arkadaşlar benim ingilizcem çok iyi değil orda ne kadar zorlanınırım bilmiyorum acaba diğer ülkelerden gelen watçı öğrencilerin ingilizce seviyeleri nasıl ruslar ukranyalılar antalyada gördüğüm kadarıyla ingilizce konuşmayı sevmiyorladı.
arkadaşlar benim ingilizcem çok iyi değil orda ne kadar zorlanınırım bilmiyorum acaba diğer ülkelerden gelen watçı öğrencilerin ingilizce seviyeleri nasıl ruslar ukranyalılar antalyada gördüğüm kadarıyla ingilizce konuşmayı sevmiyorladı.
Bizim oradaki Ukraynalıların ingilizceleri iyiydi gerçekten.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ruslarin ingilizce bilmesine gerek yok.
Peki.
toplam watcilarin zaten 70% rusca konusuyor, ingilizce bilmelerine gerek yok.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
yok, ben bu nedenden dolayi dememistim.Onlar daha cok beden dillerini kullaniyor![]()
Peki.
gidene kadar manyak rusça öğrenmek lazm o zman![]()
bizden daha iyi konuşuyorlar ingilizceyi
ruslarla kalanlar varmı evde yaşam nasıl onlarla votkada onlarla başa çıkamam onu biliyorumevde yaşam nasıldır onlarla kalma ihtimalim varmı onuda bilmiyorum ince ayrıntıları nelerdir bunların
![]()
bildiğim kadarıyla dünyanın en pis milleti ruslar... bununla beraber birbirlerini çok tutuyorlar... son olarakta degerli eşyalarını pek fazla ortada bırakma...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Çekler çok güzel ingilizce konuşuyorlar.
Bizim parktaki rus kızlarını da hiç sevmemiştim , hepsi çok çıkarcıydı.
oraya gidipte ingilizce konuşamazsan yazın kötü geçer söyleyeyim..benim ev arkadaşlarım gibi kelimelerle konuşma.. cocuk sadece water,beer,sleep,whats up derdi romanyalı arkadaşlarım cocukla ingilizce dalga geçerlerdi..bu duruma düşmek istemiyosan yanlışda olsa konuş
Benim arkadaşım geçen sene wildwood da 5 rus kızla birikte kaldı.5+1Kızlar bunun yanında ingilizce konuşuyorlarmış ama kendi aralarında rusca tabi.Arkadaş gayet memnundu hayatından.Buraya gelince hiç bi şikayette bulunmadı.Tabi bende 5 rus kızla kalsam bende bulunmam
![]()
""Let the game begin""
Bir zamandan sonra kilo vermeye baslarsin artik.Insanin cinsel terihleri degisir.
Peki.
Arkadaş gitmeden önce yerinde duramazdı neredeyse düz duvara tırmancaktı, şimdi kedi gibi![]()
""Let the game begin""
dedigim gibi biraz daha kalsa,cinsel tercihleri degismis bir kedi olarak geri donerdi.Allahtan uc ay suruyor bu amerika ruyasi.
Peki.
Yalniz yorumlara baktimda, Rus hukumeti bir iki yila kalmaz bir adim atar artik Turk genclerini mutlu etmek icin. WAT RussiaNasil fikir?
İlk senede nüfusda bi patlama yaşarlar artık.Eurovision'da rusyadan puan almaya başlarız sonraki senelerde de![]()
""Let the game begin""
Konuşma kılavuzları falan oluyo.onlara bak.Biraz temel ingilizce falan çalış.Çok az zamanın kalmış.artık yapabildiğin kadar bişeyler yap gitmeden.
""Let the game begin""
eline HIZLI-KOLAY ingilizce alacaksın orada cumle yapılarını ogrenırsın kelıme varsa cesıtlendırırsın, sozluk herseyı bolumlendırmıs arkadas edınmede, alısveıste, genel ıngılızcede en cok kullanılan cumlelerı sıralamıslar elınden 1ay dusurmesen bu sozlugu ıngılızcen baya ılerler ve bır cok konuda zor durruma dusmenı engelrr.![]()
ya bende tek gııdıyorum amerıkaya ve 5 kısı kalıcakmısız evde emlkçıyla konustum suan 2 rus bulmus bır ben varm bıde 2 ksıı daha varmıs.ama be rusdan yana bıraz tırsıyorm amerıkallı olsa ıngılıcem daha çok gelısmezmıydı
orası oyle fakat hepberaber yanlış yanlş konsmyız ıns![]()
genelleme olarak söylemek gerekirse geçen seneki işimde yurtta kaldıgımdan yaklaşık 250 watçı vardık tum dunyadan.
ukraynalılar turklerden iyi değil kötude değildi. yani aynı ayar. ama bizim aksanımız daha iyiymiş ukraynalılardan. mesela çin li watçılar berbatlar ingilizce konusunda. ben çogunun ne dediğini anlamıyodum. colombiyalılar da çok iyi değiller.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
ingilizcesi cok iyi olmayan biri icin anadili ingilizce olmayan biriyle konusmak cok daha rahat ve cok daha iyi olacaktir. bizim ordaki ruslarin ingilizcesiyle benim ingilizcem ayni ayardaydi. belki onlarin benimkinden biraz daha iyi olabilirneyse.. kelime hazineleri bizimle benzer. oyle hic duyulmamis, bilinmeyen kelime kullanamiyo sonucta amerikan olmayan biri. ama is amerikanlarla konusmaya gelince degisiyo. dediklerini anlamak cok zor ki bi de dediklerine cevap vermek...
Konu cell tarafından (30-05-2010 Saat 01:22 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks