Arkadaslar kusura bakmayin daha oncedende buna benzer bir konu acmistim ama yardima ihtiyacim var. Su an amerikadayim ve 15 gun sonra donecegim. Paypala uye oldum ve hesabimi aktiflestirdim. Ebaydan iphone 4 almak ve turkiyede kullanmak istiyorum. unlock yazanlari almam yeterlimi. unlock yazani alirsam turkiyede kayit ettirirken baska bir islem yapmam veya program yuklemem gerekirmi. Ayrica alirken nelere dikkat etmem gerekir. Tesekkurler.
Yeni konu acacagina keske iphone 4 basliginda sorsaydin...
Unlock: Kartin tum hatlarda calismasi icin.
Jailbreak: Ucretli oyun, programlari ucretsiz telefona atip kullanabilmek icin yapilir.
Unlock yapilmis telefonu alinca hicbirsey yapmana gerek kalmaz. DIrek hattini tak calistir.
Yok yapilmamis olsa bile sen 2 dk da yapabilecegin birsey. Unlock yapmak oyle zor birsey degil. Telefonu kabloyla pc ye bagliyorsun. Netten programi indirip 3-4 butona basiyorsun. Pc ye bi oyun kurmak unlock isleminden daha zor.
Unlock yapilinca zaten buyuk ihtimalle jb de yapilmis oluyor. Ikisi ayni anda oluyor. SOrunsuz kullanabilirsin yani. En kotu saticiya telefon at jb icin.
Sometimes memories can kill...
Att fiyati yanlis aksetmis olabilir. Belki gozunden bi ucret kacmistir o an. Yada soylemistir yanlis anlasilma olmustur. Benim bildigim hemen hemen ayni paraya denk geldigi. Arada ufak fark vardi.
Bunun nedeni ogrenci, wat vb. sekillerde abd ye gelenlerin att ile kontrat imzalayarak alamamis. Mecbur iphone'dan aliyor telefonu.
Ayrica bi terslik olmaz. Sonucta telefonu appledan da alsan attden de alsan tek bir hatla calisiyor. Att... Att disinda bi hat takinca calismiyor. Bunu onlemek icin de unlock yapiyoruz zaten. Nerden alirsan al unlock islemi sart
Ayrica att ye tekrar sorabilir mi bi kisi. Watla gelene kontratli telefon satmiyorlar benim bildigim
ayrıca amerikada olan telefonların hiç birisi factory unlock değil...canada ingiltere gibi bazı ülkelerden iphone lar factory..o yüzden amerikadakiler unlock yazsa bile inanma..manhattan ın dediği gibi porgramla yapıyolar ve sana unlock hatta factory unlock die satıyolar.ve fazladan 200-300 dolar para alıyolar.onun yerine kendin alıp yapabilirsin...
tamam ayrica bir kisi bir SSN ile kac tel alabiliyor onuda ogren birader.
SSN istenmiyor demislerdi daha once alan kisiler.
Peki.
ben yarın gıdebılırsem alacam bakalım ne kadara patlayacak bana yazarım buraya
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Arkadaslar ayri baslik actigim icin kusura bakmayin. Cevap ve yardimlariniz icin tesekkur ederim. Ancak cevaplar kafami karistirdi. Amerikadan ebaydan unlock telefonu alinca turkiyede tekrar unlock islemi gerekiyormu. Cunku Manhattan ile Neolimin cevaplari farkli gibi veya ben yanlis anladim.
Kisacasi ebaydan unlock iphone 4 telefon alip Turkiyede kayit yaptirip direkt kullanan varmi. Ayni konuda cok soru soruyorum ama eger telefonu alirsam cok para verecegim. Yanlis yapmak istemiyorum.
arkadaslar ben gıttım bugun att ye adam aldı butun belgelerı ssn yı felan check yapacam dedı sonra tmm satıyoruz dedı ama kontratı sımdı ıptal edersem 625 dolar cezası varmıs 6 ay sonra ıptal edersem 325 mıs cezası yanı att den sımdı alıp ıptal edersek kontratı yaklasık 1000 dolara patlıyor walla bılmıyorum nerden alacam bu cıhazı ya ny da felan olan varmı benım 1 gunum var ny da gıtmeden once alabılırmıyım
Iyi bir bilgi oldu,sagolasin.
Peki.
Artik JB calismayacak cunku Iphone 4'ler 4.0.2 versiyonu ile cikacak diye biliyorum ben. 4.0.2 versiyonunda da JB acigini kapattilar.
Ayrintili bilgi icin tiklayiniz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Turkiye apple da fiyatlar buyuk ihtimal soyle olacak
iPhone 4 32 GB : 2100 TL
iPhone 4 16 GB : 1800 TL
iPhone 3GS 32 GB : 1600 TL
iPhone 3GS 16 GB : 1400 TL
iPhone 3GS 8 GB : 1200 TL yada 1100 TL
Istanbul Apple Premium Resellerdan bi arkadasin aldigi bilgiler
UNLOCK telefonu tr de direk kullanabilirsin. Tr de denemene gerek yok. Abd de t-mobile, verizon vb. herhangi bi hatti takip calistirinca calisiyorsa turkiyede de calisir. Att harici diger hatlarin turkcell vodafone avea'dan bi farki yok.
Sorunsuz sekilde kullanirsin.
Jb istege bagli birsey. Yapmak istersen yaparsin. Yapinca herseyi bedva yukler kullanirsin. Yok yapmazsan ucretsiz app ler harici yukleyecegin herseye para verip almak zorundasin
Cevaplarimiz ayni aslinda. Unlock ulkesel birsey degil. Turkiye unlocku, abd unlocku diye birsey yok. Tek bi unlock programi var. Unlock yaparsan telefon tum hatlarla calisir. Yok unlock degilse sadece att de calisir. Dunyanin neresine gidersen git, hangi hatti takarsan tak.
Eger telefonun unlock ise gerek yok. Telefona att harici bi hat takip sebeke gelip gelmedigini kontrol et. Geliyorsa unlock.
Yok unlock degilse de gozunuzde bu kadar buyutmeyin olayi.
cihazi pc ye bagla.
programi ac
unlock a bas.
islem tamam. Bu kadarlik bi islem sonucta. UNlock olmasa ne olacak. Cocuk oyuncagi.
Sifir bilgiyle eski iphone'uma yuklemedigim versiyon jb unlock islemi kalmamisti.
arkadaslar ıphone u nasıl satın alabılırız
Sayin Manhattan,
Aciklayici cevap ve yardimlarin icin cok tesekkur ederim. Minesota Rochester'dan selam ve saygilar.
iphone 3gs 599 dolar dı nyc de ondan mı alsakki apple store da satılma durumu nedir kontratsız ? peşin alabilecekmyiz ip4 ü
bu 4g yı alamayacaz heralde 3gs ne kadara bulabılırım ny da
sayın MANHATTAN Turkıyede kac tane telefon kaydettırebılıorz acaba 1 mı 2
Bugun ebay dan iphone 3gs 16 gb aldim 430$.saticiyla iletisime gectim simdi paketledim birazdan postalayacam dedi(insallah)ebadan alabilirsiniz telefonlari 1 ay felan kullanilmis oluyor telefonlar.
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)
Bookmarks