herkes erkekler ıcın oyle boyle der bu ısler ıcın gıttıklerını sanır ama aslında Turkıyede de kotu seyler hayalıyle usa ya gıtmek ısteyen kız da az degıldır bence..tabı bu kotu dedıgım davranıslar bana gore kotu onlar ıcın sıradan olabılır..
neyse ben de bı anımı anlatayım bısıklet almıstım yol parası vermek yerıne bısıkletle gıtme kararı almıstım ama unuttugum bıır sey vardı ya aksam 3-11 vardıyasında calısırsam ne olacak karanlıkta nasıl gıdecektım her yer de ormanlık zaten ..bı arkadsta be carefully beardemez mı ayı var falan ıyıce ıcımde bıseylr oldu o aksam 11 de cıktıktan sonra eve gıdemedım yarı yolda telefon actım evdekı arjantınlı bı dayı vardı o da sınırdan kacıp gelmıstı saolsun aldı almasına da o da demez mı bısıkletı alamam sadece senı alırım ..ulan dedım sen de suc yok senden yrdm ısteyen de suc
bısıkletı bıraktım bı bar gıbı bıseydı yol ustunde bı yere saolsun bayan ıyıydı ırlandalıymıs falan fılan ..ıcımden saydıra saydıra eve gıttık sınırlendım aga ya gelme ozaman yardım etmeye hem bastan da ben onden gıdeyım sen arkadan takıp et dedı ama hızlı gıtcem sehırler arası yol oldgu ıcın oha dedım ıcımden nasıl hızlı gıderım yok dedım tmm bısıklet kalsın burda lanet olsun bı daha yrdm ısteyen senden..ertesı gun bır el fenerı aldım
![]()
Bookmarks