Work and Travel
Toplam 369 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gidenlerden Anılar (Yazı Dizisi) By @necro

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm arkadaşlar 1 haftadır siteyi takipliyorum ve gerçekten güzel hikayeler gördüm bende bu sene gitmek istiyorum ama görüşmeye gittiğimde arzu hanım (wat sorumlusu) hiç başvurma beginner seviyenle birşey olmaz dedi ve hayallerimi yıktı acaba diom gidene kadar ing çalışsam sewiyemi azcık düzeltsem orda yine sıkıntı yaşarmıyım??
    Konu cAv tarafından (06-06-2011 Saat 01:56 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Şirket İsmi

BannedUser
    Guest

Alıntı KERBELA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar 1 haftadır siteyi takipliyorum ve gerçekten güzel hikayeler gördüm bende bu sene gitmek istiyorum ama advisle görüşmeye gittiğimde arzu hanım (wat sorumlusu) hiç başvurma beginner seviyenle birşey olmaz dedi ve hayallerimi yıktı acaba diom gidene kadar ing çalışsam sewiyemi azcık düzeltsem orda yine sıkıntı yaşarmıyım??
    Vize sorun olmazsa şirketlere bakman lazım . Tabi dolandırılmamaya bak. Sana uygun bir iş olabilir. Yani çok ingilizce istemeyen işler olabilir. İlk senemde ben sadece adımı söylüyordum benim için en uygunu olarak Alaska diye düşündüm ve gittim.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

slm arkadaşlar 1 haftadır siteyi takipliyorum ve gerçekten güzel hikayeler gördüm bende bu sene gitmek istiyorum ama advisle görüşmeye gittiğimde arzu hanım (wat sorumlusu) hiç başvurma beginner seviyenle birşey olmaz dedi ve hayallerimi yıktı acaba diom gidene kadar ing çalışsam sewiyemi azcık düzeltsem orda yine sıkıntı yaşarmıyım??
    vızeyı al gerısı yalan ...cok ıyı sorular hazırla kendınle ılgılı cvplarını da exzberle vızeyı kesın alırsın..ama usa ya gıttıkten sonra sayet kotu bı olay ıle karsılasırsan işten atılır ıs aramak zorunda kalırsan vb gıbı durumlarda ınglzce gerekıyor yoksa dıger turlu sanmam pek gerekmıyor ..gıttım geldım ve ınglzcem suan b1 sevıyesınde bana gore cok gelıstı a1 dı cunku
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben vize görüşmesindeyken çocuğun birine favori takımın ne diye sordu adam.Çocuk Sabri falan dedi.Baktı olmadı Ronaldo dedi.( Takımdan bahsediyoruz ) Sonra bi Real Madrid falan çıktı ağzından ama o lafı alana kadar Amerikan adam bunaldı resmen.Sonra Türkçe konuşmaya başladı çocuğun nutku mu tutuldu ne olduysa onlara bile düzgün cevap verememeye başladı Bu seviyede değilse ingilizcen bence sorun yaşamazsın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)