arkadaslar yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim.
arkadaslar yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim.
Vize alırken çok bi problemle karşılaşabileceğini sanmıyorum.Sorular hemen hemen aynı geliyor hem buradaki vizede çıkan sorular başlığındaki soruları ezberlersen bence vizeyi alırsın.Ama az seviyedeki ingilizceyle amerikada nasıl rahat olabilirsin onu bilemem.Çünkü gerçekten çok farklı konuşuyorlar ve onları anlaması gerçekten zor.Bence ingilizce seviyene uygun bi iş seçersen belki daha rahat olursun.Örneğin housekeeping, busserlık gibi işler.Bu gibi işlerde daha az ingilizce gerekli olduğu için ingilizcen yetebilir.Amerikayı para kaybı olarak falan görme.Çünkü hayatında edinebileceğin en güzel ve zor tecrübelerden.Amerikadan döndükten sonra kendine olan güvenin artmış ve hayata bakışın değişmiş olarak döneceğine eminim.
""Let the game begin""
peki bu surecte gec kaldigim icin is konusunda,yani iyi is secme konusunda sikinti yasarmiyim? Yine ayni surecte vizeye gec girecegim icin vize alma durumum zorlasir mi?
Birde bahsettigin ingilizcenin pek olmadigi islere gidersem ing konusunda pek gelisemem o zaman sanirim turistik olurBen birazda ingilizceme faydasi olmasi icin gitmek istiyorum hayal mi kuruyorum
![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks