Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eger ki ikinci kez gelirsen birseyin olup olmayacagini anlarsin... chair ride isinde ceza yiyen arkadasim nerden beni bulacaklar diye odememis 54 doalrlik cezayi 2 sene sonra intern e geldi 3 gun nezarette kaldi mahkemeye cikti fatura 580 dolarcik.. Turk akliyla hemen bisey olmaz ne olur mantigina girmeyeleim ha derseniz ben birdaha amerikaya girmem . hesabi kapatma cezalarin varsa odeme bisey olmaz o zmn.. bu arada hesap kapamayinca bankadan bankaya degisen kesintiler var bunlar sana borc olarak yansitliyor odemeyince faiz isleniyor filan .. gerek yok bunlara banakaya gidip hesabi kapatmak 3 dk bile almiyor.. ayni sekilde bankayi telefonla arayip kapatmak da 5 dk filan..
Ozgur ben biraz ustume alindim bu soylediklerinden. Ceza konusunda haklisin birsey olmaz diyip gecistirmenin akla mantiga sigar tarafi yok. Bugun yedigin hurmalar kisin bi tarafini tirmalar hesabi. Ancak bankalarin bir cogu normal debit kartlar icin yillik ucret almamakta. Ilk sene actirmistim kart, kapatmadan dondum, 1 dolar 30 sent bisey vardi hesapta ikinci yil geldigimde aynen duruyordu. Yani normal debit kartin varsa sorun olmaz EGER YINE GELMEYI DUSUNEN varsa acik birakip gitmesinde bir sakinca yok ozelliklede wat cilar icin gecerli. Seneye tekrar geldikleri zaman 10 15 gun kart gelicekti basvuruydu zaman kaybina gerek yok. Tabi sonucta herkesin kendi bilecegi is.