Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York'tan Wisconsin'e

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı steve707 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende wisconsin'a gideceğim ve new yorktan mı chicagodan alsam bileti karasızım ama chicago ağır basıyor. ayrıca nasıl wisconsin'e geçeceğim. chicago'dan sonra biraz düşÃ¼ndürüyor beni açıkcası
    eğer chicago ya inersen daha iyi olur cunku arası daha yakın. çok daha kolay olur gtmen otobusle.

senin için yaptıgım arastırmada chicago- wisconsin arası otobusle 42.50 $ otobusle.
    oysa new yorktan 146 $ idi. yani uçak biletini ona göre alsan daha. iyi. ny dan otobusle 1 gun suruyo chicagodan 5 saat. bu da önemli bir fark.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer chicago ya inersen daha iyi olur cunku arası daha yakın. çok daha kolay olur gtmen otobusle.

senin için yaptıgım arastırmada chicago- wisconsin arası otobusle 42.50 $ otobusle.
    oysa new yorktan 146 $ idi. yani uçak biletini ona göre alsan daha. iyi. ny dan otobusle 1 gun suruyo chicagodan 5 saat. bu da önemli bir fark.
    saol kardesım chicago'dan arastırmaya dewam edım ben. bide chicago'da otubus bıletını nereden alabılırz?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

saol kardesım chicago'dan arastırmaya dewam edım ben. bide chicago'da otubus bıletını nereden alabılırz?
    bence gitmeden al. önce uçak biletini kesinleştir varacagın saatten bi kaç saat sonraya da hemen greyhound.com sitesinden biletini satın al derim. ne kadar erken alırsan bu da o kadar indirimli oluyo. hemde orada birde onu alma telaşı olmaz direk biletini yazdırıp otobuse binersin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence gitmeden al. önce uçak biletini kesinleştir varacagın saatten bi kaç saat sonraya da hemen greyhound.com sitesinden biletini satın al derim. ne kadar erken alırsan bu da o kadar indirimli oluyo. hemde orada birde onu alma telaşı olmaz direk biletini yazdırıp otobuse binersin.
    biliyorum cok abartıyorumda buradan biletleri nasıl alıcaz kredi kartsız nası alabılırız

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

biliyorum cok abartıyorumda buradan biletleri nasıl alıcaz kredi kartsız nası alabılırız
    evet abarttın bu sefer kamil koç değil ki bu gidip alabileceğin bir şubesi olsun tr de mecbur internetten kredi kartıyla alabilirsin. yapıcak bişey yok. otobus biletinden bahsediyorum. eğer uçak bileti diyosan da herangi bir acentaya gidebilirsin internet uzerinden almak istemiyorsan. turizm acentaları da satar hatta. thy nin kendi acentalarıda var zaten. ama buradan nasıl alıcaz derken turkishwat ın kampanyalı biletlerinden bahsediyosan sanırım artık kalmadı ama emin deilim. anasayfada sol tarafta yeri var "indirimli uçak bileti" diye ordan bi şansını dene istersen.

iyi geceler.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Online alisveris yapmaktan korkmayin. Gidin herhangi bankaya ucretsiz hesap actirin. Sanal kart olusturun. Istediginiz kadar alisveris yapin. Daha sonra kullanmayacaksaniz hesabinizi kapatirsiniz. Eskiden 20 tl yillik kart ucreti vardi. Suan cogu banka(garanti, finans, bankasya falan) genclere yonelik kampanyalari var diye ilk yil kart ucreti almiyorlar.

Tiyatro, muze, ucak. otobus vb. online alisverisler her zaman daha ucuza gelir. Yok trde kullanmayacaksaniz abd de banka hesabi actirinca oradan alacaginiz karti kullanablirsiniz.

Illa kredi karti olmasina gerek yok. bankamatik karti alin onu kullanin. Bilet almak icin acentaya gidip fazla para verecegine, evden bilgisayarinin basinda 2 dk da yap hemde indirimli.

Sanalkarta yuklenen para cekilebildigi icin, biri bilgilerinizi calmis olsa bile bisey yapamaz. Sitelere gercek kartinizin 16 haneli numarasi yerine sanalkartin numarasini veriyorsunuz. Alisveris yaptiktan sonra sanal kartinizi silebilirsiniz. Ucretsiz bu islemler. Bankaya gitmeden yapiliyor. %500 guvenlidir birsey olmaz cekinmeyin
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)