Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yardım Edebilir misiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer yeme, içme, konaklama onlara ait ise haftalık 300$ cebine kalır. 2,5 ayda 3000$ net paran olur. Bence kötü bir rakam değil ABD içine göre.

@makroklima
    Bütün mesajları neden özele çekmeye çalışıyorsun anlamış değilim açıkçası. Arkadaş iş listelerini konu altına yazar böylece herkes görür herkes bakar herkes öğrenir herkes yazar. Belki senin bilmediğini başka bir arkadaş bilecek...
    Ben oradan takibi daha rahat yapıyorum hem oraya yazsın hem buraya madem. Yasaksa söyle yazmasın o zaman kimse kimseye özel mesaj. Ben durmadan bu sayfayı açıp işlere mi bakayım. hangi mesajdı diye.

Ayrıca yaptıgın hesap yanlıs. Gördüğün gibi before tax 330 dıyor yani asıl kalan muhtemelen 300 dolar. Konaklama yeme onlara bile ait olsa hiç mi telefon acmayacak hiç mi gezmeyecek eğlemeyecek 3000 dolar degıl 2.iş yapmazsa anca 2500 yapar. Belki daha az.
    Konu BannedUser tarafından (20-02-2011 Saat 11:26 AM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben oradan takibi daha rahat yapıyorum hem oraya yazsın hem buraya madem. Yasaksa söyle yazmasın o zaman kimse kimseye özel mesaj. Ben durmadan bu sayfayı açıp işlere mi bakayım. hangi mesajdı diye.

Ayrıca yaptıgın hesap yanlıs. Gördüğün gibi before tax 330 dıyor yani asıl kalan muhtemelen 300 dolar. Konaklama yeme onlara bile ait olsa hiç mi telefon acmayacak hiç mi gezmeyecek eğlemeyecek 3000 dolar degıl 2.iş yapmazsa anca 2500 yapar. Belki daha az.
    Merak etme istersen buradan da yapabilirsin. Hem mail gidiyor hem de yukarıda yeni mesajlar kısmından görebilirsin. İşleri tek mesajda gönderir 1 kere girmen yeterli olur. Yasak diye birşey söylemedim. Her konuyu özele, facebooka çekme amacını çözmeye çalışıyorum hepsi bu. Tamam 300$ 10 haftada 3000$ eder. Gezmesini bilmem belki adam gezmeyecek. Ben cebine gireni yazdım.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)