Work and Travel
Toplam 314 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 work and travel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    BannedUser
    Guest

    Standart

    Alıntı beTuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baya kafam karışıyo 2010da giden arkadaşlarım olmuştu onlarda pahalı demişlerdi oyüzden vazgeçtim zaten. Daha önce new yorkamı gitmiştin? kira 400 dolar olan yerler nasıl yerler mesela? 400 dolar nekadarlık kira? çok kötü uyduruk oteller olmasın. birde evde kalmayı istiyorum yemek açısından rahat olur diye ama nyda ev kiraları çok fazla sanırım?
    Ayagını bastın çek basemantler bile 700*800 dolar.Senin kalabilecegin tarzda evler 1000 doların cok ustunde olacaktır. Simdi diyeceksin ki 4*5 kişi sarzmaz orda hayat pahalı zaten haftalık kartlar(ulasım ıcın) 30 dolar yani 2 ay önce öyleydi.

    Genede konaklama saglayan işveren bulursan bence cok karlı bir iş yaparsın konaklama NY de altın kadar değerli NY den daha güzel yerler bulabilirsin acele etme siteyi takip et şehirler kısmına bak bir çok arkadaş fikirlerini paylaşıyor

  2. #2
    Acemi Watçı
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    24
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayagını bastın çek basemantler bile 700*800 dolar.Senin kalabilecegin tarzda evler 1000 doların cok ustunde olacaktır. Simdi diyeceksin ki 4*5 kişi sarzmaz orda hayat pahalı zaten haftalık kartlar(ulasım ıcın) 30 dolar yani 2 ay önce öyleydi.

    Genede konaklama saglayan işveren bulursan bence cok karlı bir iş yaparsın konaklama NY de altın kadar değerli NY den daha güzel yerler bulabilirsin acele etme siteyi takip et şehirler kısmına bak bir çok arkadaş fikirlerini paylaşıyor
    konaklamalı işvereni self olarakmı bulmam lazım yoksa şirkete söylediğimde bulurlarmı? yeni yeni araştırıyorum henüz bi şirketlede görüşmedim ama aklımda bazı şirketler var. California da bulunmuşsun sanırım? california'yada çok gitmek istiyorum ama ny'a uzak baya. ny'u boşver california çok güzel diyormusun??
    birde ny dan daha güzel birkaç önerin olursa bana sevinirim

  3. #3
    BannedUser
    Guest

    Standart

    hayatta şura güzel demem BETUL öyle bir riskin altına girmem zevkler ve renkler tartışılmaz benim favorim Alaska mesela

    gelelim gerçek soruya. konaklamalı ve yemek sağlayan firmaları anlaştıgın şirkete söylemen gerek. gerçi NY'da böyle bir iş bulmak gerçekten cok zor. dediğim gibi onu anlastıgın firmaya sorman gerek. firma secımın için sitede bulunan magdur eden firmalar yazısını okumanı tavsiye ederim sana.

    Bu sene NY da 10 gün kaldım hem orda dil okulunda okuyan hemde Central Park'ta pedicab yapan arkadasların en buyuk sıkıntısı konaklama ve yemege verdikleri paraydı. WAT yapan öğrenciler İyi kazanıyorlarmıs ama saglamda harcıyorlarmıs.

    Bence sen önce firmanı sec sonra burdan yardım istersin ellerinde olan işlere bakarak mutlaka sitede oraya giden kişileri bulursun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Benzer Konular

  1. Work & Travel
    Konu Sahibi Wrallin Forum Soru-Cevap Alanı (Yardım Masası)
    Cevap: 7
    Son Mesaj : 24-01-2010, 06:26 PM
  2. Neden Work and Travel ?
    Konu Sahibi CCN Forum TW Arşiv
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 04-01-2010, 03:11 PM
  3. Cevap: 41
    Son Mesaj : 11-08-2008, 06:09 PM
  4. After Work = Travel
    Konu Sahibi MaJ Forum TW Arşiv
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 23-03-2008, 07:22 PM

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •