Work and Travel
Toplam 369 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gidenlerden Anılar (Yazı Dizisi) By @necro

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ayıptır söylemesi wildwoodda calsırıken bi türk kızı vardı her gece partiye gittigimde bunu da görürdüm mekanlarda.. ama sorun surdaydıki normalde erkekler kız kaldırmaya calısırken mekandan hep bu kız erkek kaldırma ugrasındaydı neyse bi gun gecenin bi körü ben bunu sokakta bi erkekle görmemmi ... uazktaydı bide avazım cıktıgı kadar bagırdım şöyle ( ohhh bu gecede bos gecmemişsin yine kaldırmıssın partiden birini diye söler sölemezz yanındaki NOLUO LANNN DEMEZ Mİ )) o an kaçma vaktim gfelmişti vınnnnnn )

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı matraxxxgs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayıptır söylemesi wildwoodda calsırıken bi türk kızı vardı her gece partiye gittigimde bunu da görürdüm mekanlarda.. ama sorun surdaydıki normalde erkekler kız kaldırmaya calısırken mekandan hep bu kız erkek kaldırma ugrasındaydı neyse bi gun gecenin bi körü ben bunu sokakta bi erkekle görmemmi ... uazktaydı bide avazım cıktıgı kadar bagırdım şöyle ( ohhh bu gecede bos gecmemişsin yine kaldırmıssın partiden birini diye söler sölemezz yanındaki NOLUO LANNN DEMEZ Mİ )) o an kaçma vaktim gfelmişti vınnnnnn )
    bombaymış abi ya..Türk kızları ne ic nede dış güzellik olarak abd erkeklerine hitap etmiyorlar o yüzden aslında cokta şaşırmamak lazım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı matraxxxgs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes erkekler ıcın oyle boyle der bu ısler ıcın gıttıklerını sanır ama aslında Turkıyede de kotu seyler hayalıyle usa ya gıtmek ısteyen kız da az degıldır bence..tabı bu kotu dedıgım davranıslar bana gore kotu onlar ıcın sıradan olabılır ..
    neyse ben de bı anımı anlatayım bısıklet almıstım yol parası vermek yerıne bısıkletle gıtme kararı almıstım ama unuttugum bıır sey vardı ya aksam 3-11 vardıyasında calısırsam ne olacak karanlıkta nasıl gıdecektım her yer de ormanlık zaten ..bı arkadsta be carefully bear demez mı ayı var falan ıyıce ıcımde bıseylr oldu o aksam 11 de cıktıktan sonra eve gıdemedım yarı yolda telefon actım evdekı arjantınlı bı dayı vardı o da sınırdan kacıp gelmıstı saolsun aldı almasına da o da demez mı bısıkletı alamam sadece senı alırım ..ulan dedım sen de suc yok senden yrdm ısteyen de suc bısıkletı bıraktım bı bar gıbı bıseydı yol ustunde bı yere saolsun bayan ıyıydı ırlandalıymıs falan fılan ..ıcımden saydıra saydıra eve gıttık sınırlendım aga ya gelme ozaman yardım etmeye hem bastan da ben onden gıdeyım sen arkadan takıp et dedı ama hızlı gıtcem sehırler arası yol oldgu ıcın oha dedım ıcımden nasıl hızlı gıderım yok dedım tmm bısıklet kalsın burda lanet olsun bı daha yrdm ısteyen senden..ertesı gun bır el fenerı aldım
    Konu sucre tarafından (26-10-2010 Saat 06:05 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)