Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yardım Edebilir misiniz?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Yardım Edebilir misiniz?

İyi günler . Ben amerikaya gitmek için bir work and travel firmasıyla anlaştım. Bana lifeguard(cankurtaran) işi ayarladılar . Fakat bu iş için amerikadaki şirketle görüşünce ingilizcemden dolayı başarısız oldum . Şimdi şirketteki danışman bana interchange yoluyla bir iş ayarlayabilceklerini söyledi . Bu yolla bulunan işlerde bir sıkıntı yaşanıyor mu?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

hocam sen iş seçimini onlara bırakma dandık bi yere atabilirler seni tekrar iş listesi iste sen seç işini
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

İŞVEREN ADI: FUN FOOOD INC
    Type of business:Food & Game Traveling Concessions
    Job location:Fun Food Inc
    City:Rocheste
    Hourly wage (before taxes):$330 a week

YA ARKADAŞLAR BU İŞ MOBİLE FOOD AND GAME MİŞ BİLGİSİ OLAN VARMI KALACAK YERİDE KENDİLERİ VERİYOR VE ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞILIYORMUŞ BİLGİSİ OLAN OLUP YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM AMERİKADA YAYGIN MI BU

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kalacak yer muhtemelen karavan tarzi olur.. sehir sehir gezip festival filan tarzi yerlerde duruyosunuz..o tarz bi is.. daha iyi is bulabilirsin bence,,,

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ilteris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İŞVEREN ADI: FUN FOOOD INC
    Type of business:Food & Game Traveling Concessions
    Job location:Fun Food Inc
    City:Rocheste
    Hourly wage (before taxes):$330 a week

YA ARKADAŞLAR BU İŞ MOBİLE FOOD AND GAME MİŞ BİLGİSİ OLAN VARMI KALACAK YERİDE KENDİLERİ VERİYOR VE ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞILIYORMUŞ BİLGİSİ OLAN OLUP YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM AMERİKADA YAYGIN MI BU
    bu ıs guzel ıs kardesım fakat tıp box olayı varmı onu ogren eger tıp box varsa guzel para yaparsın ama yoksada oyle asırı pı para bekleme

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

karavanda kaliniyorsa bulasma.. 3 ay karavanda kalip haftada 330 dolar ki vergi cikinca 300 en fazla gelir olur.. cekilmez bu paraya. bence tabi..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tıp box değil de bonus diye birşey var bende tam anlamadım ama şirkettekilerin söylediğine göre tip varmış bu işte asıl beni çeken çalışırken hemen hemen bütün amerikayı görebilmek tekrar travelyapmaktansa bu iyi değil mi?

BannedUser
    Guest

tıp box değil de bonus diye birşey var bende tam anlamadım ama şirkettekilerin söylediğine göre tip varmış bu işte asıl beni çeken çalışırken hemen hemen bütün amerikayı görebilmek tekrar travelyapmaktansa bu iyi değil mi?
    O işlerde tüm Amerika göremiyorsun. Benim bildiğim sadece 1 eyalet sınırı ıcınde farklı şehirlere gidiyorsun. Bonus eger sezon sonuna kadar kalırsan sana verdikleri bir ücret yani kontratta bitiş tarihi olarak 15 eylul yazıyorsa ve sende o tarihe kadar kalırsan 200*500 dolar arası bır para alıyorsun.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tşkürler peki makroklima tecrübelisin bu konuda sence bu iş nasıl seçmelimiyim inglizcemede pek güvenmiyorum

BannedUser
    Guest

tşkürler peki makroklima tecrübelisin bu konuda sence bu iş nasıl seçmelimiyim inglizcemede pek güvenmiyorum
    işleri bana özelden at ya da misafir mesajı kısmına at bakayım bi.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Eğer yeme, içme, konaklama onlara ait ise haftalık 300$ cebine kalır. 2,5 ayda 3000$ net paran olur. Bence kötü bir rakam değil ABD içine göre.

@makroklima
    Bütün mesajları neden özele çekmeye çalışıyorsun anlamış değilim açıkçası. Arkadaş iş listelerini konu altına yazar böylece herkes görür herkes bakar herkes öğrenir herkes yazar. Belki senin bilmediğini başka bir arkadaş bilecek...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

BannedUser
    Guest

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer yeme, içme, konaklama onlara ait ise haftalık 300$ cebine kalır. 2,5 ayda 3000$ net paran olur. Bence kötü bir rakam değil ABD içine göre.

@makroklima
    Bütün mesajları neden özele çekmeye çalışıyorsun anlamış değilim açıkçası. Arkadaş iş listelerini konu altına yazar böylece herkes görür herkes bakar herkes öğrenir herkes yazar. Belki senin bilmediğini başka bir arkadaş bilecek...
    Ben oradan takibi daha rahat yapıyorum hem oraya yazsın hem buraya madem. Yasaksa söyle yazmasın o zaman kimse kimseye özel mesaj. Ben durmadan bu sayfayı açıp işlere mi bakayım. hangi mesajdı diye.

Ayrıca yaptıgın hesap yanlıs. Gördüğün gibi before tax 330 dıyor yani asıl kalan muhtemelen 300 dolar. Konaklama yeme onlara bile ait olsa hiç mi telefon acmayacak hiç mi gezmeyecek eğlemeyecek 3000 dolar degıl 2.iş yapmazsa anca 2500 yapar. Belki daha az.
    Konu BannedUser tarafından (20-02-2011 Saat 11:26 AM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

günde 14 saat çalışacağını unutma..ben 2008 de yaptım o işi 2 arkadaşımla beraber...ohio da kimsenin olmadığı bi kasabada kalıyoduk...gidecek ve yapacak hiçbişey yok...ölsen cesedini zor bulurlar o derece...karavanda kalırsan ne ala..çünkü tırdan bozma odalarda kalıyosun...bi tır konteynırında 6 oda ve her odada 3 kişi düşün...günde 14 saat ayakta çalışıp haftanın 7 günü...para harcayacak yerin olmayacak ama halinde olmayacak zaten...bol şanss

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki tırda ihtitaçlarınızı nasıl karşılıyordunuz banyo v.b bir de işveren eklemiş sabit bir şehirde durulmadığını doğrumu öyleyseeğlenceli olmuyormu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki tır da kaldınız özel ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyordunuzz banyo v.b 2. iştede çalışamıyorsun belirtmiş işveren sürekli yer değiştirildiği için doğrumu bu. ve iş rochester ınc. de orası nasıl biyer . amacım zaten tecrübelerinizden faydalanmak hala değiştirme şansım var seçmiyip beklesem mi.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben oradan takibi daha rahat yapıyorum hem oraya yazsın hem buraya madem. Yasaksa söyle yazmasın o zaman kimse kimseye özel mesaj. Ben durmadan bu sayfayı açıp işlere mi bakayım. hangi mesajdı diye.

Ayrıca yaptıgın hesap yanlıs. Gördüğün gibi before tax 330 dıyor yani asıl kalan muhtemelen 300 dolar. Konaklama yeme onlara bile ait olsa hiç mi telefon acmayacak hiç mi gezmeyecek eğlemeyecek 3000 dolar degıl 2.iş yapmazsa anca 2500 yapar. Belki daha az.
    Merak etme istersen buradan da yapabilirsin. Hem mail gidiyor hem de yukarıda yeni mesajlar kısmından görebilirsin. İşleri tek mesajda gönderir 1 kere girmen yeterli olur. Yasak diye birşey söylemedim. Her konuyu özele, facebooka çekme amacını çözmeye çalışıyorum hepsi bu. Tamam 300$ 10 haftada 3000$ eder. Gezmesini bilmem belki adam gezmeyecek. Ben cebine gireni yazdım.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

ingilizcenin yetersiz olmasi seni cok zorluycak eger calisma sartlari arkadasin yazdigi gibiyse yani gunde 14 saat 7 gun calisip haftada 300 dolar kazancaksan senin bu isi dusunmen bile hata.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

tır ın bi bölmesi duştu bizde...tuvalet ise dışarda kabin halindeydi...rezalet durumdaydı ikisi de...her hafta farklı bi şehre gidiyosunuz..ve her hafta o çalıştığın konteynrları düzenleyip tırlara itiyosun..sonra 2-3 saat yolculuk ve o tırları tekrar kuruyosun...ben eğlenmedim ve 3. hafta sonunda ayrıldım...kesinlikle tavsiye etmiyorum..wat bu değil çünkü...

