Alıntı Siempre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar tekrardan ben bu aleti almayak karar verdim fakat ebay mi yoksa apple store mu karar veremedim, locked 16 gb siyah olanı 650 ye filan gelcek ama unlocked 32 gb beyaz gordüm ebayde, 830 dolar shipping ile.

Bir de online reservationu nasıl yapıcam hiç bilmiyorum biri bi ayak olursa çok sevinirim. New York'a gitmeyi düşünüyorum 23-30 ağustos haftası o zaman telefonunun hazır olmasını istiyorum.
Ebayda dolandirici olma sansi var. En iyisi apple storedan alman. 2 kat hafiza icin 200$ bence cok. Sonucta 16 gb bile fazla. Ne gerek var 32 almaya.

-Locked konusuna takilma. Pc kullanmayi bilen herkes max 15 dkda unlock yapar telefonunu. Her yerde anlatiliyor nasil yapilacagi, resimli olarak bile var. Resimleri takip etmen yeterli.

-Gerci ebayda adamin daha onceki satislarina falan bakip durumunu gorebilirsin ama ucret farki yoksa gider apple store dan alirim daha iyi.

-Son olarak iphone 4 lerde pek bi dolandiricilik yapabileceklerini sanmiyorum. Telefonun sekli hic bi cin mali iphone a benzemiyor. Yeni ciktigii icin %100 sifirdir.

Apple dan alamiyorsan ebaydanda alabilirsin