Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 1.92 ortalama ama çok rahat vize aldım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mertyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar benim not ortalamam 2.13 2nin altına düşürmemek için ıkınıyorum desem yeridir şirkete kaydımı yaptırdım vizelerim bitti (bu arada eskişehir osmangazide kimya okuyorum) ama inanırmısınızbütün sınavlarımda bi 10 dk mı bu vizer görüşmesini düşünerek harcıyorum acaba oralamam düşçekmi düşerse ne kadar düşer 2 civarlarında olursa ne yaparım gibisinden şeyler.ing geliştirmek için bi kursa yazıldım türk-amerikan derneği(isim vereke doğru mu yaptım bilmiyorum forumda yeni olduğum için yasaksa özür dilerim sayın admin ) vize görüşmesinde ordan alacağım sertifikayı götüsem bakın sizle bizim ortak derneğimizie gitim gibisinden bişeyler yapsam ing seviyemi göstersem falan bi faydası olur mu? şimdiden çok heyecanlanıyorum birazda korkuyorum.çok uzattım farkındayım ama mazur görün çünkü hakkaten çok dert etmeye başladım bu mevzuyu
    Kardeşim sen bu çalışma ile 2'nin altına düşmezsin. Dil kursu sertifikasının önemli olduğunu hiç sanmıyorum çünkü vize görüşmesinde önemli olan oradaki memuru geri döneceğine ikna etmen. Vesselam şeker gibi, pamuk gibi bi insan olduğun için sana vize vermeyen memurun ben alnını karışlarım. : ))

(Buarada hala daha bizim yeni eve gelmedin, kınıyorum seni)

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı perfectly-nothing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sen bu çalışma ile 2'nin altına düşmezsin. Dil kursu sertifikasının önemli olduğunu hiç sanmıyorum çünkü vize görüşmesinde önemli olan oradaki memuru geri döneceğine ikna etmen. Vesselam şeker gibi, pamuk gibi bi insan olduğun için sana vize vermeyen memurun ben alnını karışlarım. : ))

(Buarada hala daha bizim yeni eve gelmedin, kınıyorum seni)

geri döneceğine ikna etmek kısmı vize gorusmesinin neresinde aksediyor hic anlamıyorum. adam ortalamanı okulunu nerede calışacagını soruyor. bu kadar basit. hic birsey için kasmaya gerek yok arkadaşta fazlasıyla abartmış kendisini sakin olmaya çağırıyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)