tıp box değil de bonus diye birşey var bende tam anlamadım ama şirkettekilerin söylediğine göre tip varmış bu işte asıl beni çeken çalışırken hemen hemen bütün amerikayı görebilmek tekrar travelyapmaktansa bu iyi değil mi?
tıp box değil de bonus diye birşey var bende tam anlamadım ama şirkettekilerin söylediğine göre tip varmış bu işte asıl beni çeken çalışırken hemen hemen bütün amerikayı görebilmek tekrar travelyapmaktansa bu iyi değil mi?
O işlerde tüm Amerika göremiyorsun. Benim bildiğim sadece 1 eyalet sınırı ıcınde farklı şehirlere gidiyorsun. Bonus eger sezon sonuna kadar kalırsan sana verdikleri bir ücret yani kontratta bitiş tarihi olarak 15 eylul yazıyorsa ve sende o tarihe kadar kalırsan 200*500 dolar arası bır para alıyorsun.
tşkürler peki makroklima tecrübelisin bu konuda sence bu iş nasıl seçmelimiyim inglizcemede pek güvenmiyorum
Eğer yeme, içme, konaklama onlara ait ise haftalık 300$ cebine kalır. 2,5 ayda 3000$ net paran olur. Bence kötü bir rakam değil ABD içine göre.
@makroklima
Bütün mesajları neden özele çekmeye çalışıyorsun anlamış değilim açıkçası. Arkadaş iş listelerini konu altına yazar böylece herkes görür herkes bakar herkes öğrenir herkes yazar. Belki senin bilmediğini başka bir arkadaş bilecek...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ben oradan takibi daha rahat yapıyorum hem oraya yazsın hem buraya madem. Yasaksa söyle yazmasın o zaman kimse kimseye özel mesaj. Ben durmadan bu sayfayı açıp işlere mi bakayım. hangi mesajdı diye.
Ayrıca yaptıgın hesap yanlıs. Gördüğün gibi before tax 330 dıyor yani asıl kalan muhtemelen 300 dolar. Konaklama yeme onlara bile ait olsa hiç mi telefon acmayacak hiç mi gezmeyecek eğlemeyecek 3000 dolar degıl 2.iş yapmazsa anca 2500 yapar. Belki daha az.
Konu BannedUser tarafından (20-02-2011 Saat 11:26 AM ) değiştirilmiştir.
Merak etme istersen buradan da yapabilirsin. Hem mail gidiyor hem de yukarıda yeni mesajlar kısmından görebilirsin. İşleri tek mesajda gönderir 1 kere girmen yeterli olur. Yasak diye birşey söylemedim. Her konuyu özele, facebooka çekme amacını çözmeye çalışıyorum hepsi bu. Tamam 300$ 10 haftada 3000$ eder. Gezmesini bilmem belki adam gezmeyecek. Ben cebine gireni yazdım.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bu senle Break'in fikri. İyi madem İlteriş yazsın sizde yardım edin.
Benim sitilim bu. Break neden faceden yazdıgımı acıklasın madem de rahatlayalım neymiş amacım söylesin.
Bende Break'e sunu sorayım benle ugrasmanda ki amaç nedir ? herşeyde bir neden arıyoruz demek. Bende bunun nedenini arıyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks