full programın açılımı ne oluyor ? Yani içine dahil olan ve olmayan şeyleri belirtirsen yorum yapması daha kolay olur. Sanırım uçak bileti dahil bu fiyata
full programın açılımı ne oluyor ? Yani içine dahil olan ve olmayan şeyleri belirtirsen yorum yapması daha kolay olur. Sanırım uçak bileti dahil bu fiyata
Peki.
onurpasazade arkadasım
2350 lira 1.4 liradan dolar olarak ortalama 1750 dolar yapar. Sen dıyorsun ki bunun ıcınde pasaprt harcı ve vıze ucretı var demıssın
fırmalar genelde 1000 dolar alır pasaport zaten ucretsız ılk kez cıkarıyorsan sadece defter parası olan 100 lıra (foto dahil) verirsin. vie icinse 200 dolarin gider gorusme ve sevis icin yani 280-300 lira arasi toplamda 1300 dolar falan yani bu sirket muhtesem fiyat cekmis yani kaziklama anlamindaicinde bilet yoktur zaten bileti bu site de satiyorlar ucuza ya da kendin arar bulursun bence cok arkadasim farkli dusunen ya da hesabimda yanlis var diyen soylesin cep harcligi kismini anlamadim cep harcligindan onlara ne ki
bence cok arkadas
makroklima
sadece program ücreti 2350 danışmanlık ve ucuz bilet ve is fuarı gibi danışmanlıklar heralde bu hizmetin bedeli olacak. he birde sigorta olayı heralde.
bunların dışında ayrıca işte vize görüşmesidir,randevu servis pasaport defteribedeli uçak bileti ve cep harçlığı hariç onların ücreti ayrı.yani toplam herşeyiyle wat programı bana fazla fazla hesaplayarak 5000 tl ye maloluyo.bu fiyat normal mi? bana biraz fazla geldi de :S
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks