peynir ekmek gibi alıyor millet yahu![]()
selam arkadaşlar..yarın chicagoya gidiyorum ordan bi iphone 4 de ben almak istiyorum..4.0.2nin unlockednun hic cıkmama ihtimali var mı? o cıkmassa daha sonraki sürümlerin cıkar mı?ne kadar sürer?suan benim icin 650 dolar pek riske atılabilecek bi rakam değil..tavsiyelerinizi bekliyorum..
Jailbreak icin guzel haberler var. Buraya bakabilirsiniz. 1 aya kalmaz cikar diye dusunuyorum. Hayirlisiyla yarin kavusucam cihazima bende.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
son versiyonmu aliyorsun?
Peki.
Cİhazın 4.0.2 veya farklı olması ÖNEMLİ DEĞİL. İtunesden yeni versiyonu çıkcıkta zaten update yapıyorsun. Tum cühazlar son sürüm oluyor.
4.0.2 nin tek dezavantajı. Ara sürüm oldugu için jailbreak yapmayacaklarını açıklamaları. Ama 4.1 e 4.2 ye falan yapılacak.
Telefonu ıtunesden update yapıyorsun. 4.1 cihaz oluyor zaten.
Onun için tel elimde patlar falan diye düşünmeyin. 1 aya kalmaz jb çıkar. Rahat rahat tum 4.0.2 leri kullanabilirsiniz.
Sometimes memories can kill...
ı pod nıyetıne kullanıyoruz bakalım sımdılık devteamı beklıyoruz
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Canada'da factory unlocked olarak satista.. 659 Canada dolari.. Haftaya alabilirim bakalim..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
manhattan professional olmus bu islerde![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
abi ben aleti bugun ilk defa kurcaladım apple store da, napmış adamlar ya, yuh!
2g bi aletim vardi. Telefona yapmadigim sey kalmadi. Imei kopyalama, jb unlock falan filan. Canim sIkIldikca yazilimi kurcaliyordum. Artik ezberledim gibi. Ilk baslarda bende tle birsey olur diye ozenli falan yapiyordum. Sarjin falan full olmasina bakiyordum. Sonradan hi iplememeye basladim![]()
Goldda tel 2700 e satiliyor.
gold pc'nin verdiği fiyatın daha aşasına ingiltere'ye gidip alınır.
sabiha gökçen'den londra stansted hava alanına gidiş-dönüş uçak bileti her şey dahil 600'tl (dönüş 1 gün sonra)
hava alanı içerisindeki otelde gecelik konaklama 175'tl (isterseniz hava alanı içinde uyuyup bedavaya getirin)
hava alanından regent street'deki apple'a gidiş 22'tl
iphone 4 16 gb 1177'tl
ara toplam: 1974'tl (otel hariç 1799'tl)
6 aylık ingiltere turist/öğrenci vizesi 175'tl
yeme içme otelde (ya da kafanıza göre 50'tl ekleyin)
londra'yı gezip görme deneyimi paha biçilemez.
regent street'den hava alanına dönüş 22'tl
genel toplam: 2221'tl (otel+extra yemek) 2046'tl (otelsiz+yemekli [bütün gün aç gezecek haliniz yok])
eğer yeterli sermayeniz var ise birini kendinize ayırıp bir tane fazladan alıp 1600'tlden dönünce satarsanız(bu fiyata alacak milyon tane adam var forumlarda) 423'tl karınız oluyor. bunuda genel toplamdan düşerseniz;
1798'tl (otel+extra yemek) 1623'tl (otelsiz+yemekli) gibi bir sonucumuz oluyor.
şimdi 2700'tl neyin parası arkadaş?
Ekside bi adam ayrintili hesap yapmis. Valla turkiye piyasasini anlamak zor![]()
google anasının gozu gibi aşmış zaten arama motorunda, senin bu sitenin google reklamlarında gordugun jail break google da sıklıkla jail break aratmandan kaynaklanıyor olsa gerek adamlar bunu dusunmus her biyerde forumda jail break reklamı cıkabilir sana, soyle ki ben kac gundur wacom tablet aratıyorum sagda solda google da, girdigim her sitede wacom reklamı var, dayatmanında bu kadarı, ha gorunce sevindirik oluyorum o ayrı![]()
Telefonlarinizi 4.1 versiyona yukseltmeyin. Jailbreak'e az kaldi.
yazdıklarınızı okumakta gec kaldım chicagodan ipod touch 4g aldım..pazartesi de detroite gideceğim inşallah o zaman ordan da iphone alırım..bana da öyle geliyor mutlaka çıkar jb olayı toptan kalkacak değil ya![]()
alabildin sonunda yani ocean![]()
Blackberry 9800 torch alan yokmu hic arkadaslar?
Şirket Seçim Yönergesi
alan arkadaşlar aldıkları yeri, telefonun cinsini ve fiyatını yazarlarsa iyi olur
zira mesajlar arasında karışıyor
Konu SAVAŞ tarafından (13-09-2010 Saat 06:49 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
Bugun Blackberry Bold2 White alacagim 480$ T-Mobile yetkili saticisindan ve kilitli bicimde...
BB 9800 torch neden almiyorsun?
Şirket Seçim Yönergesi
jamaikali bir elemanda gormustum.Guzel birseye benziyordu.
Peki.
ıphone bsşlıgı altında bunları konuşmayalım baska konular var tel hakkında oraya yazzalım
naptı bu iphone ları alanlar bi daha cevap yazmadı,arkdasın biri 4 tane ile gumrukten gececekti gectimi acaba? bide bu aktivasyon için mini sim kart takıp i tunes a bagladılar mı? bende att pre paid kartı var ama buyuk olanlardan att ye gitsem bana mini kart lazım desem verirler mi ?
ya ben turkıyeye geldım fakat pek sansım olmadı nete gırmek ıcın ben 4 ıphone ıle turkıyeye gırıs yaptm ve en ufak bı sıkıntı olmadı bırı cebımde 2 sı sırt cantamda bırısıde valızımde gırdım gumruk sorunu yasamadm jaılbreak yapmıstım abd de avea nın sım kartınıda kestım turkıyeye gırıs yaptm daha ucaktayken actım ve avea yazıyodu cok sevnlıydım o sırada sorun yok yanı rahatlıkla getırebılırsınız turkıyeye
arkadaşlar bu 4.02 nin unlocku çıkmıyacak dıye soylentıler dolaşıyor haberınız var mı
ya actıvasyon ıcın hat takmaya bıle gerek yok aslında actıvasyon dedıgı baya bos bısı bılgısayarına ı tunesı yukluyosn daha sonra telefonu bılgısayara bagladıgın anda tel acılıyo cok basıt bısı yanı![]()
Aktivasyon icin AT&T sim kart gerekli fakat icinde geliyor zaten. Arkadasin dedigi gibi itunes yukleyip cihazi USB'den baglaman yeterli olacaktir.
Eger 4.0.2 cihaziniz varsa jailbreak ciktiktan sonra hemen unlock yapabileceksiniz. 4.1 varsa cihazda unlock icin biraz beklememiz gerekecek.
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)
Bookmarks