Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach de konaklama imkani

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak etmeyin herkese yetecek kadar konaklama imkanı var vb de=)) bir x şirketi vb ye götürür öğrencilerini genellikle her işleriyle ilgilenir ssn den konaklamaya hawaalanından alınmalarına kadar.. o şirketle gidiosanız sıkıntı yok rahat olun.. baska sirketle gidiosanız illa biyer bulursunuz.. ortalama fiyatlar 75-100 dolar haftalık değişiyordu gecen yaz.. bu yazda maximum +10dolar..
    bir yerde parada önemli değil de örneğin; benim işverenim konaklama ayarlamıyor, sponsor yardımcı olacak deniyor.. ben ilk gittiğimde nasıl bir yere yerleşeceğim, insan çekiniyor hiç bilmediğimiz bir yere gidiyoruz kalacak yer bile belli değil 1 gün sonra işbaşı yapacağız (13 şubatta fuarda umarım bu sorularıma cevap bulacağım) o nedenle henüz gitmeden bir grup olmak orada çözüm üretmeyi sağlayacaktır. daha sonra illa ki evde tutulur, motelde de kalınır vs...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı WonderKid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir yerde parada önemli değil de örneğin; benim işverenim konaklama ayarlamıyor, sponsor yardımcı olacak deniyor.. ben ilk gittiğimde nasıl bir yere yerleşeceğim, insan çekiniyor hiç bilmediğimiz bir yere gidiyoruz kalacak yer bile belli değil 1 gün sonra işbaşı yapacağız (13 şubatta fuarda umarım bu sorularıma cevap bulacağım) o nedenle henüz gitmeden bir grup olmak orada çözüm üretmeyi sağlayacaktır. daha sonra illa ki evde tutulur, motelde de kalınır vs...
    sponsorun konaklama ayarladığına hiç şahit olmadım.. sanmıormda.. şirketini gördüm o şirket virginia beach te sözü geçen bi şirket değil konaklama ayarlaması zordur.. tek bi şirketin sözü geçer vb de.. bazı şirketlerinde tanıdıkları vardır 1 tane ona yıkarlar işleri.. öğrenciler gelio yardımcı ol.. ama hangibirine yardımcı olcaksın demi.. yanlıs anlama hiçbifirmayla bağlantım yok.. şöyle yardımcı olmaya calısayım ozaman.. 21. caddede del-mar isimli hostel var.. 3kişi 80 dolar wermiştik gecelik.. biraz pahalı duruo ama gayet uygundu.. çunku ilk geceydi.. 19. caddede pradise vardır genelde watcı öğrenciler kaldı gecen sene.. 100 dolardı sanırım yada ona yakın.. haftalık tabi.. haa bide en son care 21. caddede baska bi otel daha var quality inn.. burasıda haftalık adambası 100-125 arası değişiyordu.. bunun tek kötü yanı 100 dolar depozito veriyosun fakat bakma depozito dendiğine geri alamıyorsun yani no refund =)) gideceğin tarih cok önemli mayıs sonu haziran bası falansa ew ayarlarsın bulursun illaki ruslarla falan kalırsın yada turklerle.. zaten 1 haftada herseyi öğrenirsin.. ama cok geç gidersen temmuza doğru dediğim otellerde bile yer bulamayabilrsn.. gecen sene temmuza doğru konaklama sıkıntısı cekenler olmustu.. umarım bişey atlamamısımdır.. vb ye genelde sovyet ülkeleri ve türkiye akın ettiğinden konaklama sıkıntısı olabilio ama gidiş tarihine göre değişir dediğim gibi..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)