ayından berı cıktı cıkacak derken mart ayı oldu...artık bır ust versıyon cıkıcakkı bızım sım kıldıımız kırılsın...onun cıkmasını beklıyoruz suanda kı tr de kullanabılelım ıphone u
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
:s eger arkadaslar kolay bırseyse sıze burdan danısıp yapmaya calısırım bana yardımcı olursanız cok sevınırım..cok tesekur ederım![]()
@wisipisi senin 4.2 onu 4.2.1 yapip jb yaptiktan sonra unlock yapicaksin unlock yapmakta bi zorluk yok onemli olan jb'i yapabilmen eger yaparken baseband yukseltirsen daha cok beklemek zorunda kalirsin bunlari konusmustuk seninle![]()
jailbreak ne oluyor pekiway arkadas ne cahil kalmisiz
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
iphone 4 modasi gecicek bi tel degil ama o kadar para verip bu kadar uzun sure beklemek insani aldigi gune pisman ettiriyor haklisin
iphone 5 geliyor almayı düşünen var mı![]()
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Benim için iPhone devri kapandı. Yeni Android 2.3'lü cihazlara bakmanızı öneririm. iPhone 5'te ne gibi değişiklikler olacak bilmiyorum ama Samsung Galaxy S 2, Sony Ericsson Experia Arc, LG Optimus 2x gibi çift çekirdekli işlemcili Android cihazlar gerçekten çok güzel.
Arkadaşlar kesin tarihler verip durmayın,o günde geliyor çatıyor ama sonuç ''fıs''. Bu konuyu bu sitede baştan sona takip eden birisi olarak en az 100 kere kesin tarih verildğini ve sonunda hüsrana uğrandıgına tanıklık etmısımdır.En iyisi sessiz sakin bekleyin ya da arada sırada unlock hala çıkmadımı diye soran üyelere hayır çıkmadı diyelim.
![]()
Peki.
@azuhazu
abi cikmadikca keyifleniyosun ya pes![]()
Şu anda 20 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 20 misafir)
Bookmarks