BannedUser
    Guest

Alıntı CaMuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tır ın bi bölmesi duştu bizde...tuvalet ise dışarda kabin halindeydi...rezalet durumdaydı ikisi de...her hafta farklı bi şehre gidiyosunuz..ve her hafta o çalıştığın konteynrları düzenleyip tırlara itiyosun..sonra 2-3 saat yolculuk ve o tırları tekrar kuruyosun...ben eğlenmedim ve 3. hafta sonunda ayrıldım...kesinlikle tavsiye etmiyorum..wat bu değil çünkü...
    Bu yazdıklarından sonra şüphem kalmadı. bencede seçilecek bir iş değil bu arkadas yol yakınken dön.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@makroklima
    sana katılıyorum walla break

BannedUser
    Guest

Alıntı cags Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana katılıyorum walla break
    Bu senle Break'in fikri. İyi madem İlteriş yazsın sizde yardım edin.
    Benim sitilim bu. Break neden faceden yazdıgımı acıklasın madem de rahatlayalım neymiş amacım söylesin.

Bende Break'e sunu sorayım benle ugrasmanda ki amaç nedir ? herşeyde bir neden arıyoruz demek. Bende bunun nedenini arıyorum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Exclamation

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu senle Break'in fikri. İyi madem İlteriş yazsın sizde yardım edin.
    Benim sitilim bu. Break neden faceden yazdıgımı acıklasın madem de rahatlayalım neymiş amacım söylesin.

Bende Break'e sunu sorayım benle ugrasmanda ki amaç nedir ? herşeyde bir neden arıyoruz demek. Bende bunun nedenini arıyorum.
    forum mantıgına uymuyo senın yaptıgın cunku burası bı paylasım yerı herkez kendı bıldıgı seylerı paylasıyor. sen dırek ozele cekıp konuyu dırek ıkı kısı arasına cevırıyosun kı bu sadece bu konu ıcın gecerlı degıl bazı konularda da gordum rahtsız oldum fıkrımı soylemek ıstedım.daha fazla konuyu kırletmek ıstemem.

BannedUser
    Guest

forum mantıgına uymuyo senın yaptıgın cunku burası bı paylasım yerı herkez kendı bıldıgı seylerı paylasıyor. sen dırek ozele cekıp konuyu dırek ıkı kısı arasına cevırıyosun kı bu sadece bu konu ıcın gecerlı degıl bazı konularda da gordum rahtsız oldum fıkrımı soylemek ıstedım.daha fazla konuyu kırletmek ıstemem.
    Farkettiysen her konuyu özele cekmem ben. Çekilmesi gerekenleri çekiyorum. Ayrıca merak etme özel mesajları adminler görüyor varsa aksi bir durum söylerler herhalde. Zaten benim sorum Break'e sana değildi.

Ben soruna cevap vereyım Break özele çekme nedenim yok. Bazı mesajlara böyle cevap vermeyi uygun görüyorum. Her mesajı derken onu anlamadım ben her konuyu özele mi çekiyorum ?

Ama sen soruma cevap vermedın benle sorunun ne ?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

bende bısıler yazmak ıstıyorum bu konuda ılk ve son olarak...

bence makroklıma bıze yardım amaclı bunu yapıyor neden;

mısal butun ıs seceneklerını x bır sahıs makroklımaya gonderıyor yada ıs lıstesındekı begendıgı bı kac ısı ona soruyor ve makroklımanın fıkrını alıyor

eger o x kısı forumda yazmıs olsa her ıs ıcın ayrı bır baslık actıgını dusunsenız bence cok gereksız olurdu dıye dusunuyorum..

gordugum kadarıyla makroklımanın onerdıgı ısı x kısıde gelıyor zaten foruma konu olarak sızın fıkırlerınızıde ogrenmek ıcın acıyor kı bı kac arkadasım yada bılen oraya gıden arkadaslarda cevap verıyor ve bu yode kendı kafasında bısıler sekıllenıyor..bence makroklımanın herhangı bır kotu durumu veya dusuncesı yok...

ve ayrıca ben sonucta gıtmedım ama hepımız bırbırımıze yardım etmek ıcın burdayız yanı bence bu tartısmalarda gereksız hıc yakısmıyor bıze...

