haklisin kardesim,zaten tr de kac kisinin ing seviyesi advanced derecedeki arkadas,sanki herkeste super bi ingilizce varda advanced istiolar![]()
haklisin kardesim,zaten tr de kac kisinin ing seviyesi advanced derecedeki arkadas,sanki herkeste super bi ingilizce varda advanced istiolar![]()
eğer iş verenin kendisiyle yüz yüze görüşme yaparsa ve iş veren kabul ederse bi sorun yok bence. benim gitçeğim işede advanced istiyorlar. ama benimkisi upper-inter. falandır. orda kadın mülakatta uygun gördü demek verdi. bence imkanınız varsa giidn yüz yüze görüşün fuarlarda.
edit: işim housekeeping değil kasiyerlik.
Konu ItsBritneyB*tch tarafından (24-02-2011 Saat 10:41 PM ) değiştirilmiştir.
bu yaz için yapmak istediğim iş
fuar oLayı farkLı zaten orda görüsüyorsun.. fakat arkadasın bahsettiği mc donalds vs vs advanced istediklerini söylüyorrlar ve bazı sirketlerde intermediate ı bile görüstürmeden gönderiyor.. demek istediğim bu zaten.. büyük bi risk.. senin dediğin fuarda zaten sorun cıkmaz sen beni kabul ettin kardesim smdi nasıl ingilizcemi beğenmiyorsun deme hakkına sahibiz..![]()
evet advanced a gorusme sart gercekten.Ama intermediate isteyene pek gerek yok gibi,cunku past tense bi cumle future tense te bi cumle,birde sorulari anliyorsan intermediate diyorlar zaten![]()
ben Sheraton Virginia Beach Oceanfront Hotel'De çalışıcam bahşiş durumları iyi olurmu sizce ?
bende dünkü izmir fuarında işimi aldım... north dakata da americINN of medora da çalışacagım sanırım tek türk olcam orda en azından dil geliştirmeme yardımcı olur :d
The Creede bölgesini seçtim ne düşünüyorsun bununla ilgili ?
genel olarak housekeeping işi kötümü iyi mi ?
merhaba bende virginia beach de courtyard by marriott da bu işi yapacağım muhtemelen. evet çok türk olduğu doğru ama türklerin 2 katı da rus ve bulgarlar varmış. virginiada housekeeping ve yaşam nasıldır?
Her isin artisi eksisi vardir tabi ama temizlik isi sana gore degilse iyi degil diyebilirim ama yaparim diyosan sorun yok..yani olayin cogu buna bagli.Birde bende advance isteyen bi ise girdim ama o zaman intermediate bile degildim..cumlenin icinden anladigim kelimerle yeniden cumle kurup oyle anliyordumsonralari baya gelisti ve upper-advance oldu
yani ing ogreniliyor bi sekilde.ben gelistirmeden dondum diyene inanmam..illaki ogreniliyor..tabi gercekten advance gerektiren lobby front desk,bar attender gibi isler advance ister ve advance degilseniz isten atilir yada baska goreve verilirsiniz..Housekeeping icin intermediate bile yeterli baslangic icin..Tabi gercekten intermediate iseniz..
buLgar fazLa yok en cok sovyet üLkeLeri ve biz TürkLer var![]()
TürkLerin kesinLikLe en fazLa buLunduğu böLgedir VA Beach.. DiL önemLi değiL derseniz kesin gidin eğLenceLi biryer
ama diL geLiştircem diyen bosuna gitmesin derim.. geneLde housekeeping yapıLır oda ne caLısırken nede dısarda ing geLişmez
![]()
ama eğLencesine Laf yok..
![]()
ingilizceyi Tr ye dondukten sonra kursa yazilip grameriyle ogrenmek daha iyi..Amerikada para kazan gel burda kursa yazil daha iyiHem eglenmis hem dil gelistirmis olursun..Tabi biraz temelin varsa ing ile ilgili amerikada ing cok iyi gelisiyor..ama ing kotu ve etrafta cok sayida Turk var,ingilizcemi konusacan bide
Oradayken Turklerle ing konusmak work and travel yapmak kadar zor bisey
![]()
houseman ve housekeeper arasındaki farklar nedir arkadaşlar?
birde araştırdığım kadarıyla houseman tip almaz deniliyor,fakat benım sozlesmemde tıp alacağım yazılı.?
wyoming'de grand teton lodge'da iş aldım.oryantasyon oraya gidince olacak ama muhtemelen housekeeper olurum.-gerçi ingilizcem advance'e yakın bi seviyede ama bilmiyorum- 7.56 saatlik ücreti ve konaklama onlara ait sadece günde 3 öğün yemek haftalık ücreti 70$.sizce nasıl bir iş kazanç sağlayabilir miyim? haftalık ortalama saat ortalama 30-40saat arası yazıyor iş tanımında.bir de ben iş bırakma tarihime 30eylül dedim ondan önce bıraksam bir problem çıkar mı?
işi istediğin zaman bırak bi sıkıntı cıkmaz.. konakLama ve 3 öğün yemek 70 dolar gayet iyi.. ama sözLesmede yazan 30-40 saat doğru cıkarmı emin değiLim.. sözLesmesinde 30-40 yazıp 25 saati zor aLan arkadasLarım vardı.. değişiyor oteLine göre.. oteLini biLmiyorum ama diğer sartlar bana gayet iyi geLdi..
bende rapid city de ısıs hospitality'de housekeeper olarak çalışacam.fakat bu bölümde hiç tecrübem yok netces bimmiomdeneyimi olan biri cooook coook detaylı şekilde yapılcak işleri açıklasa ne güzel olurdu valla
![]()
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks