Work and Travel
Toplam 369 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gidenlerden Anılar (Yazı Dizisi) By @necro

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

arkadaslar ben gıttım daha valizlerımı yerlestırir yerleştirmez işe başladım zaten ölmüşÃ¼m 4 ucak degıstırdım ardından 1 saat otobus kafa bır mılyon benı koydular dukkanın gırısıne her gelen bana bıseyler soruyor bı aile geldı 4 kısı bana underpants lar nerde dıye soruyor anlamadım underpants dedıgını ne lazım dıyorum adam soyluyor bende tık yok en sonunda adam kafayı yedi pantolonunun içinden kilotunu çekti gösterdi bu lazım dıye o an çök kötü oldu
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben gıttım daha valizlerımı yerlestırir yerleştirmez işe başladım zaten ölmüşüm 4 ucak degıstırdım ardından 1 saat otobus kafa bır mılyon benı koydular dukkanın gırısıne her gelen bana bıseyler soruyor bı aile geldı 4 kısı bana underpants lar nerde dıye soruyor anlamadım underpants dedıgını ne lazım dıyorum adam soyluyor bende tık yok en sonunda adam kafayı yedi pantolonunun içinden kilotunu çekti gösterdi bu lazım dıye o an çök kötü oldu
    süperrr
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaslar ben gıttım daha valizlerımı yerlestırir yerleştirmez işe başladım zaten ölmüşüm 4 ucak degıstırdım ardından 1 saat otobus kafa bır mılyon benı koydular dukkanın gırısıne her gelen bana bıseyler soruyor bı aile geldı 4 kısı bana underpants lar nerde dıye soruyor anlamadım underpants dedıgını ne lazım dıyorum adam soyluyor bende tık yok en sonunda adam kafayı yedi pantolonunun içinden kilotunu çekti gösterdi bu lazım dıye o an çök kötü oldu
    konuyu dagıtıyorum ksra bakmayın ama 4 ucak mı dedın sen ççozman dı mı : allahtan ucak bıletı ısını onlara bırakmayıp kendım kestırdım yoksa ucak bıletınde de magdur olcaktık
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bayıldım buna benm aynı olmasa da benzer bişey başıma gelmişti.işin ilk günü beni aletin önüne koydular(eğlence parkında ride operatördüm ) ve insanlara aletin kapalı olduğunu ve binemyeceklerini,başka şeyleri denemelerini söylemekle görevlendirildim.genelde tamam deyip gidiyorlardı ama bir tane cadıya denk geldm ve kadın resmen bana işkence çektridi,nasıl kapalı olurmş,o dğnyanın parasını ödemş ve bu alete bnmek hakkıymş,avaz avaz bağırmştı.ben de managementla konuş die başımdan savmıştım ama o an hssettklerimi anlatamam.senin gibi işin ilk günü direk girişe koyulmak feci bişey çok iyi bilirim yani

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)