Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 39 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: diğer ülkelerden gelen watçılar

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

bence bizden başka herkesin ingilizcesi güzel. Nedendir bilmem ama benim çalıştığım yerde 20 den fazla watcı vardık 1-2 kişi hariç (onlarda eski watçı) diğerleri hazırlıkda okusa, bilmem 4 yıl ingilizcede görse benim gibi tık yoktu.

konuşamıyoruz ama şöyle bir durum da var. ABD linin ABD li arkadaşına anlatmak istediği bir olayı arkadaşından daha çabuk anlayabiliyoruz buda bizim artımız
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı erdem oc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buradan yayın ısmı vermek dogru mu bılmıoorum ama önemlı olan yardımlasmak.. bende ki elımde kı BORA YAYINCILIK yazar B. orhan doğan

bunu lman sart degıl bunun gıbı bı kac tanesıne rastladım ama bendekı bana ısıme yarıtacak elıne aldıgında anlıyacaksındır...
    inşallah yarar yaa hem tekim hemde ingilizcem kötü

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Benimde tecrübelerime dayanaraktan en zayıf ingilizcenin Çinlilerde olduğunu söyleyebilirim. En iyi durumda olanlar sıralarsak 10u geçkin rus vardı 10 civarı ekvatorlu 3-5 Çek bir kaç farklı ülke vardı içlerinde en iyi durumda olanlar ruslardı ve çekler. onun dışındakiler aynı gibiydi.. Dil dışında burada o ülkelerin insanlarının karakterlerinden de bahsetmek gerekir biraz... Ekvatorluları hiç sevmemiştim çok çıkarcılar hep ben açım modundalar ve sinsi insanlardı. Ruslar genel olarak iyiler ama içlerinde tehlikeli olanlar da vardı.Çinliler zararsız ve nötr insanlar.. Çekler çok soğuk insanlardı.. Temizlik konusuna gelince çinliler kötü kokuyordu evleri felanda çok dağınıktı .Onun dışındaki ülkeler genel anlamda aynı gibiydi .Diğer ülkelere çok pis kokuyor çok iğrençler derken birazda kendimize bakmalıyız arkadaşlar bir çok Türk vardı ve onlarda pek temiz sayılmazlardı hanii. Ayrıca şu sıcak havalarda bir halk otobüsüne bin bakalım kokmayan adammı var millete laf diyoruz ama biz Türklerde öle çok temiz millet değiliz..
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

işveren ingilizcen çok kötü diye işten atabilir mi ? bu konuda bir bilgisi olan var mı? ben lifeguard olucamda hala gelişmekte olan bir ingilizcem var biraz tırsıyorum açıkçası. halden anlıyorlar mı? ne bilim tekrar edermi söylediğini tane tane yavaş konuş abi desem olumlu bakar mı bana ? yoksa de vattuvutturu go tarzında bişeyler söyleyip kovabilir mi? hayır yani tane tane konuşsun anlarım herşeyi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

ya tahmınen ısverenın mulakatını gec gerısı onemlı degılsonucta bogulan bırısı senınle muhabbet etmıyecek heralde

yada tek dıyecegı help

BannedUser
    Guest

Alıntı poemalbus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işveren ingilizcen çok kötü diye işten atabilir mi ? bu konuda bir bilgisi olan var mı? ben lifeguard olucamda hala gelişmekte olan bir ingilizcem var biraz tırsıyorum açıkçası. halden anlıyorlar mı? ne bilim tekrar edermi söylediğini tane tane yavaş konuş abi desem olumlu bakar mı bana ? yoksa de vattuvutturu go tarzında bişeyler söyleyip kovabilir mi? hayır yani tane tane konuşsun anlarım herşeyi
    Su ana kadar duymadım ingilizcesi kötü diye kovulanını. Genelde ABD liler cok hızlı konusur ilk basta anlasman gercekten zor olur. Latin Amerikalıları anlamak daha kolay ya da göçmenleri.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ruslar ve ukraynalilar gercekten iyiler biliyorlar konusmayi yada ayni seviyedeler diyebilirim...cinliler arkadaslarin dedikleri gibi zayiflar bilmiyolar..amerikalilar cok iyi biliolar ingilizceyi neden cozemedim
    amerikalilarin cogu sozde arkanizdadirlar bisi olsa bulamassin ruslar otlakci millet.tabi orda sigara 1 dolarmis orda 6-7 dolari gorunce almiolar senden otlaniolar..hirsiz millet diye duydum caliolarmis herseyi aman dikkat..
    kill them all-spartacus

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arkadaşım geçen sene wildwood da 5 rus kızla birikte kaldı.5+1 Kızlar bunun yanında ingilizce konuşuyorlarmış ama kendi aralarında rusca tabi.Arkadaş gayet memnundu hayatından.Buraya gelince hiç bi şikayette bulunmadı.Tabi bende 5 rus kızla kalsam bende bulunmam
    hocam böyle bi durum için emlakçıya rüşvet falan mı vermek gerekiyor? bu işin sırrı neymiş,bizde yapalım aynısından

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

orlando da genelde çalışanlar meksikalılar diye duymuştum. çok fazla watçı var mı orada gelen varsa hangi milettendirler?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)