Merhaba arkadaşlar,
Size bugün ki vize görüşme sürecini baştan sona anlatıyorum.
Dün gece gözüme uyku falan girmedi sabaha kadar yatakta kıvrandım durdum ve sabah 5.30 da kalktım artık dayanamadım ve giyindim çıktım yola.Sabah saat 8.35 te konsolosluk önündeydim ve kapıda ki polis abilerin git karşıda ki cafede otur biz seni çağıracağız dediler.Tamam abi dedim geçtim karşıda beklemeye.Hava da buz gibi.Neyse saat 9 gibi içeriye aldılar kapılardan geçe geçe en sonunda VA katına çıktım ve sıra numaramı aldım (82).Parmak izlerimi alacak olan kadınla biraz muhabbet ettik.anlamadım dediklerini ilk başta güldü falan thank you dedi ve vize için geri sayım.En ön sıraya oturdum ve başladım milleti dinlemeye.Diğer oturanlarla konuşurken bir kişi yeşil olarak 2 kişi de red olarak sonuçlandı(ama bunlar WAT değildi).Numara 82 de yandı ve en sağdaki gişeye yöneldim.CHPye yeni millet vekili olan Süheyl Batum'a benzeyen bir adam
selamlaştık nbr nasılsın falan. dedim hemen WAT için. ona göre sorun gibisinden .Arkadaşlar yavaş falan konuşmadı vallahi.Bildiğin su gibi konuştu adam kelimelerden seçtim bişeyler
WORK AND TRAVEL HAA
-YES
NERELİSİN ERHAN?
-ADANA AMA İSTANBUL'DA YAŞIYORUM
ADANA MI GÜZEL İSTANBUL MU?
-İSTANBUL
NEREDE OKUYOSUN?
-YILDIZ TEKNİK ÜNİV.
YILDIZ TECHH HAA OHOOO
NE OKUYOSUN?
-METALURGİCAL AND MATERİALS ENGİNEERİNG
GOOD.WHERE ARE YOU GOİNG İN USA?
-İ DONT KNOW YET.I GET JOB FAIR.I AM WAITING MY JOB
OK.WHAT DO YOU WANT TO WORK?
-IN ANY WHERE İS SO CLOSE NEW YORK
OK.İNSAN KAÇAKÇILIĞI YAZISINI OKUDUN MU ?
-YES.I DID.thank you again
en sonda üzerinde barkot olan küçücük bir UPS kartı(beyaz kağıt sanırım o) verdi gittim ödedim 12 lira ve finished

Bookmarks