Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Pedicap Acil !!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ermceyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam ordinaryus altı çizilide yaz puntoyu en büyük yap en çok sen okunucan en cokda sen mesaj atıcan hadı yıne iyisin

Madem pedicap yapmadın yedin kendini bitirdin burda, hadi şimdi başka yerde mesaj kas..

kardesım bılıgınızı alın varsa bılgınız paylasın bos bos muhabbet yapmayın adam fıkrını dıle getırıyo bıseyler paylasıyo arastırıyo... yazıyo soyluyo sanane ıster takarsın ıster takmassın saygı duy gec ..
    bende en az onun kadar alaskaya gıttım geldım yıne gıdıyorum ama adam benden bılgılı arastırıyor bılgı sahıbı oluyor bunuda burda ınsanlarla paylaasıyor dıger eyaletler admındende bılgılı anı yapcak bısey yok

esen daha uc bes yazıdan sonra atısmaya baslamıssın gerek yok tabı gercek profılse :P
    ozgurum kolay gelsın durmak yok yazmaya devam

BannedUser
    Guest

Alıntı maçaası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kardesım bılıgınızı alın varsa bılgınız paylasın bos bos muhabbet yapmayın adam fıkrını dıle getırıyo bıseyler paylasıyo arastırıyo... yazıyo soyluyo sanane ıster takarsın ıster takmassın saygı duy gec ..
    bende en az onun kadar alaskaya gıttım geldım yıne gıdıyorum ama adam benden bılgılı arastırıyor bılgı sahıbı oluyor bunuda burda ınsanlarla paylaasıyor dıger eyaletler admındende bılgılı anı yapcak bısey yok

esen daha uc bes yazıdan sonra atısmaya baslamıssın gerek yok tabı gercek profılse :P
    ozgurum kolay gelsın durmak yok yazmaya devam
    Bosver maçaası baksana şimdide ona yazdıgım mesajları sildim diye kızıyo. Hem diyo neden mesaj atıyorsun silincede neden siliyorsun. komik. Aynen kardeşim durmak yok yola devam
    ama gördugun gibi genede 2 mesajı silmedin o da diğer arkadaslara yardımı olsun diye. Maçaası artı gidecek arkadasın varsa pedicape çadırlı pedicap alsın yağmurlu havada işe yarar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)