bnde USA anılarımı anlatıım bari;amerikaya giden cogu watci gbi bnde issiz kaldım bıde ustuneustluk tek gtmıstım! nese calsıcagm yer atlntada usapools dıe bı sırket,lifeguard olcam! gttgm 2.gun herkes gbı yaklasık bı 7 8 sattte zar zor kndmı fenaolmayan bı otele attım,otelın sahıbı hıntlı bı adam, bı kurus ındırm yapmıyor serefsiz nese ılk gece 70 doalr bayıldık otele 2.gun şirketten dedilerki lıfeguard olmanız ıcın training e grceksnz, gecersenz olucaksnz..eyw dedik grdk traınıng e bıkac arkads 500metre yuzdurduler ustune adam kurtama tatbıkatları!! zar zor gectk trainingi 3.gun baslıcaksnz dedıler, onada eyw dedık hergunde otele para baylıorum,allhtan 3.gun otele 4 turk eleman geldı..3.gun oldu aradım usapools u dedım baslıomyum bugn? ordakı sormulu lisa hanfendi dediki bıkacgun soora baslıcaksnz su anda yeryok.. bn basldım kıllanmaya hanı bız geldgmz gbı kalcgmz yer we ıs ayarlancaktı dıe..nese 4. 5.gun oldu ıs hala yok bız artık otele para wermeylım dıe bı ksılık odada 3turk kalıoz kbrt cekıp ogece yatakta kım yatcak falan yapıoruz gunun buyuk kısmınıda otelın ufak enderın yerı 5feetlik havuzunda gecırıorz ama paralar suyunu cekıo 800doalrla gtmıstım taksı otel yemk derken bnde kaldı 200dolar aılemden para ıstemye yuzm yok zaten 3000papel wermısler biz artık 5.gunden soora turklerle multecı gbı yasamya hıntlı otel sahbne caktrmdn 6 kısı bı odada kalıoruz sabhlarıda kahvaltı belestı, kahvaltıya cantyla ınıp ne war ne yok atıoruz cantayawe gunduzlerıde paso havuzdayız..bu arda gunlerde gelıp gıdio 10.gun oldu tık yok ıste..lisa hanfendisi yakında alcaz sızı ıse deyıp gecıstırıo..nese gunler boole gecerkn artık sabah aksam amerkalıların baggel dedıklerı we bıldgn bızm acma oln seyden yemkten mıdelr bozuldu tabırı caızse herkes kabız bıgun yıne havuzdayız artık 11.gun faln bı sıyahı arkdas geldı otele(bızde buarda otel kcuk ya otelde ne oluo ne bıtıo herseyı bılıorz otel calsıanları kankımz, zaten otel sahbının yegenıhergece ot gtrıo bıze nargıle falan hıntlıler ısı blıo be aga!!) adam gelmıs havuzn basında cızbız yapıo ama oole boole deıl bldgn 5kılo et yaptı ogun bızde oole bakıoruz adama turkler olarak, et artık kutsal bısey bzım ıcınadam demezmı geln sızde ıstemezmısnz? bız tabı kosa kosa gttk yedık falan ogun oole newguy mıchael la gectı neese mıchael ı bıdahkıne anlatrım gece 2 bn yatar butler bnı bekler