ben de bu yaz virginia dayım evi şirket mi ayarlar işveren mi bilmiyorum ama kalacak yer sıkıntısını düşünme zamanı yaklaşıyor sanki (=
ben de bu yaz virginia dayım evi şirket mi ayarlar işveren mi bilmiyorum ama kalacak yer sıkıntısını düşünme zamanı yaklaşıyor sanki (=
umarım sıkıntı yaşamayız hiç birimiz.senin geliş tarihin ne zaman gmz ve beach e yakın subway de mi çallışacaksın yoksa uzak olan mı. konaklamayı ne yapacaksın. ben erkek arkadasımla birlikte gidiyorrum. ev tutmayı düşünüyoruz bir iki bizim gibi virginina beach de çalışacak birilerini bulabilirsek.hem daha rahat hem daha ucuza bile gelebiliyor.
virginia beachte konaklamalar da ev tutmak mantıklıdır.. fakat hadi ew tutalım diemezsiniz.. evler genelde yıllık kiralanır ve haliyle yüksek olur fiyat.. fakat çoğunluk wat sezonunu fırsat bilir ve evLerini öğrencilere kiralar ama bnm aylık kiram su kadar demez.. hersey adambası olur.. yani 10 kişi de kalsan adam bası 80 ödeyebilirsin 2 kişi kalsanda adam bası 80 ödersn.. ohh ozaman 2 kişi kalalım diceksiniz smdi ama bu ev sahibinin insiyatifinde yer olduğu sürece ewde istediği kadar adam alabilir.. ortalama 3 oda olsa odalara 2 ser tane ranza desek oda bası 4 kişi.. ew toplam 12 kişi =)) adam bası 75-100 arası =)) böyle bi durumda var.. yani diyeceğim olay sizden cıkıyor bazen.. sans birazda.. ama gidis tarihiniz erken olursa mayıs ortaları en gec haziran bası, dediğiniz gibi yapabilme ihtimaliniz var.. haa hersey bnm anlattığım gibi değil tabiki ama genelde bu sekilde.. istisnalarda olabiliyor..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks