PekiSuraya tiklayip nasil oldugunu gorebilirsin. Yalniz ordakileri takip ederek yap,kafana gore kayit olma, direk apple in sitesinden felan yaparsan kredi karti ister.Sorun olursa sor yine.
Step-by-Step Guide to Register an iTunes Account without a Credit Card to Download Free iPhone Apps - iPhone Hacks
Peki.
dostum bende öle bise cıkmıyo iste sadece 3 tane opsiyon var none secenegi cıkmıyo ndn acaba yaa
Whence I Would Like?
sen ordakileri teker teker denedinmi ,biryeri atliyorsun bence.
Peki.
dostum aynen step step yaptm ve o ödeme ekranında sadece 3 tane secenek cıkıyo neden bilmiyorum ama öle
Whence I Would Like?
o zaman sunu dene, eger zaten bir hesabin varsa yani kredi kartli olan, itunes tan gir hesabina sonra sag ust kosede email adresine tikla hesabini duzelt var oraya tikla, kredi karti hesaplarinda bak bakalim none secenegi varmi.
Peki.
Youtube taki su videoya da bakabilirsin istersen,
YouTube - How To Get A Free Itunes Account Without A Credit Card
Peki.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Iphone 16 gb KVK 2yıl garantili çıkış fiyatı 753 Euro'dur.. Haberiniz ola![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
çok korkmayın kredi kartından, benim 3gs unlock-jb olduğu halde ne yaptım: ben bankaların birinden sanal kart oluşturdum. oraya 30 lira attım. aklıma estikçe ordan kullanıyorum. zaten uygulamalar 1$, en pahalısı 7$. cydia ya da installaousta o programı bulamazsam hemen ücretiyle indiriyorum.
sanal kart yapın, limitini de siz belirleyin, kredi kartım çalınırsa diye korkmayın..
Kırıldı diye bise duydum arkadaslar dogru mu?
Ayrıca hala yapamadım ya evet:S
Whence I Would Like?
yok arkadaslarımdan duydumda bi site ismi duydum sölememde bi sakınca var mı?
Whence I Would Like?
iphone la ilgili site ismi vermekte sakinca yok, digerlerinde varBu baslikta bir suru site ismi var zaten,bir eksik bir fazla farketmez.
Peki.
jb çıktıktan max ıkı hafta sonra çıkacak bu arada twiterda teamdan bir pod2g dalga geçmiyorsa çok güzel bbir güne uyanacağımızı yazmış hayırlıs jb bekliyen cemaat için
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Yarin sabah yeni sevgilisiyle felan bulusacak da olabilir bu sahisYa cikmazsa bu jailbreak ve kilit kirma isi ne olacak ? Hem bu jailbreak ve kilit kirma islemini yapan kisinin kari ne oluyor bu isten , apple ona sirketten bir is verir herhalde.
Peki.
arkadaşlar ben iphone u mu turkcellden kayıt ettirmiştim..adam bana dedi turkcellden kayıt yapmışsan turkcell hatla kullanacaksın başka hatla calışmaz neyse turkcell hat taktım calışmadı aradım telekomu böyle böyle dedim tel acılmış görünüyor..
Sanırım herkesin derdi olan Jb olayı lazım banada onun icin gittim bi telefoncuya sordum adam 150 liraya kırarım diyor..bu kırma işini nasıl yapacagız bilenininz var mı? 4.1 ile ilgili yazıyı okudum ama benimkinin versiyonu kac onu bilmiyorum onu nasıl ögrenirim arkadşlar?
Telefonu kaydettirince kullandığın hat önemsiz. Turkcellde kaydettiğinde avea vodafone la falanda kullanabilirsin. ben hattım avea olmasına ragmen turkcellde kayıt ettirmiştim. (yanımdaki arkadaşın turkcell nosunu vermiştim)
Ama senin telefonun unlock değil. Turkcell de taksan avea da taksan kullanamazsın.
Telefonun versiyonu için ayarlar-genel- hakkında ya basınca sürüm ün yanında yazar 4.0.2 falan diye.
4.0.2 ise unlock daha çıkmadı. Diger arkadaşlar gibi çıkmasını bekleyeceksin
telefonuun versiyonunu söylersen yapman gereken işlemleri söylerim. 150 tl vermene gerek yok. 4.0.2 ise 150 bin tl de versen yapamaz
Sometimes memories can kill...
İzmir e ugrarsan kırarım ben onu belese
Bu müjdeyi size vermekle beraber birde sorum olucak arkadaslar
IPHONE 4 jb 10/10/10 saat 10'da hizmete sunulucak
Ayrıca bi de video ile alakalı bisey sormak istiorum size iphone4 te mi mp4 olması gerekio videolar?
Whence I Would Like?
arkadaşlar jb den sonra unlock yapma ıhtımalımızde varmış
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)
Bookmarks