Work and Travel
Toplam 83 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Air France

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı istkesik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben aır france ıle ucmustum daha sonra klm ıle memnun kalmadım ...arkadaslar yaklasık 14 saat havadasınız ve koltukları gercekten rahatsz edıcı konforlu degıl bence ve de cok rotar yapmıstı bende hem gderken hemde gelırken,yemeklerıde degısık fransız kulturu acıkcası thy ,luft.,british eng. ucuz bulunursa alın derım
    14 saat yolculuk az bi sure degil kus tuyude olsa insana sikinti vercegi dusuncesindeyim yemeklere gelince giderken gercekten garipsemistim yemekleri cunku acayip baharatlar tatlimsi tadi olan tavuk vs. ama donuste o yemekler o kadar da kotu gelmemisti bunye alismisti cunku thy`ni yemekleri icin onerebilirim fakat ben bilet alirken arada baya bi fark vardi ve batiya giden ucaklar daha da pahalliydi.ben giderken KLM ile gitmistim sikayetci olmamistim donuste ise air france ile geldim ayni sekilde ondanda bi sikayetim yoktu.Donus ucagi direk turkiye olunca host ve hosteslerde Turkdu

oneririm

BannedUser
    Guest

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14 saat yolculuk az bi sure degil kus tuyude olsa insana sikinti vercegi dusuncesindeyim yemeklere gelince giderken gercekten garipsemistim yemekleri cunku acayip baharatlar tatlimsi tadi olan tavuk vs. ama donuste o yemekler o kadar da kotu gelmemisti bunye alismisti cunku thy`ni yemekleri icin onerebilirim fakat ben bilet alirken arada baya bi fark vardi ve batiya giden ucaklar daha da pahalliydi.ben giderken KLM ile gitmistim sikayetci olmamistim donuste ise air france ile geldim ayni sekilde ondanda bi sikayetim yoktu.Donus ucagi direk turkiye olunca host ve hosteslerde Turkdu

oneririm
    Ya hakket ya yemeklere tuz yerine bal döküyolar.

Yok ballı tavuk, yok ballı et ama KLM yemekleri güzel bence. Ben 24 saat uçuyorum Alaska gitmek için

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)