Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende bısıler yazmak ıstıyorum bu konuda ılk ve son olarak...

bence makroklıma bıze yardım amaclı bunu yapıyor neden;

mısal butun ıs seceneklerını x bır sahıs makroklımaya gonderıyor yada ıs lıstesındekı begendıgı bı kac ısı ona soruyor ve makroklımanın fıkrını alıyor

eger o x kısı forumda yazmıs olsa her ıs ıcın ayrı bır baslık actıgını dusunsenız bence cok gereksız olurdu dıye dusunuyorum..

gordugum kadarıyla makroklımanın onerdıgı ısı x kısıde gelıyor zaten foruma konu olarak sızın fıkırlerınızıde ogrenmek ıcın acıyor kı bı kac arkadasım yada bılen oraya gıden arkadaslarda cevap verıyor ve bu yode kendı kafasında bısıler sekıllenıyor..bence makroklımanın herhangı bır kotu durumu veya dusuncesı yok...

ve ayrıca ben sonucta gıtmedım ama hepımız bırbırımıze yardım etmek ıcın burdayız yanı bence bu tartısmalarda gereksız hıc yakısmıyor bıze...
krdsm bnım amacımda tartsmak degıl sadece mesela o ıslerı burya yazdırsa makronun bılmedıgı bır ısıde baska bırısı bılıo olabılr o kısıde bılgılerını aktarır we herkz ıcın daha ıyı bı paylasım olabılır ben sadece bunu soledım ama nedense bı savunma ıcıne gırms anlamdım..Saygılar