BannedUser
    Guest

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

mısal butun ıs seceneklerını x bır sahıs makroklımaya gonderıyor yada ıs lıstesındekı begendıgı bı kac ısı ona soruyor ve makroklımanın fıkrını alıyor

eger o x kısı forumda yazmıs olsa her ıs ıcın ayrı bır baslık actıgını dusunsenız bence cok gereksız olurdu dıye dusunuyorum..

gordugum kadarıyla makroklımanın onerdıgı ısı x kısıde gelıyor zaten foruma konu olarak sızın fıkırlerınızıde ogrenmek ıcın acıyor kı bı kac arkadasım yada bılen oraya gıden arkadaslarda cevap verıyor ve bu yode kendı kafasında bısıler sekıllenıyor..bence makroklımanın herhangı bır kotu durumu veya dusuncesı yok...

ve ayrıca ben sonucta gıtmedım ama hepımız bırbırımıze yardım etmek ıcın burdayız yanı bence bu tartısmalarda gereksız hıc yakısmıyor bıze...

Emre ben seni özelden ekledim. Sana şirket ismide önerdim ama sen onu secmedın ben secmedıgın ıcın sana yardım etmemezlik ettim mi ? şirket ismi sordun ben sana isim verirken bak kefil olmam demedim mi? sırf senin icin aracı olup şirketle konusmadım mı? bu işten tek kurus karım varsa Allah beni bildigi gibi yapsın. sadece senın ıcın degıl bu herkes için gecerli. Ama bazı insanlar alışmış birileri iyilik yapınca kesin altında bir cıkar vardır.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

krdsm bnım amacımda tartsmak degıl sadece mesela o ıslerı burya yazdırsa makronun bılmedıgı bır ısıde baska bırısı bılıo olabılr o kısıde bılgılerını aktarır we herkz ıcın daha ıyı bı paylasım olabılır ben sadece bunu soledım ama nedense bı savunma ıcıne gırms anlamdım..Saygılar

BannedUser
    Guest

krdsm bnım amacımda tartsmak degıl sadece mesela o ıslerı burya yazdırsa makronun bılmedıgı bır ısıde baska bırısı bılıo olabılr o kısıde bılgılerını aktarır we herkz ıcın daha ıyı bı paylasım olabılır ben sadece bunu soledım ama nedense bı savunma ıcıne gırms anlamdım..Saygılar
    Bak kardesım tekrar söylüyorum olayı yanlıs anlıyorsun. Break diyor ki bunda ki amacım neymıs ? Anlamaya çalışıyormus ? Bu ne demek ben bu işten bir çıkar sağlıyorum. Peki şöyle yapalım Özgür bana şunu yaptı. Bu adam şöyle biridir desin bu sitede daha da yazmam ben.

Cags kaç tane firma var her firmanın elinde kac iş var. Herkes buraya iş başlığımı acsın yani. bende zaten bazı konuları acarken yazarım. benım bılmedıgımı baskası bılır dıye. ama bazı konuları buradan yazmak olmuyor.

Bu arada özelden yazılan bazı mesajlarada bunu forumda yaz herkes faydalansın dıye yazdıgım cevaplarda vardır.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekürler seçmemem gerektiğini anladım acele etmedeki sebep hepimiz biliyoruz bekledikce insan sıkıntıya düşüyor hemen belirlensin gideyim vizeyi alıyım kafam rahat olsun ama bu forum gerçekten faydalı oluyor şimdi acele edip amerikada çaresiz kalmaktansa iş bulamayıp hiç gitmemek daha iyi tecrübelerinizi bekliyorum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar bence işlere çok takılmamak lazım ben aylarca baktım..geçen sene de gitmeyi düşünüyordum ozaman da araştırmıstım geçen seneyi de katarsak 1.5 senedir işlere bakıyorum..hepsi vasıfsız işler zaten international öğrenci almalarının sebebi de bu ucuza işçi almak adamların amaçları..bnce gidilcek bölge daha önemli..hayatınızın işini yapmayacaksınız sonuçta 3 aylık geçici bi iş olcak..sizi çok zorlamaması yeterli

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bncede dgru soyluyorsun ama ınsan arastırmak zorunda ıste

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)