Arkadaslar Bu jb Sorunsuz olarak nasıl yapılır yardımcı bi kaynak verebilir misiniz?
Matador nasıl yaptıgınıbi özetler msn
Arkadaslar Bu jb Sorunsuz olarak nasıl yapılır yardımcı bi kaynak verebilir misiniz?
Matador nasıl yaptıgınıbi özetler msn
Whence I Would Like?
Yokmu ıphoneda-ıphone cularda bır gelısme![]()
Peki.
benim iph4 4.1 sürüm ve 02.10.04 baseband..ortalama olarak ne kadar bekleriz tahminen..bazı forumlarda aralık felan lafı geciyor..bari biraz daha bekliyeydik iph5 alırdık...
apple ne zaman 4.2 unlocked surumunu piyasaya cikarirsa bizde o zaman unlock yapabilcez 4.1 4.2 ile birlikte gelicek yani ben kasim ortasi diye duymustum
burdan bakabılırsınız http://forum.donanimhaber.com/m_43655037/tm.htm
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
yahu ben sımkartı kestım sadece metal kısımlar kaldı ama genede yuvaya sıgmıyor daha ne yapıcam.. sım kartlarmı yenılendı nedır =S
kill them all-spartacus
kkardesım bı torpu bulcaksın kızların tırnak ıcın kullandıgı o yuvaya sıgana kadar torpılıyceksın:d saka gıbı ama gercek ben 3 kere yaptım bu ıslemı basarılı
![]()
emre hakkaten iyi yontemmis tebrikler abi![]()
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
8 tl hocam avea da gıdın alın 1 saat sonra açılıyor kullanıma
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ıphone 4 leri ıpod niyetine kullanmaya devam![]()
Peki.
ipod touch4 / iphone4 jail break aynı işlemleri mi gerektiriyor. ben ipod touch aldım. ve su an ne yapacagımı bilmiyorum. jailbreak varmı/gerekirmi su an ipod touch için ?
evet aslında avea da mıcrosımkart hızmetı verıomus ama ellerınde kalmamıs bende arkadasların dedıgı gıbı gıttım 8 tl ye yenı bı tane hat cıkarttırdım onuda onlarda bıraktım kı teknık servıse gonderıp kestırtıcekler 10 tl ye napalım..benm telefonum 4.0.2 surumu yukarıda jaılbreak ıcın verılen adreste unlock ıcınde bılgı verılmıs onuda uyguladım ama calısırmı yarın gorucez cocugun dedıklerının aynısını yaptım ama son sekmelerdekı surecler bende bıraz deısık ısledıcalısmama ıhtımalı olursa bı sıkıntı olurmu kı acaba? telefonu eskı halıne dondurebılırmıyım
SHSH kayıtlarını aldım telefonum tınyumbrella programı ile bılgısayarda olması lazım....bir dıer soru ıse su dıyelımkı ben telefonu ellemedım ve aynı sekılde kaldı...4.2 update cıktıktan sonra ben telefonumu restore etsem ve sonra rahatca 4.1 e yukseltıp unlock ve jaılbreak yapabılırmıyım? sonucta SHSH kayıtlarım var.
Konu Vİp3r tarafından (22-10-2010 Saat 05:23 PM ) değiştirilmiştir.
kill them all-spartacus
bu arada belki daha önce konusu geçmistir cok takip edemiyorum su aralar ama belki bilmeyen arkadaslar için shsh kaydı hakkında link burada SHSH Kaydı Nedir? Nasıl Alınır?
kill them all-spartacus
restore etme bence bende 4.0.2 lerı yaptım hıc shsh kaydı bıle almadım o denılenlerı aynen yaptysan calısması gerekır
arkadaslar, canada'da satilan unlocked iphone 4 fiyatlarini bilen varmi?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Şirket Seçim Yönergesi
iphone 4ümü satıyorum kullanamadıktan sonra ne yapayımmm![]()
Merak ettim ıphone unu kullanan varmı. Sanırım ilk sürümünden alanlar kullanabiliyor telefon olarak da.
Peki.
Kanadadan alinan iphonelar kullaliniyor
Şirket Seçim Yönergesi
Kasımda geldi çıkmadımı yeni birşeyler.
Peki.
şekli HTC ye çok benziyor ama iphone 4ün.
Experience USA ile gitmeyinnnnn
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks